Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן זריף לעונה הבאה של צחוק מעבודה!

או לפחות שיגיע לשם בתור פינה קבועה, זה יהיה משעשע.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

כשמשווים את המכתב הזה למכתבים אחרים שהשרלטן/חולה הנפש הזה שלח לכל עבר,

זה עוד אחד השפויים שלו. זאת אומרת, אם מדובר בזיוף,

הרי שהוא מרוכך מדי...

מי יודע, אולי זה אחד מאותם מקרים שבהם רשות המסים יכולה לעזור

(העלמת מס > כותרות > כלא > חסל ביזנס)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה הוא כתב את המכתב הטיפשי הזה או שזו פארודיה על גבו?

HANS, אפשר לראות עוד מכתבים\כתבות\מהשהו בסגנון שהבחור הזה רשם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואי הוא פשוט חולה נפש! :lol:

ואני חשבתי שהשיא היה כשהוא כתב לשי ודרור מהרדיו שהם ההורים הביולוגים שלו בגלגול הקודם... :lol::lol::lol:

פורסם

עוד לא הצלחתי לברר אם זה מזויף או לא, חפירה ראשונית לא העלתה דבר והאמת שממש לא בא לי לפנות זמן כדי להתעסק בזה.

בבקשה, לא נגענו:

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=orenzarif

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במסגרת המסרים שנמסרו לי באופן שוטף במשך 3 לילות עוקבים חלמתי חלום שחזר על עצמו בשלושת הלילות הללו בהם נראה המשיח, מר ירון לונדון רוכב על חמור לבן ותוקע בשופר.

עשיתי במכנסיים!!

:roflmao:

בכלל, כל הלינק הזה שנתנו למעלה- פשוט להיט!

:lol:

• תוכן חדש...