Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף בקליאו שמן מנוע, ואני צריך המלצה לשמן מנוע באיכות ללא פשרות.

כרגע אני משתמש בשמן מנוע מתוצרת Valvoline 5W40 סינטטי מלא.

יש חברה יותר מומלצת? ואיפה ניתן להשיג?

יאצק, אתה עדיין משיג מחירים טובים לשמני מנוע?

Finger's gonna kill me.

פורסם
קסטרול TXT 10W40.

חצי סינטטי כמובן.

בכל מקרה אני משתמש ב- 5W40 סינטטי מלא הוא יותר טוב מה- 10W40 semi (מה שקרסו דוחפים לכל מכוניות הבנזין שלהם...) אפילו שהוא יותר יקר וצריך החלפה לעיתים קרובות יותר (ד"א ה- 5W40 סינטטי מלא מומלץ ע"י היצרן והאחר מומלץ ע"י היבואן "קרסו" שים לב), הרבה בעלי קליאו ספורט מביאים את השמן "מהבית" וכמובן שהוא 5W40 סינטטי מלא...

השאלה שלי שמן של איזה חברה (Castrol, Mobil 1, STP, Valvoline וכו'...), אמור/נבדק/ידוע/וכו' להיות הכי טוב?

Finger's gonna kill me.

פורסם
קסטרול TXT 10W40.

חצי סינטטי כמובן.

בכל מקרה אני משתמש ב- 5W40 סינטטי מלא הוא יותר טוב מה- 10W40 semi (מה שקרסו דוחפים לכל מכוניות הבנזין שלהם...) אפילו שהוא יותר יקר וצריך החלפה לעיתים קרובות יותר (ד"א ה- 5W40 סינטטי מלא מומלץ ע"י היצרן והאחר מומלץ ע"י היבואן "קרסו" שים לב), הרבה בעלי קליאו ספורט מביאים את השמן "מהבית" וכמובן שהוא 5W40 סינטטי מלא...

השאלה שלי שמן של איזה חברה (Castrol, Mobil 1, STP, Valvoline וכו'...), אמור/נבדק/ידוע/וכו' להיות הכי טוב?

האתר בריטי מכובד מאד שמתרכז בקליאו בלבד היו לא מעט שאלות על סוגי שמנים וה- 10W40 הוא השמן המומלץ ע"י רנו ל-172.

אין זה אומר שהשמן שאתה משתמש בו לא עדיף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
קסטרול TXT 10W40.

חצי סינטטי כמובן.

האתר בריטי מכובד מאד שמתרכז בקליאו בלבד היו לא מעט שאלות על סוגי שמנים וה- 10W40 הוא השמן המומלץ ע"י רנו ל-172.

אין זה אומר שהשמן שאתה משתמש בו לא עדיף.

אני מקווה שאתה לא מדבר על ClioSport.net אני חבר כבר כמה שנים באתר (יש לי כמה חברים בריטים טובים שם), והם לא שוללים את ה- 10W40 semi אבל למי שרוצה להשקיע יותר באוטו הם ממליצים את ה- 5W40 סינטטי מלא (מהסיבות שכתבתי - הרבה יותר יקר, וחלופה גבוהה יותר).

Finger's gonna kill me.

פורסם

שאם אופי השימוש ברכב הוא קיצוני או אז סינטטי עדיף.

אך מכיוון ש- 99.9% מרוכשי ה - 172 לא עושים שימוש קיצוני / תחרותי ברכב או אז אין כל יתרון לסינטטי המלא.

חוץ מתרומה פסיכולוגית לא יצמח יתרון מעשי במקרה זה.

דרך אגב, ג'ימקנה, אשתאולים וכד' פה ושם לא מתקרבים להגדרה "שימוש קיצוני".

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...