Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מה המצב אני חדש כאן נעים להכיר

אז ככה חודש הבא אני ניגש לטסט בעזרת השם אני יעבור אני מתכנן לקנות אוטו בינתיים אני עובד וסביר להניח שעד סוף המלווה יהיה לי את הכסף אז ככה

אני מעוניין לקנות רכב ידני במחיר 7-8 אלף רציתי לדעת מה ניראה מכל הרכבים בשוק במחירים האלה ניראה הכי ספורטיבי ואמין עד כמה שאפשר

חשבתי על רובר 214 ידני מה אתם אומרים? אם אל יש לכם אופציות אחרות?

תודה לכולם ושבת שלום

פורסם

אל תתקרב לרובר - חברה שפשטה רגל

הייתי הולך על פיג'ו 205/106 או פורד פיאסטה

תנסה למצוא אחת שמורה ומטופלת כראוי, בהצלחה!

פורסם

אתה יכול לנסות גם סיאט איביזה ואולי איזה מיצובישי קולט תיכנס בתקציב.

הבעיה עם רכבים ספורטיביים מהשנים האלה זה שהנהגים שלהם פתחו להם את הצורה יותר מדי פעמים אז בכל מקרה תבדוק את הרכב שתרצה לקנות טוב טוב ולא משנה מה אומרים לך לא לוותר על בדיקה.

פורסם

לדעתי 205 1.4 forever ידנית.

היו לי שניים כאלה, אוטו אמין לא עושה בעיות, סוחב יפה מאוד (אוטו קל,יחסית)

היה גם האוטו הראשון שלי, מאוד נהנתי ממנו.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

מיצובישי קולט? שהשילדה שלה מודבקת במסטיקים אולי.

ממליץ לך לחפש רכב במצב מכני טוב ולא לבחור לפי הסמל מקדימה כי לא קובע, עם יהיה לך סובארו ולא טיפלו בה יפה אף אחד לא מבטיח שהיא תהיה טובה ואמינה יותר מרובר שטיפלו בה כמו שצריך, למרות שיש רכבים שרגישים יותר מרכבים אחרים.

• תוכן חדש...