Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעה פיקטיבית ביד2?(פורשה 944)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעודי גולש לי באתר יד2(הרגל מוזר גם לאחר רכישת הרכב הרצוי)

אני נתקל בפורשה 944 למכירה עם תמונה מחו"ל ומספר טלפון שגוי,

האם מישהו מכיר את הרכב הספציפי? שנת 85 נראת בגימור lux,או שמא זוהי מודעה פיקטיבית?

ישנם אנשים עבורם זאת סתם עוד הודעה,אבל בתור בעלים לשעבר של אחת (באנגליה) אני משתוקק כבר זמן רב למצוא אחת בארץ,או לחילופין לחכות עד 2012.

תודה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

הנה קישור למודעה (שעובד) אם זה עוזר למישהו. להגברת החשד: מהתרשמותי, המודעה עלתה ב24/7, ולא לפני כן! (ולא עודכנה מאז).

אם זו אכן מודעה פיקטיבית, מה הרעיון? על מי עובדים??

פורסם

מה זה קשור לחופש הגדול תגיד לי, יכול להיות שהבן אדם העלה את המודעה , ודרך אגב זה רק לפניי שבוע, יכול להיות שאין לו זמן בכלל להקפיץ את המודעה, יכול להיות שהוא בכלל לא נגיש למחשב. אין לדעת.

אם אתה כל כך משתוקק, למה אתה פשוט לא מתקשר?!?! מקסימום יענה לך ילד משועמם בחופש הגדול.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם הוא אומר שהטלפון שגוי, כנראה שהוא התקשר.

לא נראה לי הגיוני ש/מישהו יפרסם רכב שעולה כל כך הרבה כסף,ולא יקבל טלפונים בגלל שטות כזו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כן אבל הוא (אחמדינג'ד) עדיין חי , טוב צריך לחכות ש"נבחרת הטניס" תגיע אליו :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

צחוק צחוק, אבל הרבה מספרים עם קידומת של סלולרי הם באמת מספרים קויים, והתקשרות אליהם מכניסה כסף לא רק לחברת הסלולרי, אלא גם לבעל הקו (ע"ע מספרי גישה לתחנות רדיו "התקשר אל נתן" אזוריות, יד2 גם מציע לך מספר גישה שתוכל לשלוט בשעות בהן מתקשרים אליך, ודאי מכניס כמה גרושים. מחירון לוי יצחק נפתח "בחינם" לכל מי שיתקשר למספר סלולרי. וכדומה)

• תוכן חדש...