Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

90% מהנסיעה שלי במהלך השבוע היא על כביש מהיר.

עד לא מזמן היתה לי סיריון שעשתה 10.5 ק"מ לליטר על טנק של משהו כמו 35 ליטר

אני ככל הנראה מתעתד לרכוש פורד פוקוס 2007.

אבל אני בכלל רוצה לשמוע המלצות שלכם לרכב ש:

90% מהנסיעה תהיה על כביש מהיר, קצת מעבר ל90קמ"ש

מדובר במינימום של 40 ק"מ ביום

רגל "מעט כבדה" על הגז

רכב בעל תא מטען גדול

שאינו 1600\1300 , אלא רק 1800 ומעלה

תודה מראש לעונים

פורסם

לדעתי סיטרואן C5 יכולה להתאים. זהו רכב גדול עם מנוע בהתאם (2000 לפחות). נוחות הנסיעה הכי טובה שאפשר לבקש, תא מטען גדול ויחסית זהו רכב חסכוני שאתה יכול לצפות ממנו ל10 ק"מ לליטר.

פורסם

הניסיון האישי היחיד שלי מלמד שהיונדאי אלנטרה שלנו עושה כל היום בין עירוני והאוטו לא מאכזב ונוח לכולם, אז אני ממליץ. אם כי לא עומדת בקריטריון המנוע שלך והשנתון הוא מקס' 2006 עד כמה שידוע לי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
90%

עד לא מזמן היתה לי סיריון שעשתה 10.5 ק"מ לליטר על טנק של משהו כמו 35 ליטר

רגל "מעט כבדה" על הגז

תודה מראש לעונים

10.5 ק"מ לליטר בסיריון 90 קמ"ש ממוצע ?

זה לא רגל כבדה זה חור ברצפה :lol:

בדקת שהאוטו בD או קבוע על 1 :-D

לענייננו אתה מתעד לקנות פוקוס 2000 סמ"ק ?

לדעתי צריכת הדלק שלה גבוהה ממה שאתה כותב

יוסי

פורסם

אמרתי מעל תשעים קמ"ש... 120 אם אתה רוצה דיוק...

הפוקוס העתידית - 1600 סמ"ק , אין לי מושג מה צריכת הדלק שלה באמת (בתאוריה 10ק"מ לליטר)

פורסם
אמרתי מעל תשעים קמ"ש... 120 אם אתה רוצה דיוק...

הפוקוס העתידית - 1600 סמ"ק , אין לי מושג מה צריכת הדלק שלה באמת (בתאוריה 10ק"מ לליטר)

מכמה חברה בעבודה אכן הפוקוס עושה אחת ל10

אבל יש לקחת בחשבון שהיא קצת כבדה להבדיל מהסיריון

יוסי

פורסם

לא אמרת שאתה רוצה רק 1,800 סמ"ק ומעלה?

הפורד אינה עונה להגדרה שהצבת לעצמך.

למרות זאת, פורד פוקוס תעשה את העבודה היטב, כך גם כל 1,600 אחרת.

גם לא ברור לי כיצד סיריון "זוללת" לך כל כך הרבה דלק, או שהרגל שלך לא רק כבדה, אלא יציקת פלדה של ממש הלוחצת את הדוושה לרצפה באופן קבוע (ואם צריך ברקס, אתה לוחץ עליו במקביל לגז).

יש לי במשפחה יונדאי אלנטרה 2006, מנוע 1,600 סמ"ק, מחוץ לעיר עושה בערך 1 ל-14.

פורסם

מכיוון שכנראה יש לי הזדמנות על הפורד פוקוס, כנראה שאלך על זה, אבל אני רוצה לדעת גם על דברים אחרים (שהם יותר גדולים מהשטאנץ הזה של רכבים משפחתיים מסורסים בדמות 1300\1600)

שגרתי בעיר הסיריון עשתה 1 ל 14 שזה יפה מאוד , אבל שעברתי מקום ואני בכביש מהיר עם מעט עליות התמונה השתנתה לגמרי...

אבל הסיריון זה לא העיניין, העיניין הוא איזה רכב ואיזה סמ"ק הם טובים לנסיעה מרובה בכבישים בין עירוניים, כשהרכב לא ישתה דלק באופן קיצוני?

פורסם

רכב בעל מנוע 1800 ומעלה או 1600 טורבו

הנך צריך רכב משפחתי עד מנהלי

20 ק"ם לכיוון ז"א 40 ק"מ ליום לעבודה היתי הולך משהו כמו - C5 או 406 , או לפחות 307 עם מנוע 1600 .

בהצלחה

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

פורסם
מרצדס S קלאס עונה על כל ההגדרות שציינת.

קבל תיקון. מרצדס C קלאס (בסביבות ה 1 ל 12 במסלול שתאר פותח השרשור) :lol:

MonoMan תגיד, אתה אמיתי?

-בנסועה שאתה מתאר, רכב שעושה 1 ל 15 יחסוך לך ליטר ליום, שווה? אם תחליף רכב תחסוך כ 1500 ש"ח לשנה, סכום זניח לעומת ההוצאות הנלוות (ביטוח, תחזוקה וירידת ערך לדוגמה)

-בנסועה שאתה מתאר לא תוכל לחסוך בדלק, רבע מהזמן אתה נוסע בצריכה מקסימלית (מנוע קר) ושאר הזמן אתה נוסע ב 120. בחייאת.

איזה רכב ואיזה סמ"ק הם טובים לנסיעה מרובה בכבישים בין עירוניים, כשהרכב לא ישתה דלק באופן קיצוני
רכב עם מנוע יחסית גדול (2000) + עקומת מומנט רחבה (בו הוא מפיק חלק גדול מההספק בסל"ד נמוך) + תיב"ה עם 5 הילוכים לפחות. רצוי ידנית אך אם לא, אז שהמחשב תיב"ה ישלב להילוך הגבוה ביותר כבר בסל"ד נמוך. תכלס, רק רכבי מנהלים יתנו לך את זה. אבל עזוב, אם אתה באמת מנסה לחסוך בדלק אז הדבר הראשון שאתה צריך לעשות הוא לשנות הרגלי נהיגה.
פורסם

מכל מלמדי השכלתי :-)

עכשיו שאני תופס את עיניין הצריכה לאור ההסברים, אתם מן הסתם צודקים

ועוד שאלת תם? דיזל?

אהה ואני לא אמיתי, אני חיקוי סיני :roll:

• תוכן חדש...