Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהירות, אתה מרים להנחתה... (דומני כי פרדיננד פורשה עצמו היה בין המצדיעים בשנות ה-40) :rolleyes:

פורשה לא היה טלית שכולה תכלת בזמן המלחמה, אבל, אם להאמין לסיפורים,

הוא בין היחידים שאף פעם לא הצדיע להיטלר ואף פעם לא קרא לו בשום תואר (מיין פיהרר) כשפנה אליו, כמקובל דאז.

(בטוחני שחלק מחברי הפורום צפו בתכנית הביוגרפיה על חייו, ששודרה, מספר פעמים, בערוץ ההיסטוריה.)

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
אני לא אוהב את הפנמרה בגלל מה שהיא ובגלל איך שהיא נראית. טרם נהגתי באחת - ולאור מה שקראתי בעתונות הזרה, אני לא הולך לישון כל לילה בתחושה של החמצה...

אני מסכים עם כל מילה, אבל גם מברך על כל יום שהזוועה הזאת ממשיכה לנוע בכבישים.

מכוניות כאלה רחוקות מלהיות רק כלי רכב, לכן לא ברור לי למה אתה מתעקש להיצמד להגדרה הזאת.

תראה את התמונה הגדולה. למבורגיני זה אחלה אוטו, אבל איך היית מרגיש אם כל העולם היה נוסע אך ורק על למבורגיני?

בקיצור, נראה לי שהגענו להבנה ואנחנו די מסכימים על רוב הדברים, אז חבל לטחון מים. אני לא רוצה להפוך את זה לדיון אישי.

פורסם

Monopusto תמיד מישהו מנסה להצדיק את היצרנים הנאצים.

פורשה ישב בכלא על פשעי מלחמה.

אל תנסה להצדיק אותו.

הוא נאצי.

יש פה אנשים שהוא קשור למות קרובי המשפחה שלהם.

אתה רוצה לשבח איזה יצרן גרמני תשבח את פולקסווגן ש Major Ivan Hirst האנגלי אחראי לקיומה של החברה.

עכשיו נמשיך לאוטו.

מכונית היוקרה הכי מכוערת שנמכרת בעולם.

אם לא היה סמל של פורשה מקדימה לא היו מצליחים למכור את הזוועה המוטורית הזאת.

אבל הביצועים מדהימים.

504L גם ה 928 בזמן שהיא נמכרה נחשבה לזוועה, עכשיו שהתחלנו להתרגל לעיצוב מתחילים להבין מה יש מתחת לגוף.

אייל

פורסם

ישנה עוד פורשה קייאן s אשר חונה גם היא תחת בית דירות רגיל וסטנדרטי ברחוב ממוצע ברעננה,

יום אחד יוצא אני מביתי הסמוך לאותו בניין,ועוד בטרם הספקתי לחגור את חגורת הבטיחות,נעצר לידי אותו ג'פ של פורשה,ובפנים אדון מבוגר במדים של שוטר מאותת לי לשים חגורה....

הערכה שלי שמדובר במתנדב או שוטר,אשר עלה מארה"ב עם כסף רב והחליט לתרום לקהילה.

Porsche 944 turbo

פורסם

חברה, בבקשה תעצרו!

בסך הכל העליתי סיפור נחמד שקרה לי לפני כמה ימים,שנזכרתי בו לאחר שראיתי את התמונות מהתאונה בהרצליה.

התחיל להתפתח שיח מעניין על מכוניות, מה שהן לנו, או לאחרים.

אנא אל תתחילו התנצחות אישית ולא את ההיסטוריה ממלחמת העולם. לא לזה התכוונתי!

כשיהיה רלבנטי למישהו - יואיל לפתוח שרשור להתייעצות לפני קניה. אני ממילא כבר בחרתי פרארי.

אז למען החיוך, בואו נזכר בקטע חזק של העיוור שנוהג בפרארי בסרט (המצויין! סרט חובה!) "ניחוח אשה".

מה הוא אומר לשוטר ששואל אם הוא בודק את המכונית ב-70 (מייל, זה 110) בעיר?

"חכה שתשמע אותה על 125 (מייל, 200 קמש)"

זה כל העניין. להנות. לשמוע. להרגיש.

ולא משנה כמה זה עולה ומה הסחירות. ואפילו אם זו "רק" אלפא.

זה הקטע שבו רק הנהיגה:

http://www.youtube.com/watch?v=wR-VSDRefdE&feature=related

וזה לפני ואחרי (בחנות ואחרי שהשוטר עוצר אותם)

http://www.metacafe.com/watch/1599826/scent_of_a_woman_ferrari_scene/

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
גם ה 928 בזמן שהיא נמכרה נחשבה לזוועה, עכשיו שהתחלנו להתרגל לעיצוב מתחילים להבין מה יש מתחת לגוף.

ומהיכן הגעת לתובנה הזו? אני יכול להראות לך לא מעט כתבות תקופתיות שמשבחות את הרכב ואת עיצובו, בפרט לאחר שיצא דגם S המוצלח.

אגב, מנסיון אישי, 928S היא מכונית מאד מהנה ומרשימה במגוון איכויות, גם אם ברמה האישית התחברתי יותר ל-911.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
Monopusto תמיד מישהו מנסה להצדיק את היצרנים הנאצים.

פורשה ישב בכלא על פשעי מלחמה.

אל תנסה להצדיק אותו.

הוא נאצי.

יש פה אנשים שהוא קשור למות קרובי המשפחה שלהם.

אתה רוצה לשבח איזה יצרן גרמני תשבח את פולקסווגן ש Major Ivan Hirst האנגלי אחראי לקיומה של החברה.

אתה מודע לעובדה שמי שעומד מאחורי מכוניות הוא בן של מי שאתה מדבר עליו?

פורסם

הבן של פורשה הוציא את מכונית הספורט הראשונה בזמן שאבא שלו ישב בכלא על פשעי מלחמה.

החברה המשיכה לקבל תשלום מפולקסווגן (הבריטית) על עיצוב החיפושית עוד הרבה שנים אחר כך.

אין לי בעיה עם המקורות הנאצים של החברה יש לי בעיה עם זה שישראלים מנסים לייפות את העבר הנאצי של החברה.

תגידו אין לכם בעיה עם זה, אל תתחילו לתת תרוצים.

רוכב בודד אז מאיפה התחיל הסיפור,גרושתך יוצאת עם מישהו עם פורשה או סתם יש שם אחת בחניה?

אם זאת גרושתך אז היא למדה ממך על מכוניות.

אייל

• תוכן חדש...