Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,שלום לכולם.

ברצוני להרכיב מערכת ברכב של המשפחה מאזדה 6 08 פרימיום(צורה ישנה).

המערכת תחובר לרדיו דיסק המקורי+מנחת איכותי של גניסיס או רוקפורד או סטינגר.

אני אוהב סגנונות של מוזיקה כגון:האוס,טראקים,מזרחית.

כל המוצרים שאני מתכוון לקנות יהיו יד ראשונה בלבד!.

החלקים שברצוני להרכיב ברכב הם:

1.מגבר(עדיפות בתקציב גובהה)

2.קומפוננט

3.סאב וופר (יש עדיפות לתיבה מקורית)

4.מנחת(עדיפות יד 2 )

5.התקנה

צפיות מהמערכת

1.במה קידמית שישמעו את הזמר חזק ונקי וטוויטר רך מלטף ולא צורם.

2.סאב וופר חזק,רך פאנצ'י שיעבוד על אופציה על 2 סלילים.

3.מגבר לא מתחמם איכותי ביחס לתקציב שיהיה אופציה לגישור.

4.מגבר מונו אולי בעתיד אחרי שידרוג המערכת.

5.בניות,פודים וכל מה שקשור לפיבר ואיטום לא התקיים ברכב הנ''ל.

תודה לכל העוזרים שיעזרו על הסבלנות ועל הזמן.

פורסם

היות והתקציב הוא 4K כולל ההתקנה זה קצת דחוק בשביל לקבל מערכת טובה -

הייתי הולך על סט קדמי מוראל מקסימו או טמפו - בוא נאמר 600 ש"ח הלכו

מגבר סאן דאון 100.4 - 1800 ש"ח הלכו זה כבר 2400

סאב וופר אסאסין או ארסנל של AA - עד כמה שזכור לי מדובר על אלפייה פלוס מינוס (גם הגזמתי קצת במחיר של הסט הקדמי) אתה כבר על 3500

תנסה לבדוק כמה יעלה לך סאב פשוט של הרץ - הם יחסית טובים ביחס למחיר או רוקפורד P2

ומנחת - אם אתה רוצה לשמור על האיכות אז אתה תיאלץ לחרוג מהתקציב יותר לכוון ה5K ביחד עם התקנה היות ומנחת טוב עולה כמה מאות שקלים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ידידי היקר בוקר טוב

אני חושב שהתבלבלת קצת

הבחור צריך מנחתים,בידוד רעשים,בניית קורות,חוטים,כבלים,ועבודה ולכל זה אתה משאיר "כמה מאות שקלים"

אני הייתי מושך לציוד אחר ומשקיע יותר משליש התקציב רק לטובת התקנה מקצועית עם אקססוריז מקצועי

וזאת משום שפותח השרשור רוצה המון בתקציב נמוך מאוד וכדי בכל זאת לקבל תוצאה בתקציב כזה נמוך אז משוואת העלות מול תועלת נוטה יותר לבזבוז חלק נכבד מהתקציב לטובת התקנה נכונה

מה שאני מתכוון לומר זה שמתקין טוב אבל באמת טווווב יוציא הרבה יותר מציוד של 2500 ש"ח מאשר מתקין של "כמה מאות שקלים" כדבריך מציוד של 4000 ש"ח

כמובן שהמשוואה לא מתקיימת בציודים מאוד יקרים אלא ברמות התמחורים האלו

מעבר לכך אני חושב שהגיע הזמן לתת קצת יותר כבוד למתקינים ולא למכור אותם בכמה מאות שקלים וכאילו הם הדבר בעצם הכי פשוט בכל המשוואה של בניית סטאפ ברכב

לדעתי ההיפך הוא הנכון

בידידות ומקוה שכוונתי הובנה בצורה החברית שהיא נכתבה

דרור

פורסם

דרור

מצטער אבל אני חושב שמיהרת לקרוא:

" 5.בניות,פודים וכל מה שקשור לפיבר ואיטום לא התקיים ברכב הנ''ל." אני חושב שפותח הת'רד רצה לרשום - "לא יתקיים" במובן של זה לא הכוון ותשכחו מזה.

ואני ציינתי שבכל מקרה בכדי לקבל מערכת עם איכות סבירה והתקנה מתאימה הוא יצטרך לחרוג קצת מהתקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שהמערכת צריכה להיות יותר מאוזנת

ואם תוסיף עוד 500 שח לתקציב זה יעשה רק טוב אם לא תשאר עם חלק שהוא לא באותה רמה.

הצעה :

קומפוננט

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=749113

סאב

http://www.pompa.co.il/pl_product~SB30A1~61~408.htm

מגבר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

מנחת 4 ערוצים של סטינגר \רוקפורד\אודיסון\גנסיס בתקציב של 700 שח

סה"כ בתקציב של 4500 שח בערך כולל התקנה סטנדרטית

זו לדעתי מערכת טובה ומאוזנת.

פורסם

אדי היי

אמת לי זה היה נשמע כלא התקיים משמע צריך להיעשות

אני מקווה שבעל הרכב יאיר את עינינו בנושא

AUDIO KING שלום לך ומה שלומך ?

הנה יש שינוי מבורך בהמלצות שלך :wink:

עברת לסאב של פוקאל זה כבר נתיב יציאה לתפיסה המקובעת של אותו סט קדמי ואותו סאב ואותו מגבר שנותנים פה בהמלצות לכל פותח שרשור באופן קבוע וגורף

אני שמח על השינוי אם כי מינורי וקטן עדיין זה נותן תקוה :-P

(בלי התרגזויות :twisted:ראית שיש כמה סמיילים מרגיעים :-D בהודעה)

דרור

פורסם

הסאבוופרים של פוקל הם באמת המלצה טובה - עוד לא ראיתי את החברה הזאת מאכזבת בתחום הבאס.

אבל אני הייתי שם את רוב הכסף דווקא על מגבר יותר טוב ובגלל זה המלצתי על הסאן דאון.

אם אני מבין נכון את פותח השרשיר והוא לא מתכוון לעשות בידוד או בניות שכן זה לבד יהיה יותר יקר מכל התקציב שהוא שם למערכת (במידה והוא רוצה לעשות את זה כמו שצריך) אז בעקבות כך שאני יודע שהמערכת תישאר מקורית - למגבר יש חשיבות קריטית בפגיעה הכי קטנה שאפשר באיכות המערכת.

אם הוא היה עם HU אפטר מרקט - הייתי שוקל לחסוך קצת כסף על ההגברה.

עריכה - סתם אופציה מעניינת - הייתי בודק כמה היה עולה המשלוח להביא לארץ - על הדרך חוסך אולי את הצורך במנחת...

אפשר לשלוח אותו החל מ80 דולר לארץ - מה שאומר שתמורת 230 דולר + מיסים הוא שלך וחסכת מנחת כצעד ראשון - חברה טובה מאוד, הייתי מנסה לברר עוד קצת פרטים על המגבר לפני שהייתי באמת רוכש אותו.

http://www.sonicelectronix.com/item_23660_Precision+Power+PPI+S580.4.html

Pioneer TS-X150

פורסם

חבר'ה פרה פרה,אז ככה מדוע 2 מנחתים?הרי זה מוציא יציאה למגבר,מהמגבר קומפוננט וסאב בגישור

פודים לא בא בחשבון איך הבחור הזה הגיע לאיטום ופודים וקורות אני לא יודע.

אני כולה רוצה לשמוע סבבה ברכב ושהחלקים יהיו איכותיים נטו.

ותעזבו את ההתקנה ואת המנחתים רגע בצד בואו נתרכז בעיקר סאב,מגבר,קומפוננט התקנה תבוא בסוף.

מגבר-חשבתי על JBL GTO75.4 או Infinity REF475A או 5001 של רוקפורד או Soundstream LW 4.500

קומפוננט- Dotech Ovation 6 Morel

סאב- 1240SE Infinity או איזה P3 מאחד הדגמים או HED12 Cerwin Vega

פורסם

אנשים באים לעזור לך ,במקום להקשיב מה אתה עושה.? סלט.!

אני הייתי הולך על ההצעה שלי בשינוי קל ובהמלצתו של אדי {לאנוספורס}.

במקום תקציב המנחתים +מגבר הייתי הולך על מגבר איכותי יותר עם מנחת מובנה באותו מחיר.

כמו למשל :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676759

שהוא מגבר 3 ערוצים : מונובלוק+2 ערוצים

דבר עם אהובי שי הוא היבואן של DLS אולי הוא יסכים להשוות לך את הצעת המחיר על המגבר.

פורסם
חבר'ה פרה פרה,אז ככה מדוע 2 מנחתים?הרי זה מוציא יציאה למגבר,מהמגבר קומפוננט וסאב בגישור

פודים לא בא בחשבון איך הבחור הזה הגיע לאיטום ופודים וקורות אני לא יודע.

אני כולה רוצה לשמוע סבבה ברכב ושהחלקים יהיו איכותיים נטו.

ותעזבו את ההתקנה ואת המנחתים רגע בצד בואו נתרכז בעיקר סאב,מגבר,קומפוננט התקנה תבוא בסוף.

מגבר-חשבתי על JBL GTO75.4 או Infinity REF475A או 5001 של רוקפורד או Soundstream LW 4.500

קומפוננט- Dotech Ovation 6 Morel

סאב- 1240SE Infinity או איזה P3 מאחד הדגמים או HED12 Cerwin Vega

סאבוופרים פשוטים של אינפיניטי - תברח!

אבל הסרווין ווגה HED-12 יתן לך תמורה נאה למחיר שלו - בחירה טובה לדעתי.

המגברים - מבלי שיתחילו לקפוץ עליי - לדעתי האחד נבלה והשני טרפה אתה רק צריך להחליט מי מהשניים הוא מה - למען האמת הם אותו הדבר בדיוק בפנים היות ואינפיניטי וJBL הן שתי חברות תחת אותה קורת גג (הרמן תעשיות - הרמן קרדון).

המגבר שאודיו קינג הציע לך - המלצה נאה ביותר.

הדוטק הוא סט נהדר, פשוט, טוב ונפלא - אבל המחיר שלו לדעתי ימתח אותך מעבר לקו התקציב שלך.

כל עוד שאתה על מערכת מקורית - אני מציע לך להשקיע כמה שיותר בהגברה היות והמקור שלך הוא כבר נקודת החולשה של המערכת, חבל שתיצור בה עוד חוליה חלשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

מגבר+מנחת מובנה ניראה לי שהאיכות תיהיה ירודה מעדיף מנחת איכותי+מגבר איכותי כל אחד יתן את התמורה שלו

ומה אתם אומרים על המגברים האלה ? HIFONICS TXI6406?Infinity 7541A?Cadence ZRS7504?

קומפוננט מורל דוטק עם טוויטר משודרג ל mt22

מגבר בלי מנחת מובנה מחפש באמת משו עוצמתי שלא תהיה פאדיחה בהגברה

סאב hed12 של סרווין ווגה אם יש הצעות יותר מעניינות אני מוכן לשמוע

פורסם

אתה נותן פה רכיבים שעוברים את מגבלת התקציב שלך

דוטק עם MT22 יעלה לך בסביבות ה1300 שקל ועוד המגברים שנתת הם לפחות 1600 ועוד סאב 700 שקל בלי תיבה מתאימה.

מה נשאר לך 300 שקל להתקנה חיווט ומנחת

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אם היית קורא את כל ההודעות היית רואה שאמרתי שבינתיים נתייחס רק לרכיבים.

הרכבה באה בסוף לכן אני קונה קודם כל לאט לאט את הרכיבים

עד שאני מגיע לשלב ההתקנה אני יחכה קצת שיהיה לי כסף מספיק אני יתקין ההתקנה זה דבר חשוב אני לא מזלזל מחכה שיהיה מספיק כסף.

בקשר לסאבים

מישהו יודע איזה סאב זה ? אם הוא טוב ?

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=197674

JL W3v3 איך הוא?

cerwin vega vega 122 ?

hed12?

מגברים:

Audison srx4 made in italy? איך הוא?

HIFONICS TXI6406

?Infinity 7541A

?Cadence ZRS7504?

של רוק פורד P404-4 ?