Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש פונטו ספייס שנת 2002, היום ראיתי רכב מדגם young spice שנת 2002 עם קילומטרז נמוך יחסית (76,000), ביצעתי את הבדיקות שמופיעות בפורום והכל נראה לי תקין. יש כמה דברים המטרידים אותי, א. הרכב לא טופל במוסכים מורשים ואין לבעל הרכב קבלות על ביצוע טיפולים. ב. הופיעה נורה בלוח השעונים שמורה על סימן של נורה צהוב, בעל הרכב אמר שמדובר בנורת אזהרה שמעידה על בעיה בנורות הרכב והיא המשיכה לדלוק לו גם לאחר שבדק את נושא הנורות. ג. כשנוסעים על במפרים יש רעש של משהו רופף מאזור הכנף הקדמית השמאלית. כפי שאמרתי לפי הצק ליסט שמציע הפורום הרוב נראה תקין: נוזל קירור, שמן, צמיגים, בלימה, קירור, חימום, פחחות, דש בורד, מערכת חשמל, בסיבוב לא היה רעש, הבחור אינו סוחר ורישיון הרכב תקין.

אני לא ממש מבין במכוניות. אך הרכב נראה שמור מאוד, ובעל הרכב נראה הגון. האם יש דרך לבדוק האם הקילומטרז שונה ? מאחר והוא יחסית נמוך... בעל הרכב רוצה מעל למחירון המחירון המשוכלל של יד 2 הוא 18,900 והוא רוצה עליו 20,000

האם שווה לקחת לבדיקה ?

פורסם

נשמע ששווה לבדוק את הרכב. אם לא במכון אז לפחות במוסך שאתה סומך עליו. אם אתה גר באזור המרכז, מוסך שמשון ביהוד (מורשה פיאט) זה המוסך הכי מומלץ של פיאט. בקש מחיים לבדוק את הרכב.

פורסם

הדגם הזה נמכר בעיקר לציי רכב וחברות השכרה. תבדוק טוב מי היו הבעלים הראשונים של הרכב, כמה קילומטרים הם עשו עליו ושלם בהתאם.

ואל תמשיך הלאה ברכישה בלי בדיקה מקצועית ויסודית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שאמרו קודמיי, ק"מ הרכב חשוד והוא נמוך למדי.

גש למשרד הרישוי עם הבעלים טרם ביצוע הבדיקה ובדוק מי הבעלים הראשון של הרכב. ייתכן ותגלה כי מדובר בחברה בע"מ של ליסינג - רכבים בזמנו היו מקבלים רק את הכתם של ההשכרה ולא של הליסינג וההפחתה צריכה להגיע בהתאם.

כמו כן אם הרכב היה יוצא ליסינג בעברו הסיכוי שהוא באמת על 76 אלף ק"מ אמיתיים הוא נמוך למדי.

עוד נקודה:

היכן טופל הרכב? זה אולי הדבר היחיד שאפשר לדעת על רכב לפני שלוקחים אותו לבדיקה. הרי לעולם לא תדע איך נהגו בו, אז לפחות שיהיה לך ספר טיפולים. אם אין, זה דבר מחשיד.

• תוכן חדש...