Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבנו וחשבנו.. עשינו היום נסיעת מבחן ו.....

שדרגנו לTSI.

חוץ מהמנוע, מה מקבלים?

בגרסת ה TSI לעומת ה 1.4 מגיעה במקור: משענת יד :lol: , הגה עור, חיישני לחץ אויר.

מה שהכי אהבתי ובזה אפילו הפתעתי את סוכני המכירות שבמנוע 1.2 יש שרשרת טיימינג לעומת 1.4 שבו יש רצועה.

מה שחוסך החלפה במוסך.

אין הנחות על TSI והרכב מגיעה רק באוקטובר, סך הכל לא ממהרים.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שיש חיישני לחץ אוויר אמיתיים בפולו.

אצלנו בלאון יש מערכת שמתמשת בחיישנים של הESP בשביל לזהות אם יש דליפת אוויר חמורה באחד הגלגלים, אני מניח שבפולו זה אותו דבר.

Auto Emoción

פורסם

תתחדשו, לדעתי עשיתם עסקה טובה יותר.

GOZAL- אצלי בסקודה ישנה משענת יד שמאפשרת לי גם לשים את יד ימין בנוחות על המשענת וגם על ההגה באותו זמן.

ואני ישראלי למהדרין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לעומת 1.4 שבו יש רצועה.

למיטב זכרוני המצב ב- 1.4 יותר גרוע, יש שם שתי רצועות (קרנק לאחד מגלי הזיזים וממנו לגל הזיזים השני), הרצועה הראשית מניעה גם את משאבת המים - בקיצור מתכון לצרות.

פורסם

לא מובן לי למה אבזור שמגיע כסטנדרט אפילו בדגם הכי זול של פאביה חדשה, עולה בדגם המקביל של חברת האם קרוב ל8 אלף ובנוסף ניתן להשיגו רק בדגם הבחיר שעולה 20K יותר מהדגם הכי זול של פאביה TSI ...:shock:

בעל הבית בצ'מפיון השתגע? :loco:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

ידוע שהתמורה בפביה עדיפה החל מהגירסאות הבסיסיות ובדגמים המפוארים ההעדפה היא חד משמעית.

והשאלה המתבקשת, אם כבר שידרגתם את התקציב אז למה לא לעבור לפביה אלגנס שמציעה גם בקרת אקלים וחישוקי מגנזיום. אולי התשובה תהיה שההורים לא צריכים את האקסטרא איבזור, אך אם זה מתקבל במחיר זהה אז למה לא ללכת על מה שנותן יותר?

פורסם
ידוע שהתמורה בפביה עדיפה החל מהגירסאות הבסיסיות ובדגמים המפוארים ההעדפה היא חד משמעית.

והשאלה המתבקשת, אם כבר שידרגתם את התקציב אז למה לא לעבור לפביה אלגנס שמציעה גם בקרת אקלים וחישוקי מגנזיום. אולי התשובה תהיה שההורים לא צריכים את האקסטרא איבזור, אך אם זה מתקבל במחיר זהה אז למה לא ללכת על מה שנותן יותר?

מסכים עם כל מה שאמרת, רק ישנה בעיה קטנה - עיצוב המוצב ב VW עדיף משמעותית בעיני הוריי והם לא מתחברים לפאביה (אולי פרט לגג הלבן)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בקשר לשאלת האבזור - יש קטע כזה, וזה במיוחד בארץ, שהיבואן סוגר עם היצרן על רמת גימור אחת או שתיים על מנת לקבל מחיר טוב בתור "חבילה".

להבדיל מחו"ל - שאם תכנסו כמעט לכל אתר של אחד היצרנים בארה"ב תראו שיש לכם אופציה "BUILD YOUR OWN" - בו בעצם אתה בוחר לך את האבזור שאתה רוצה מ-0, ואז הוא מוצא לך רכב כזה או דומה לו באיזורך, בארץ אין מצב כזה.

בארץ כל הרכבים מגיעים באותה צורה, אפילו שטויות קטנות רוב הפעמים לא ניתן להוסיף כלל והיבואנים שעוד לפעמים מסכימים אז לוקחים מחיר מופרז.

הם קונים ומוכרים סטוקים.

יש בקטלוג רמת גימור X ו-Y ולא בראש שלהם שתתחיל לבלב להם את השכל.

בזמנו שרכשנו רכב חדש, הייתה תמונה בקטלוג של הרכב עם ריפוד פנימי בהיר, בארץ הסכן אמר: "יש רק שחור". גם שאמרנו שאנחנו מוכנים להזמין ולחכות כמה שצריך - הוא הבהיר לנו שאין מצב, אנחנו יכולים לבחור בין שחור לשחור, עם עדיפות לשחור.

מבחינתם כשאתה רוצה משהו קצת שונה זה כאב ראש.

לך תפתח הזמנה מיוחדת, ולך תביא את זה, ואם הוא יבטל - מי יקנה את זה?

שייקח משהו מהסטוק ויעזוב אותנו.

בגלל זה המחירים המונפצים לדברים כאלו.

פורסם

לפני שבועיים ביררתי בירושלים במוסך מורשה סקודה לגבי משענת יד לפאביה 08 שנשברה לי. המחיר? 2750 ש"ח :D .

תגובתי :

:shock: :shock: מהההה!!! :shock: :shock: . אני אשאר ככה, תודה.

(מה שנשבר אצלי, זה איזה צ'ופצ'יק ב'מכסה' של המשענת. הוא עדיין מונח 'יציב' על המשענת עצמה, ועדיין אפשר להניח יד על המשענת. אז לא חבל על 3K ש"ח?

8)
פורסם
לפני שבועיים ביררתי בירושלים במוסך מורשה סקודה לגבי משענת יד לפאביה 08 שנשברה לי. המחיר? 2750 ש"ח :D .

תגובתי :

(מה שנשבר אצלי, זה איזה צ'ופצ'יק ב'מכסה' של המשענת. הוא עדיין מונח 'יציב' על המשענת עצמה, ועדיין אפשר להניח יד על המשענת. אז לא חבל על 3K ש"ח?

130$ ואתה קבל משענת יד איכותית יותר מעור -

http://cgi.ebay.com/Skoda-FABIA-MK2-2007-including-vRS-Armster-Armrest-/110415047617?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item19b53febc1:wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תגובתי :

אם היית נזכר בזה באחריות - יתכן והיית מתחדש לך על חשבון הברון :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מסכים עם כל מה שאמרת, רק ישנה בעיה קטנה - עיצוב המוצב ב VW עדיף משמעותית בעיני הוריי והם לא מתחברים לפאביה (אולי פרט לגג הלבן)

תתחדשו !

גם לטעמי הפולו מרגישה איכותית ומוקפדת יותר וחיפוש שטחי בפורום בשרשורים מהתקופה האחרונה יכול להראות שכרגע כדאי מי שמתכוון לרכוש פאביה צריך לשבת על הגדר ולחכות לראות אם מתיחת הפנים תשפר את המצב.

לדעתי בפולו שיצאה כ3 שנים אחרי הפאביה על אותה הפלטפורמה, יושמו לקחים מהאחות הצ'כית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הרמן, קח 1.2TSI ודי לבכות.

בקרוב אצלי - בשידוך לתיבה ידנית :-D

ואגב, אותה המשענת בדיוק יש גם בפביה ובאיביזה ושם היא עולה סביב 2500 ש"ח.

חזרת לפאביה ? לא היה איזה ריב אוהבים ?

בקשר לפאביה או פולו חבל להכנס לזה שוב, אבל שורה תחתונה אתה מקבל מה שאתה משלם

וזה נכון גם לגבי אודי מול VW, המחיר ש"נעלם" מהתג, לא הגיע לשם יש מאין.

פורסם

אייל, נהגתי ברכב של פולי בשישי - יש שיפור קליל בתא הנוסעים.

אני אישית אהבתי את הויתור על שלל נגיעות הכסף לטובת השחור הקודר :wink:

הכי חשוב שסוף סוף מישהו בצ'מפיון הרים את הכפפה והחליט לייבא את הרכבים עם הבלמים שנמצאים בחו"ל ולא איזה ערבוביה מקומית.

סוף סוף בלמי 288 מ"מ מקדימה, ולא 256 מ"מ.

תיאוריות יש בשפע, אבל לא נכנס לזה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...