Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אבא שלי רכש לפני 7 שנים אוטו מן הביטוח הלאומי,באוטו יש מושב להסעת נכה והרכב היה משועבד למל"ל כל התקופה הזו.

כעת אנחנו מחליפים את האוטו.

לפני שבוע לקחתי את האוטו הישן לחברה שמתקינה לנו את הכסא והם הסירו לנו את הכסא ולקחו את רישיון הרכב למשרד הרישוי על מנת להסיר את המגבלות על האוטו שגם זה יהיה מצוין ברישיון הרכב.

קיבלנו בחזרה את הרישיון "הנקי" עם תשלום של 36 ש"ח.

כרגע יש על האוטו הישן טסט עד ל9.9.2010 ואנחנו צריכים לקבל את האוטו החדש בשבוע הקרוב.

האם התשלום של ה36 ש"ח זה בעצם תשלום בעבור מה שנקרא "הפרשי טסטים"?

כי בחברה של האוטו החדש אמרו לנו לשלם את ההפרשים כמה שיותר מהר על מנת שהאוטו החדש יהיה עם הטסט של הנכה ולא החדש.

בתודה מראש,אורי.

פורסם

לדעתי התשלום של 36 ש"ח הם עבור פעולת הסרת ההגבלה מרישיון הרכב, כלומר משהו מנהלתי.

אתם צריכים לגשת למשרד הרישוי כדי לשלם הפרשי אגרה מיום התשלום עד ה- 9.9.10, זה יהיה כנראה כמה עשרות שקלים כי מדובר בפחות מחודש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מכיוון שמדובר בכמה עשרות שקלים - לא הייתי עושה מזה "סיפור".

בעקרון כשאני מוכר את רכבי הפטור מאגרת רישוי - אני משלם את האגרה בעצמי לפני המכירה.

במקרה שלך אם לא תשלם עד המכירה, תלכו אתה והקונה למשרד הרישוי - תשלמו את הפרשי האגרה אך תהיו פטורים מאגרת העברת בעלות כך שהדבר מתקזז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ZVIT,אם אני בא עם ייפוי כח של הקונה (זה במקרה גיסי) אז גם אהיה פטור מאגרת העברת בעלות? או חייב נוכחות פיזית?

ומה זה ה36 ש"ח האלה? כל אחד אומר לי משהו אחר.

האם זה הפרשי הטסטים? או סתם אגרה על זה שמשרד הרישוי ניקה לי את האוטו ממגבלות?

פורסם

36 ש"ח זה אגרה על שינוי שנעשה ברשיון הרכב.

העברת בעלות של רכב נכה במשרד הרישוי - פטורה מאגרה.

אין צורך בנוכחות פיזית של הנכה - אך נדרש יפוי כח (שאפשר להדפיס מהאינטרנט) ות.ז. של בעל הרכב הרשום והקונה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ZVIT תודה לך,

שאלה אחרונה,אם אני מוכר את האוטו אני חייב לשלם את ה36 ש"ח האילו? כי בכל מקרה זה שקונה צריך לשלם את ההפרש.

לי נראה שרק אם אתה משאיר את האוטו בידך בנוסף לרכב הנכה החדש אז צריך לשלם את זה כי זה מעין טסט "חדש" לרכב הישן עד סוף תאריך התוקף.

שוב תודה!

פורסם

אם תעביר בעלות סביר להניח שלא יחייבו אותך לשלם על כפל הרשיון הזה - אך אם זה העותק היחיד של רשיון הרכב שבידך הרי אם אתה נוסע ברכב הרשיון שלך ללא תוקף והקנס על עברה כזאת הוא הרבה יותר גבוה מ-36 ש"ח.

עצתי: אל תתקמצן על גרושים - זה עלול לעלות ביוקר רב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...