Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו מה אני אמור לעשות עם יד ימין בזמן נסיעה?

אממ, לשים אותה על ההגה ביחד עם יד שמאל?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפעמים היבואנים האלה לא מחוברים למציאות... למה שזה יעלה 8K?!

בלאון זו תוספת של 1K, וזו גם משענת באיכות גבוהה לפי מה שראיתי.

Auto Emoción

פורסם

למראית עין ההרכבה מאוד פשוטה.

אני יכול לצלם מחר ולהעלות תמונה-שתיים שתשפוט בעצמך.

כמו כן, אולי rs יוכל להשלים את התמונה ולהסביר אם אכן מדובר בהרכבה פשוטה או שלא

פורסם

כאילו מה אני אמור לעשות עם יד ימין בזמן נסיעה?

לאור התגובה הגאונית הזו, אני במקום פותח השרשור הייתי מוותר על התענוג ושם את שתי הידיים על ההגה :evil:

לדעתי צריכים להוציא את "המשענת" הדפוקה הזו מחוץ לחוק. אולי גם תחליפו את מושב הנהג ב"לייזי בוי", כזה שאפשר להרים את הרגליים??

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=306347&highlight=%D7%99%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9D

מחכה בקוצר רוח לתגובות בסגנון "אני שולט על האוטו גם עם יד אחת"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חיכיתי לתגובות. ועכשיו אני יגיב,

אני יגיד לכם משהו אחד,

כולם פה משחקים אותה כאילו לא רשום להם בתעודת זהות שהם ישראלים, ומה לעשות שישראלים נוהגים ברוב המקרים עם יד אחת.

כולם משחקים אותה כאילו הם לא נוהגים עם יד אחת בהגה ויד שניה באזור המפשעה בתנועות של גירוד. או בכלל יד שניה על הדלת ויד אחרת מחזיקה את ההגה מלמטה.

בתור בן אדם שנוהג 99% נסיעות בין עירוניות, אני נוהג עם יד אחת, מה לעשות, אני לא רוצה להגיע לעבודה עם נמק בשני הידיים, יש לי עוד 12 שעות קדימה להקליד במחשב. אז מדי פעם אני דואג לתחלופה של היד הנוהגת.

ולא, אני לא יגיד לך שאני שולט על האוטו עם יד אחת, כי תכלס אני יודע מתי אני לא שולט בו ומשתמש ישר בשתי ידיים.

בקיצור,

כולם פה ממש מיתממים שהם נוהגים כל כך יפה על הכביש, עם שתי ידיים ב10 ועשרה או לחילופין באו ב9 ורבע.

תהיו אמיתיים עם עצמכם ותאמינו לי שתרגישו יותר טוב, אתם לא צריכים לשחק אותה מול כולם שאתה איזה מורה נהיגה, זה בסדר נקבל אתכם גם ככה.

Polo 2012

פורסם

עם רמת הפדנטיות והאובססיביות פה לגבי הרכב מישהו עוד יגיד שהוא נוהג עם 2 ידיים כדי שהשחיקה בשני הצדדים של ההגה תהיה זהה..8)

פורסם

בתור חשמלאי רכב יצא לי לא פעם להחליף כאלו שנישברו או להוסיף לאלו שהגיעו בלי (גולף MK4 בייסיק) ,

אכן מקורי עם מחיר בשמים , אבל כבר כמה פעמים השאני מזמין כאלו (תחליפיים ברמה זהה) מאי ביי במחיר מצחיק 10$ כולל משלוח .. תזמין את הרכב כמו שהוא ותוסיף לבד , שנית המשענת יד הזו כל כך נפוצה שאפשר להשיג אותה בכל מקום :

גולף MK4 סקודות רומסטר, אוקטביה, פאביה, סיאט איביזה החדשה ועוד ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

חברים, תודה על היעוץ.

לאחר שיחה עם הורי - הוחלט ללכת ולבדוק מחר את ה TSI.

DERISH ידידי, כל מה שסיכמת על הפולו הוא בדיוק מה שהוריי מחפשים.

שמתי לב שנהגת על דגם ה TRENDLINE. אני חייב לציין שהCOMFORTLINE איכותית ממנה.

איך הרגיש לך המנוע 85 כ"ס?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

דבר עם הסוכן מכירות- לסוכנים יש כוח להוזיל ב50% את כל התוספות המקוריות ממחיר מחירון הרשמי של היבואן!

אני קיבלתי את כל התוספות שרציתי ב50 אחוז הנחה מהמחירון הרשמי של היבואן. (לא היה קשה)

פורסם

באודי A4 זה עולה - אתה יושב?

....

700 ש"ח.

פשוט נשברה לי הידית פתיחה ומסתבר שצריך לקנות את כל המשענת.

ואני עוד התעצבנתי שזה יקר... :oops:

פורסם
איך הרגיש לך המנוע 85 כ"ס?

לא שהיה חסר כח... אבל גם לא נשאר הרבה עודף מ-120 קמ"ש.

במונחים של הארץ אמור להיות אחלה, בהנחה והגיר יעשה עבודה טובה.

פורסם

אני חושב שזו אותה ידית בדיוק כמו באיביזות.

בכ"א, באיביזה זה עולה 1600 ש"ח לפני מע"מ במעמד ההזמנה.

גם לא מי יודע מה זול, אבל לפחות לא 8000 :roll:

• תוכן חדש...