Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבועיים נסעתי ברחבי העיר הגעתי למקום חניה החנתי את האוטו כיביתי ויצאתי.

אחרי 5 שניות מאחורי הסיבוב רץ שוטר מלווה בקריאות עצור עצור :shock: אני חוזר... רץ!

בא אליי אומר לי שמעתי אותך יש לך אגזוז לחץ.

השוטר מוציא את הפלאפון הנייד שלו ומחפש בוחן זמין בשעות העבודה.

אחרי כמה טלפונים נמצא בוחן שהיה בתפקיד.

בנתיים השוטר שרץ אליי, מתברר שהוא גם בוחן בעצמו, מתחיל לבדוק לי את הרכב אורות אגזוז ברקסים הגה מנוע וכו'.

הבוחן השני מגיע עובר על אותם פעולות ומגיעים לסעיפים הבאים:

מותקן אגזוז לחץ ברכב.

אורות כחולים מקדימה. Diamond vision (עברו טסט)

פילטר פתוח. כמובן שהם דיברו בינהם הם היו בטוחים שהפילטר פתוח מחובר לאגזוז לחץ. :|

ואורות ערפל שנדלקים ביחד עם האורות גבוהים. הוא בטוח שעשיתי איזה שיפור (מגיע מקורי מהחברה)

חשוב להזכיר שהרכב עבר טסט שלושה ימים לפני הארוע (ללא האגזוז)

הרכב הורד מהכביש ל48 שעות לצורך תיקונים וצורף גם דוח של 1000 שקל.

השאלות שלי הם:

האם מותר לשוטר לעקב אותי בשביל ששוטר אחר יבוא לתת לו טפסים ולהוריד אותי מהכביש?

האם הוא יכול לקבוע שמותקן אגזוז "לחץ" מרעיש ללא מד דציבלים?

האם גובה הדוח מצדיק את המעשה?

תודה לעוזרים.

ROVER=~~

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא כל שוטר הוא בוחן.

לכן כאשר שוטר נתקל ברכב עם שיפורים/ חשוד בשיפורים הוא אינו יכל לתת לך הורדה מהכביש מפני שאין לו את ההסמכה לכך.

לכן מזמינים סייר בוחן אשר עבר הכשרה/קורס לכך והוא רשאי להוריד את הרכב מהכביש ולהחליט אם זה יהיה בגרירה וגם את גובה הקנס.

בדומה לכך שנהגים נתפסים על עברות מהירות, שוטר אינו יכל לשלול את הרשיון ולכן הוא מזמן למשל (מרכז שרות לאזרח) בו יושב קצין ומחליט אם לשלול את הרשיון או שלא, במידה ויש קצין בשטח הקצין יכל להגיע ולבצע את השימוע במקום ולשלול את רשיונו של הנהג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חשוב לציין כי השטור שרץ אליי הוא סייר בוחן.

והוא חתום על ההורדה מהכביש על הטפסים של הבוחן השני שהגיע למקום.

ROVER=~~

פורסם

זה לא משנה מי הוריד את הרכב מהכביש, מבחינה חוקית ומבחינתך האדם שעשה זאת צריך להיות בוחן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מהחברה)

חשוב להזכיר שהרכב עבר טסט שלושה ימים לפני הארוע (ללא האגזוז)

בוחן יכול להחליט שהאגזוז רועש מידי ללא מכשיר מיוחד?

העברת את הרכב טסט ללא האגזוז, יכל להיות שאם האגזוז היה מורכב הרכב לא היה עובר טסט?

בוחנים מורידים רכב מהכביש על אגזוז ברגע שיש רעש חריג ביותר , ואני מדגישה חריג ביותר, משהו שלא נשמע סביר כלל.

ל'

פורסם

לדעתי אם תלך למשפט, השופט יאמר שאי אפשר לקבוע אם אגזוז מרעיש מדי ללא מד דציבלים.

אבל לך תדע. תתעייץ עם עורך דין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

fizban לדעתי הסעיף שהוא קיבל מהשוטר הוא 6055 "איסור שימוש ברכב לא תקין", בכך שהחלק (במקרה הזה אגזוז) אינו מקורי ושונה.

לא נרשם סעיף על הרעשה, ואם אני לא טועה הוא רק יציין זאת בדוח שעוצמת הרעש שונה ביחס לרכבים אחרים.

ל'

פורסם

במקרה כזה צריך להוריד את כל משאיות, אוטובוסים ובכלל כל הדיזלים מכביש כי גם אצלהם עוצמת רעש גבוהה מרכבי בנזין סטנדרטיים למשל.

ללא מד דציבלים, להסתמך על דברים כאלה כמו "הרעש שישמע חריג", "סביר לא סביר" זה פשוט לא רציני. אני בטוח שאוטובוס מרעיש הרבה יותר וכך גם רכב מונית דיזל שעבר מעל מיליון קילומטר (כמה אוקטביות מונית מנוע שלהן עובד כמו טרקטור) ונשמע כבר כמו טרקטור מתקופת המנדט. ואני לא מדבר על אופונועי שטח וטקטרונים ששם זה בכלל קטסטרופה, אולי מורידים להם אגזוזים או משהו והם מאירים בלילה את כל השכונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חברים, הבחור כתב בפרוש שהוא עבר טסט לפני 3 ימים ללא הדוד.

סתם השוטר לא היה נטפל ומוריד את הרכב מהכביש.

לגבי המד דציבלים זה לא תופס, כי יש לך עוד סעיפים לגבי ההורדה.

פורסם
שלום.

הבוחן השני מגיע עובר על אותם פעולות ומגיעים לסעיפים הבאים:

מותקן אגזוז לחץ ברכב. לא מקורי

אורות כחולים מקדימה. Diamond vision (עברו טסט) לא מקורי

פילטר פתוח. לא מקורי כמובן שהם דיברו בינהם הם היו בטוחים שהפילטר פתוח מחובר לאגזוז לחץ. :|

ואורות ערפל שנדלקים ביחד עם האורות גבוהים. הוא בטוח שעשיתי איזה שיפור (מגיע מקורי מהחברה) תצטרך להוכיח זאת

חשוב להזכיר שהרכב עבר טסט שלושה ימים לפני הארוע (ללא האגזוז) יאמר לך השופט קומבינה

הרכב הורד מהכביש ל48 שעות לצורך תיקונים וצורף גם דוח של 1000 שקל.

השאלות שלי הם:

האם מותר לשוטר לעקב לעכב אותי בשביל ששוטר אחר יבוא לתת לו טפסים ולהוריד אותי מהכביש? כן , על מה רצית שיכתוב. בוודאי אם הוא לא היה בוחן אלא שוטר רגיל.

האם הוא יכול לקבוע שמותקן אגזוז "לחץ" מרעיש ללא מד דציבלים? ראה למטה

האם גובה הדוח מצדיק את המעשה? זה גובה הקנס על פי החוק . האם מצדיק? תגיד אתה !!

תודה לעוזרים.

בוחן.

והוא חתום על ההורדה מהכביש על הטפסים של הבוחן השני שהגיע למקום.

לדעתי אם תלך למשפט, השופט יאמר שאי אפשר לקבוע אם אגזוז מרעיש מדי ללא מד דציבלים. הוא לא קיבל דו"ח על הרעשה אלא על עצם הימצאות אגזוז לחץ לא מקורי

אבל לך תדע. תתעייץ עם עורך דין.

נעשה לך קצת סדר.

אני מניח ומקווה כי סידרת את כל מה שהיה בדו"ח כבר וקיבלת את רשיון הרכב בחזרה?? כדי שלא תסע ברכב עם הורדה, עבירה חמורה אם תופסים אותך.

שוטר שמע רעש חזק יותר והסיק מכך שיש לך אגזוז לחץ ואכן הוא צדק. הוא לא צריך מכשיר לשם כך. העבירה היא לא על רעש אלא על עצם החלפת האגזוז לאגזוז לחץ . (אתה מדבר או אתה צועק , אפשר להבחין בכך ללא מד דציבלים ).

יש לך כעת דו"ח של בוחן א' + מזכר אני מניח של בוחן ב', כך שבבית משפט זה לא אתה מול אחד אלא מול שני שוטרים שהם גם בוחנים.

אז לא ממליץ לך ללכת לבית משפט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

מה זה משנה אם זה לא מקורי, זה דוד אחורי תחליפי (זה לא דוד לחץ אלא דוד זרימה חופשית) לצורך העניין. כמו פילטר פתוח. אם הדוד מרעיש מעבר לרמה הרשומה בחוק, אז הוא לא חוקי. יש עשרות אלפי כלי רכב שמסתובבים עם דודים לא מקוריים, רפידות בלימה לא מקוריות וכו' וכו'.

אם הולכים לפי מקוריות, אפשר להוריד כל ניידת משטרה מהכביש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שאגזוז לחץ ופילטר אוויר פתוח הם שיפורים לא חוקיים בישראל? וואו אנחנו באמת תת רמה במוטוריקה:shock:

• תוכן חדש...