Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שאני שונא בסאב הוא העובדה שהוא זרוק בבאגז ותופס הרבה מקום.

אז למה לא להתקין אותו במקום הגלגל הרזרבי (איפה שניתן) ?

לפיוניר יש סאב כזה אקטיבי

ts-wx610a-installed_medium.jpg

כפול סלילים עם יחידת שליטה , המאפשרת שליטה על היפוך מופע, נק. חיתוך, וגיין.

אבל גם בלי פתרון כזה, מה רע בבניה במקום הצמיג עצמו? גם ככה יש היום מכוניות שלא מגיעות עם גלגל רזרבי אלא ערכת תיקון תקרים.

פורסם

ישנן סיבות רבו, חלק מהם הם האיכות שמיעה,שלא תקבל כמו בתיבה.

לא לכל האנשים זה מפריע ישנם בניות שמתלבשות עם צורת המטען שלא תופסות כמעט מקום.

חוץ מזה יש אפשרות להתקין סאב בצידו הימני ש הנהג במקום של הרגליים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

המיקום של סאב היכן שאמור להיות הגלגל ספייר זה מיקום קלאסי ומעולה

כמובן שיש לבצע את כל ההתאמות הנדרשות שכוללות איטום של כל החלל ובידוד רעשים ולאחר מכן בנייה של כיסוי עליון כשמתחתיו תיבת הסאב

אתה מוזמן להגיע ולראות רכב כזה בשלבי בנייה של סאב במרחב הגלגל ספייר

כמו כן מצורפת תמונה של בגא"ז כזה

דרור

סיאט איביזה.jpg

פורסם

אז לפי הדברים האלו בשביל זה נולדו הסאבים בעלי העומק הנמוך

tssw2501_topangle_1_gallery.jpg

לא ?

(ולא אני לא סוכן של פיונייר או משהו - סתם מתלהב ממוצרי החברה - והמוצרים היקרים שלהם באמת טובים)

פורסם

סאבים מתצורת Shallow Mount נולדו כתוצאה משינויים בהרגלי הצריכה בענף הרכב בשנים האחרונות.

האמריקאים עברו מ SUVים או משפחתיות גדולות ומפוארות לרכבים קטנים יותר, כמו גם הצמיחה המחודשת של שוק רכבי המיני באירופה. גם בעלי טנדרים שרצו להתקין סאב נתקלו בבעייה שכן לא תמיד היה מקום מאחורי המושב האחורי.

הסאבים האלה מתיימרים לתת את אותם ביצועים של אחיהם הגדולים והסטנדרטיים (בעלי באסקט ומגנט גדול) אך בתצורה קומפקטית הרבה יותר.

במבחן התוצאה מעט מאוד סאבים מהתצורה הזאת נשמעים טוב. הטכנולוגייה עדיין בחיתוליה ומי שלא חייב לרכוש סאב בתצורה הזו אז שלא ירכוש.

אם אתה מחליט לוותר על הגלגל הרזרבי - אין סיבה לרכוש סאב Shallow Mount. סאב רגיל יכנס כמו גדול בגומחה של הגלגל החלופי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני פשוט לא מסוגל לוותר על גלגל רזרבי בשביל סאב וופר.

אני לא מסוגל להבין את הוויתור הזה כי אתם לא יודעים באיזה מקום אתם יכולים להתקע עם פאנצ'ר ובדרך כלל זה קורה דווקא במקומות הכי מוזרים או במקומות שנופלים בין אזורי חילוץ של שירותי גרירה ואז האופציה בין לחכות עד שימצאו את השלד שלכם באמצע הלילה במקום שגם לא הייתם רוצים להתקע בו לבין פשוט להחליף גלגל ולהמשיך בנסיעה - אני הייתי בוחר להמשיך בנסיעה :-P

בדיוק חתמנו את החוזה על הדירה בזמנו - אשתי אני, אחותה וגיסה ונסענו לחגוג ואיי - ב12 בלילה פאנצ'ר - לא הייתי רוצה להמתין לחילוץ, תוך 15 דקות המשכנו בנסיעה כרגיל.

איילון ממש לפני הפניה לרוקח - פאנצ'ר - אני ממהר להגיע לאסוף את אשתי מהעבודה - שוב, לא הייתי רוצה לחכות לחילוץ.

כפר תבור - ירדתי עם הרכב לתוך השטח, פאנצ'ר וגם הרכב נתקע - אם הייתי צריך להמתין לחילוץ ששלושה מוקדים אמרו לי אין לי אף ניידת באזור - וואלה... תודה לאל שהיו שם מקומיים עם רכבי שטח.

נוסעים באחת ממקומות העבודה הקודמים שלי להתקין משרד בכפר מאחורי מעלה אדומים - פאנצ'ר, ממש לא הייתי רוצה להתקע שם...

תחשבו על זה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן שיש לבצע את כל ההתאמות הנדרשות שכוללות איטום של כל החלל ובידוד רעשים ולאחר מכן בנייה של כיסוי עליון כשמתחתיו תיבת הסאב

אתה מוזמן להגיע ולראות רכב כזה בשלבי בנייה של סאב במרחב הגלגל ספייר

כמו כן מצורפת תמונה של בגא"ז כזה

דרור

עוד פעם אתה מגרה אותי עם ה TA2 האלה?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

דרך אגב אם אני לא טועה יש לפיוניר סאב בסגנון הזה שאין צורך לוותר על גלגל הספייר אלה שהוא מגיע עם תיבות שמתאימות למידות הג'אנט 14"/15"/16", הוא יושב בחלל הגאנט שהגלגל עם החלל כלפי מעלה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני לא מהתחום אבל כמו שלי זה נראה, אין יתרון בהתקנה בחלל הגלגל רזרבי.

אולי על הנתונים היבשים נפח תא המטען גדול יותר אבל זה מאבד את הפרקטיות של תא המטען.

לא ניתן להניח על הרצפה\הסאב שום דבר כמו שצריך אז מה עשינו בזה.

התמונה המצורפת פה (באדום) לא פרקטית בכלל, התקנה יפה אבל לא באמת נוח יותר לזרוק שם שקיות עם קניות, בגדים ועוד כל מיני דברים שיש לכם שם.

בשביל יופי זה כבר דבר אחר.

אם חושבים אל פרקטיות לדעתי התקנה בדופן, צמוד לכנף האחורית, בבניה שמנצלת את החלל, תהיה הרבה יותר נכונה עבור מי שהמקום בתא המטען חשוב לו.

פורסם

בהמשך לוופרים הללו האם אפשר להתקין וופרים על מגש אחורי או שהמגש ייצור רעש בלתי נסבל מהרטט של המגש?

האם אפשר להחליף את המגש האחורי למשהו שיתמוך במשקל שלהם ויהיה עמיד בויברציות?

מעדיף תא מטען פנוי לעגלה...

• תוכן חדש...