Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברה עסקית דרוש רכב מסחרי קטן (ייקנה חדש מהחברה/חדש באמצעות ליסינג) להובלת מטענים קלים, ואנו מתלבטים בין מספר דגמים: רנו קנגו, פיאט דובלו, סקודה רומסטר ופולקסוואגן קאדי (דגמים החדשים ביותר של כ"א מהאחרונים). אשמח להצעות ו/או חוות דעת אישיות לגבי הכרויותיכם עם רכבים אלה ודומיהם, מה המומלץ ביותר מבינהם בדגש על צריכת דלק, אמינות, נוחות, בטיחות ומקום איחסון (אין חשיבות לסדר הכתיבה). כמו כן, אין חשיבות מיוחדת לנפח המנוע, בהנחה ותתבצע קנייה של דגם סטנדרטי ללא רמות גימור מתקדמות.

בתודה מראש.

Xbox12341

פורסם

אני הייתי מתרחק מקאדי (יקר יותר לקניה ולאחזקה) ומהרומסטר (אצלנו בחברה סבלה מהמון תקלות, מזגן חלש וכו').

בקנגו החדש עדיין לא יצא לי לנהוג אבל את הדובלו אני מאוד אוהב. ממליץ לעשות נסיעת מבחן ולבחור מה שיותר מתאים לכם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש לי חבר עצמאי שלא מזמן קנה קדי. הוא אמר ששיקרו לו כל החיים שאין דבר כזה "מסחרית עם נוחות של פרייבט".

הוא נהנה ממנה יותר מ4X4 של אשתו. נכון. היא יותר יקרה מקנגו. אבל, לטענתו, שווה כל שקל.

פורסם

מעניין למה מתכוונים, כשאומרים "נוחות של רכב פרטי"

אם הכוונה היא לרכות מתלים, שיכוך מהמורות ונוחות ישיבה בכסא - אז ברנו אקספרס שנת 90 הנוחות הייתה עדיפה על גדול של מכוניות פרטיות של היום.

אם הכוונה היא לבידוד רעשים וצורת הפלסטיקים מסביב לנהג - זה משהוא אחר.

פורסם

הקנגו החדש מבוסס על הרנו סניק, ומרגיש מאד דומה לו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

והברלינגו החדש מבוסס על C4 פיקאסו, הקאדי מבוסס על טוראן, וכו'

ללא ציון תקציב וללא קביעת העדפות בסיסיות כמו סוג תיבת הילוכים,סוג מנוע וגודל הרכב קשה להמליץ על משהוא.

פרטנר בנזין דור ישן עולה באיזור 100 אלף שקל, קאדי אוטומטית עולה באיזור 150.

בדובלו יש בערך פי 2 נפח בארגז בהשוואה לרומסטר.

חלק מהדגמים קיימים רק עם גיר ידני

חלק מהדגמים חדשים לגמרי בשוק, אחרים כבר קיימים 10-15 שנה.

*בקרוב אמורה להגיע גם C3 פיקאסו, שמיועדת להתחרות בסקודה רומסטר, ותשווק כ"מיני מסחרית"

פורסם

בהתייעצות עם הגורמים המוסמכים גדל באופן משמעותי הסיכוי לרכישת רנו קנגו אוטומטית חדשה דנדשה עם הניילונים. מקווה מאוד שהמציאות לא תאכזב את מפתחי הציפיות. בכל מקרה, תודה רבה לכולם על הסיוע!

Xbox12341

• תוכן חדש...