Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

במסגרת צביעת שני הכנפיים האחוריות והפגושים - עלה בראשי הרעיון לצבוע את כל החלק התחתון של הרכב בצבע אפור מטאלי,

בדיוק אותו הגוון כמו החלק העליון,ובכך לקבל מראה אחיד בעל צבע אחד.

ההתלבטות קצת קשה מצדי,ואנני רוצה להתאכזב לבסוף,לכן אשמח מאוד אם מישהו שיודע להתעסק עם התוכנה יצבע לצורך ההמחשה באפור

את כל החלק התחתון (הכסוף).

תודה.

P6130117.jpg

P6130116.jpg

פורסם

אממ, זה אמור להראות בערך ככה:

szwuae.jpg

רק שיותר יפה, כי ככה זה שנותנים לי לעצב משהו בפוטושופ :oops:

ודווקא זה יכול להיות רעיון נחמד. :-)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

כמו שזה עכשיו זה יותר יפה מצבע אחד. בד"כ בכנפיים של הפאג'רו יש לרוב מכות ופיצוצים ואצלך נראה שאין. תשאיר ככה שני צבעים יותר מחמיא. תצבע את הידיות של הדלתות אולי בצבע הרכב אם ניתן. ואת הבקליות של הוינקרית תחליף לשקופות.

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
כמו שזה עכשיו זה יותר יפה מצבע אחד. בד"כ בכנפיים של הפאג'רו יש לרוב מכות ופיצוצים ואצלך נראה שאין. תשאיר ככה שני צבעים יותר מחמיא. תצבע את הידיות של הדלתות אולי בצבע הרכב אם ניתן. ואת הבקליות של הוינקרית תחליף לשקופות.

1+

מצטרף.

הרכב נראה מעולה כמו שהוא.

הנה המחשה קטנה איך הוא ייראה בצבע אחיד.

P6130117_P.jpg

:puzzled:
פורסם

הצבע שלך (אפור) די "משעמם".

שילוב של 2 הצבעים עושה לו טוב. אפור לבד זה לא זה.

לדעתי כמובן.

פורסם

קודם כל, הרכב שלך יפה גם ככה.

לרוב אני מעדיף שילוב של 2 צבעים אבל במקרה הזה אני חושב שצבע אחיד יותר מחמיא לו.

פורסם

להשאיר את הצביעה החצויה.

היא הכי יפה לרכב הזה, שלדעתי הוא המודל היפה שאי פעם עוצב למיצובישי פאג'רו.

:puzzled:
  • תוכן חדש...