Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HiFonics ZXi 6404 Zeus Z3

4 ערוצים 800 וואט

זה כל מה שאני יודע עליו כרגע.

תודה מראש.

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

תודה אחי

אה ועוד שאלה,אם הבאתי את המגבר מחו"ל אני צריך איזה מתאם או כבלים מיוחדים?

HU-pioneer p99rs|comp-hertz hi energy xl |amp 1-FA 2150x|amp 2-FA 1.6|sub-hx300d

פורסם

רצוי לציין כי הדגם הנ"ל הוא דגם ישן מסידרת זאוס

עם זאת הוא עדיין מגבר טוב וחזק ושווה את הכסף

באותו מחיר בארץ אתה יכול להביא JBL1004 בעל מפרט ואיכות דומה שקול את הנושא.

אתה צריך קיט התקנה למגבר ,עם כבל מתח 4 גאוג וכמובן RCA ארבע ערוצים

ואם יש לך מערכת מובנה ברכב כדי לחבר את המגבר תצתרך מנחת 4 ערוצים

פורסם

האחי קצת מיותר,

וכמו שאתה רואה יש לי את אחיו הקטן הTXi 6406, מוצהר 85 לערוץ.

למה אתה הולך לשדך אותו?

בקשר לסאב, היית ממליץ לך בחום על אינפיניטי כמו שלי, הוא פשוט אוהב את המגבר הזה!

במיוחד כשיש לך 400 RMS בגישור, אתה תפתח אותו מעולה! הסאב מוצהר 350, אבל עם XMAX 14,

אני מאמין ש400 זה בערך נכון.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אוידיו קינג איפה אני קונה מנחת וקיט כזה וכמה כל הסיפור הזה אמור לעלות בערך?

וכן דיברו איתי כבר על סאב של אינפינטי אבל אני רוצה קודם לחבר את המגבר ואז למצוא לי סאב.

פורסם

מנחת איכותי של ג'נסיס יעלה בסביבות ה700ש"ח,חיווט יעיל 4G איכותי בסביבות ה300-400 (בערך ישנם כאלו גם ב2000).

בעיניין ההתקנה,אחת איכותית וטובה תעלה סביבות ה500-1000 תלוי איפה ואצל מי אתה עושה.

תוכל כל זאת למצוא אצל מתקין רכב שמכבד את עצמו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

את כל הפרוצדורה הזאת אני אמור לעשות כי המגבר מחו"ל או שממילא הייתי צריך לעשות?

ד"א כמה ישן המגבר הזה?

פורסם

ממילא היית צריך לעשות את זה (תהליך התקנה הכרחי)

הוא לא ישן ממש אבל "ישן":-P

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...