Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכונית פרטית יש רמת רעש וזיהום מותרת בחוק. אם עוברים עליה, אז זה לא חוקי ).

לא צריך שום אישור של משרד התחבורה! משרד התחבורה קבע בחוק מה רמת הרעש המותרת לאגזוז ומה רמת הזיהום. אם האגזוז עומד בכל עלו הוא חוקי, וזה לא משנה עם קוטר היציאה זה ס"מ או 10 ס"מ. כל עוד הוא עומד בקריטריונים האלו הוא חוקי. במשפט אני אביא מדידה של רמת הדציבלים ואישור מטסט שהוא מתחת לרמת הזיהום המותרת ואישור ממתקין מורשה שההתקנה היא על פי הקריטריונים של משרד התחבורה והשופט יזכה אותי, גם בלי עורך דין. כי אם כמה שהוא מרעיש הוא עדיין מתחת לרמה המותרת בחוק!

Im done.

(3) לרעש מעל המידה הרגילה הכרוכה בפעולתו התקינה של מנוע מסוג זה.

נבהיר בדוגמה

המקסימום הוא 100 דציבלים

רכבך באופן המקורי מרעיש ברמה של 75 דציבלים . חוקי? כן כי מתחת ל100 דציבלים

הרכבת חדש אגזוז לחץ הרעש כרגע 90 דציבלים , מתחת למקסימום של 100 דציבלים. חוקי ? לא

למה כי הרעש גבוה יותר ב 15 דציבלים מעל המידה הרגילה הכרוכה בפעולתו התקינה של מנוע מסוג זה. לשון הסעיף.

אז לך תשכנע את השופט שהתקנה דבילית .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
(3) לרעש מעל המידה הרגילה הכרוכה בפעולתו התקינה של מנוע מסוג זה.

נבהיר בדוגמה

המקסימום הוא 100 דציבלים

רכבך באופן המקורי מרעיש ברמה של 75 דציבלים . חוקי? כן כי מתחת ל100 דציבלים

הרכבת חדש אגזוז לחץ הרעש כרגע 90 דציבלים , מתחת למקסימום של 100 דציבלים. חוקי ? לא

למה כי הרעש גבוה יותר ב 15 דציבלים מעל המידה הרגילה הכרוכה בפעולתו התקינה של מנוע מסוג זה. לשון הסעיף.

אז לך תשכנע את השופט שהתקנה דבילית .

אופנוע (כבד) עושה רעש יותר מ 100 דציבלים. אני לא רואה שעוצרים אותם או אוסרים ליבא אותם.

איפה רשום כמה רעש הרכב שלי עושה בפעולה רגילה? אני לא רואה את זה ברשיון ולא רואה את זה בנתוני היצרן.

יתרה מזאת, אני לא חושב שלבוחני תנועה יש בסיס נתונים על כל רכב מבחינת כמה רעש הוא מפיק.

אגב, אישית אני נוסע עם מערכת פליטה מקורית לאחר שהיה לי דוד פתוח ואני חייב לציין שהרבה יותר כיף המקורית. המנוע משמיע סאונד מחרמן רק כשצריך ואין רעשי רקע של אגזוז. תענוג.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
ואם האגזוז עומד בתקנה 318 ב' ?

את מי מעניין הרעש?

תומר יקר

המחוקק לא משחית מיליו לריק

האגזוז צריך לעמוד בשני תנאים

1 בתקנה 316 (3) זו עוסקת ברעש הנפלט מהמנוע שהאגזוז יוצר או פילטר אויר פתוח למשל

2) בתקנה 318 זו עוסקת באיפיון מערכת הפליטה עצמה

קפיש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פיזבן

העובדה שהשוטר בא היא הראיה שהרכב מרעיש מעל הרגיל.

למה אליך או לאחרים הנוסעים עם אגזוז מקורי או שווה ערך למקורי לא נטפלים.

לכל רכב רמת רעש משלו יש רועשים יותר ויש רועשים פחות ההשוואה היא לא לרמת רעש אבסלוטית אלא לרמת רעש יחסית לרמת הרעש הרגילה של מנוע מסוג זה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קודם כל, אתה צודק ב 100%.

שוטרים נמשכים לרכבים מרעישים כמו זבובים לחרא. עוד סיבה למה לא לבלוט בשטח, במיוחד עם רכב משופר. זה גם קשור לעיתים לסוג הרכב, ללא כמות הרעש. למשל, כשהייתה לי הונדה סיוויק (גם כשהיתה מקורית) עצרו אותי לבדיקה פעם בחודש למשך שנתיים. את הפיז'ו יש לי 6 שנים ועצרו אותי לבדיקה פעמיים. טפו טפו טפו.

בוא נגיד שאם הייתי משפר את הרכב הנוכחי, הייתי עושה הכל שיהיה שקט. גם כדי לא למשוך כחולים, גם לא להפריע לסביבה וגם כדי שיהיה נעים לנהוג (אולי אני מזדקן). אבל - בחו"ל נהוג להתקין דודים מטורפים, כל עוד הם עומדים בתקן מסויים ולא לפי רמת הרעש "הנורמלית" לפי השמיעה של השוטר. זה גם הגיוני יותר ולו בגלל העובדה שיש רכבים שמרעישים יותר ויש כאלו שמרעישים פחות, בדיוק כמו שאמרת, אז מה בא החוק בארץ ונותן לאחרים זכות להרעיש יותר?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

החלק המצחיק הוא שבהרבה מקרים מע' הפליטה המקורית דווקא לא מגבילה CFM בצורה כזו שמורידה ביצועים,

ולעיתים אף התקנת דוד "משובר" רק פוגעת בהספק (על דיינו), כך שלא תמיד מוצר אפטרמרקט שווה בכלל את ההתעסקות.

מה שקורה הרבה פעמים הוא שהאגזוז / ממיר סתומים, ואז החלפה ל"משוברים" גורמת לרכב לנסוע יותר טוב,

לא בגלל השיפור באמת אלא בגלל שהחלק הקודם לא היה תקין. אבל לך תשכנע אנשים... :roll:

אני תומך בדיעה של פיזבן בכל מקרה, עדיף מנוע שקט (עם רעש מנוע) מאשר רעשי פליטה תמידיים.

שוטרים אכן נמשכים לרכבים מסויימים ולרעשים מסויימים יותר מלאחרים. זו לא פיקציה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...