Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן לקנות זיתים בת"א?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה את הזיתים מהסופר. לא רוצה קופסאות שימורים.

לא רוצה את הזיתים של לחם ארז - או שחופנים אותם עם הידיים כל מיני מגעילים או שהם מלוחים מידי (ואולי זו תוצאה של הנושא הקודם).

אז יש המלצה? היכן יש לקנות זיתים טובים, ירוקים או שחורים (אמיתיים, לא צבועים)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הסקוטי רק מסתובב שם. הריח כבר מספיק לו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

או בשוק התקווה,ברחוב של שוק הבשר באמצע "מעדניית אמיגה" זיתים וחמוצים מכל הסוגים :mm_tongue

המוצרים שלהם ,סלטים וחמוצים הטובים ביותר שטעמתי ורק שם אני קונה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
"מעדניית אמיגה"

זה חנון מחשבים מהאייטיז שפתח מכולת? :puzzled:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תעיף מבט במקום ובבעלים, אחר כך תגיד לי בעצמך אם הוא נראה לך כמו גיק מהאייטיז :wink:

(בכלל, שוק התקווה זה אחלה שוק!)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין, פשוט אין, על הזיתים המרוקאיים של סבתא שלי.

(מדובר בזיתים מבושלים ולא מוחמצים).

בכל בית מרוקאי שמכבד את עצמו (כן, אצל המרוקאים אפילו לבית יש כבוד עצמי מנופח :)) תמצאו את החבית הירוקה במחסן. חושבים שאתם קנאים לרכב שלכם? נסו לגעת לסבתא שלי בחבית של הזיתים!

אגב, אמא שלי מכינה את החיקוי עם זיתים מקופסא, אבל למזלי אמא לא קוראת כאן בפורום, אז ששש... :lol:

אגב2, לא יודע עם מה אוכלים את הזיתים ברמת-אביב, אבל בשבילי שתי פרוסות עבות של לחם לבן טרי עם הזיתים האלה, טיפה מטבוחה וגזר מרוקאי זו ארוחת גורמה בפני עצמה.

פורסם

אאל"ט אין דבר כזה זיתים שחורים טבעיים, כולם נצבעים עם צבע מאכל.

הזיתים הכהים יותר הם בצבע סגלגל - בורדו , שחור שחור הוא צבוע בפחם.

פורסם

במה שאנחנו נוהגים לכנות זיתים שחורים יש שתי קבוצות:

זיתים שחורים.

זיתים מושחרים.

השחורים אינם באמת שחורים, הם במגוון צבעים החל מאפור חום ועד גוון חציל - זהו גוון טבעי.

הזיתים המושחרים הם שחורים משחור וכולם בגוון אחיד. למעשה מדובר בזיתים ירוקים שהושרו בתמיסה עם גופרת ברזל וכך קיבלו את צבע הפחם (ולא מפחם). מי שקונה קופסאת שימורים/צנצנת עם זיתים מושחרים, ימצא שהמרכיבים הצובעים מופיעים על האריזה.

יש להדגיש שכיום מצויין על האריזות "מושחרים" ולא שחורים.

מי שקונה בתפזורת/מעדניה כמובן לא יכול לדעת מה היה כתוב על האריזה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...