Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר ויכול להמליץ על קורסים או השתלמויות של מספר מפגשים בניהול?

אני מחפש משהו בשביל 3 מנהלי צוות מכירות (אבל לא עוד קורסי מכירות) - משהו כללי שיתן ראייה קצת יותר רחבה.. ביטחון עצמי אולי גם יכול להתאים כהגדרה, מדובר על חבר'ה צעירים בני 25-30.

יש כמובן לא מעט באינטרנט אבל אם יש המלצות זה יכול לעזור.

תודה

פורסם

ביטחון עצמי?! צריך קורס בשביל זה?

היום במקרה פגשתי את אלי אליעזרא בחניון. ניגשתי אליו, הצגתי את עצמי ואת הסיבה בגללה פניתי אליו. הכי פשוט שיש.

התגלה כאדם די נחמד, למרות שלא יצא מזה כלום. גם אם הייתי מקבל הפניית-גב - לא קרה כלום. לא רק שלא היה מוריד לי את הביטחון, אלא אפילו היה מעלה את המוטיבציה.

פורסם

יגאל - כל הכבוד על היוזמה. יש הרבה קורסים למנהלי צוותים קטנים העוסקים בקבלת החלטות, תעדוף, תכנון לטווח ארוך וכו'. מקווה שתמצא אחד כזה, כי זה מאד שימושי.

בלי קשר, אם מדובר באנשי מכירות, הייתי ממליץ לשקול בהזדמנות סדנה לכישורי תקשורת עם לקוחות. למרות שמנסיון, מי שאין לו את זה ברמת האינטואיציה ולא מסוגל לגלות אמפתיה כלפי הלקוח שלו, גם עשרה קורסים לא יעזרו לו.

היום במקרה פגשתי את אלי אליעזרא בחניון.

כל הכבוד לך. אני היום פגשתי את חאבייר גרסיה בחניון, ואמרתי לו "אולה!" (במילים אחרות, מי זה לעזאזל אלי אליעזרא?)

פורסם

שלום

נסה את המי"ל - יש להם קורסים מגוונים.

בנוסף - לחברת A2B יש קורסים מעניינים.

הקש בגוגל ותמצא מגוון גדול.

פורסם

מצטרף להמלצה על המי"ל ובמיוחד על קורס ניהול מפעלים קטנים ובינוניים.

אני עברתי אותו לפני 5 שנים והוא נותן הרבה ידע וכישורים מעשיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...