Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסלול נחשונים -הסוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב? אולי, אבל לא הייתי אומר שזאת אבידה גדולה לספורט המוטורי הישראלי. עם אספלט באיכות כזאת, זה לא באמת היה מקום שאפשר לקחת אליו את הרכב, לשים 200 שקל ולהנות.

מאחל לצחי בהצלחה בהמשך דרכו.

פורסם

גם את כוכב יאיר חרשו עם שופל לא כך?

תאמינו לי אין כמו השילוב של חניונים ריקים + קונוסים של מע"צ :lol:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פשוט יש לנו כל כך הרבה מסלולים בארץ שזה לא כזה רציני שחתכו את הכמות שלהם ב-50% בזה שסגרו את נחשונים :evil:.

אומנם הוא לא היה סלול טוב,וכן הוא הרס לי סט של צמיגי סמי סליקס (האמת שנהרס אחד ויש עוד שלושה שצריך לגמור :wink: ) אבל אני נורא נהנתי שם ויעיד על זה חיוך מאוזן לאוזן שהיה מרוח לי גם שבוע אחרי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

עם כל הצער, לא ניתן להתעלם מהעובדה שהבעלים לא השקיע שקל במקום. האספלט היה חרוץ ויבש, עשבים שוטים צמחו בכל מקום, מגרש החניה הזכיר לי את הפודרה של גדר המערכת - וימי המסלול שאורגנו במקום היו חאפריות בהתגלמותה. ללא אמבולנס, אפילו ללא החכרת זכיון לאיזשהו מזנון נייד שימכור מים. מה שכן, לישראמוטור היתה את החוצפה לתבוע בעלות על התמונות שצלמים חובבים צילמו במקום, ללא כל תמורה.

בואו ונודה על האמת. הסתפקנו בנחשונים כי זה מה שהיה, לא משום סיבה אחרת.

כולי תקוה שהיזם הבא שיפעיל מסלול ישקיע כהלכה בבנייתו, יתחזק אותו כראוי ולא יעשה קיצורי דרך בנוסח סחבק וחבורתו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L צודק בכל מילה.

בעל המסלול לא השקיע שקל ועדיין חובבי הנהיגה נהרו אליו בהמונים כי פשוט לא היה שום דבר אחר.

אני זוכר לחיוב את הימים היותר יפים של הנחשונרינג, איפשהו בסוף 90 \ תחילת 2000 שאפשר היה להשכיר קארטים 4 פעימות והמסלול היה חלק ומטופח :|

יהי זכרו ברוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

+1 גדול ל-504L. אפילו פינת צל לא היתה שם פרט לסככה אומללה שממילא נתפסה ברובה על ידי שולחן של המארגנים (באירוע של אלפא, דווקא כן היו מים אבל הם לא בדיוק חולקו לכל אחד).

וכן, אני יודע שיגיע המגיב שיטען ש"אתם לא מסוגלים לפרגן". אני כן מסוגל לפרגן - אבל למישהו שלא רק זורק הצהרות שווא באוויר, אלא גם בונה מסלול ברמה טובה. מי יודע, אולי הוא באמת ידע שהיום הזה יגיע ולכן לא השקיע בתחזוקת המסלול...

פורסם

הנקודה פה היא לא האם המסלול היה "שווה" או לא, האם צחי "דאג" לכם לצל ומים או מה איכות האספלט.

הנקודה היא שלקחו מסלול שהיה בין היחידים בארץ וגם אותו סגרו, האמנם לפי הכתבה אני מבין שסגירתו נבעה מגורמים שממש לא אכפת להם מה עשו שם ושזה פשוט עניין של בעלות קרקע.

הכל שאלה של כסף, אם צחי היה מחליט שלשם את האיוון על הקרקע המסלול היה ממשיך לפעול כרגיל.

לי אישית כואב הלב שהמסלול ניסגר למרות שלא עליתי עליו מאז שצחי הפך את המקום למסודר ולמרות שבאירועים שהייתי הייתה לי שמש קופחת מעל ראשי ונאלצתי להביא מים מהבית.

אגב, אם צחי היה פותח קיוסק ומוכר נביעות חצי ליטר ב10 שקל (כי הוא היחיד שם כמובן) הייתם קוראים לו גנב אז בואו ניהיה ריאלים :lol:

פורסם

כמו שהבחור מעליי אמר לפחות היה משהו בשביל הנשמה וההנאה, אני חרשתי את המסלול הזה עוד מגיל 17 שהיו בו סלעים בקטעים שונים. עצוב וחבל.

לצערי לפי איך שזה נראה היום לא יקום אספלט חדש לישועה

לך תלחם במדינה שרק הכסף והקומבינות שולטות

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...