Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כרגע על המנוע מורכב קרב' מתוצרת וובר, 30-34 DFTH, המנוע הוא 2 ליטר בלוק 205, ראש הזרקה.

הרכב כרגע נמצא לפני כיוון הצתה וכיוון קרבורטור, לאחר שהרכב מגיע ל100 קמ''ש (בקצב מכובד יש לציין), מרגישים מן התנגדות מצד המנוע, והרכב לא רוצה לעבור את המהירות הנ''ל.

אני אמור לנסוע לכיוון קרב' וכיוון הצתה בשבוע הבא, אך לפני זה רציתי לדעת אם זו היא מקור הבעיה, או משהו אחר?

סוף שבוע נעים, JEP.

פורסם

יכול להיות מסנן דלק סתום, משאבת דלק חלשה, או משהו אחר.

אבל עדיף שתתחיל משיפוץ קרבורטור בצורה מקצועית, ואח"כ תתקדם .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הקרב' שופץ, נקנה ממוסך דרך השטח.

כרגע אני מחכה לנסוע שבוע הבא לכיוון, נקווה לטוב.

JEP.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה קטנה.

חבר'ה אני אבוד עצות, הבעיה עדיין קיימת והיא מוזרה מאוד.

הרכב לאחר שיפוץ קרבורטור וכיוון קרב' והצתה, חוטי הצתה חדשים 8 מ''מ, משאבת דלק חשמלית חדשה (לחץ תקין, נבדק), פלאגים חדשים.

הרכב מניע בנגיע, יציב טורים, אך לפעמים בלחיצות כבדות על דוושת הגז הרכב פשוט נכבה, ומניע לאחר שנייה.

אותו הדבר קורה לפעמים בשיוט של 90-110 קמ''ש, כרגע אני לא רואה את הסיבה לבעיה.

יש מצב שמקור הבעיה הוא בדיסטורבוטור?

אשמח לעזרה, JEP.

פורסם

שלום רב !

מבלי לבדוק פיזית את הרכב, כל ניחוש יחשב כספקולצייה.

לא ממליץ לך לסמוך על ספוקלצייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה אתה ממליץ לבדוק? הרכב נוסע לפי מצבי רוח, פעם אחד סוחב מעולה ומאיץ ממש מהר, ופעם אחרת סוחב פחות ובקושי מאיץ ונכבה.

מצב המנוע טוב, מזיע פה ושם (עדיין מנוע פינטו ישן).

JEP.

פורסם

יש לך מודול\מחשב הצתה ברכב?

הייתי מנסה לבדוק אותו.

אני מניח שזה גיר ידני ולכן בדוק את הקלאץ.

האם המנוע מעשן,אוכל שמן ,מים ?

יכול להיות שהאגזוז סתום ובגלל זה קשה לו להגיע ל100 קמ"ש.-ההייתי בודק את האפשרות הזו לפני הכל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום לשי ולצביקה.

אכן יש מודול הצתה, אכן הרכב ידני, הקלאצ' במצב טוב מאוד (הוחלף לפני כמה חודשים).

המנוע אוכל טיפה שמן בגלל מחזיר שמן עייף של הקאמשפט, המנוע לא אוכל מים (טפו טפו טפו).

האגזוז יכול לגרום לכך שהרכב נכבה מידי פעם וכו'?

הבעיה של לעבור את ה100 קמ''ש לא קיימת יותר, הרכב גם מגיע למהירויות הרבה יותר צפוניות, אבל גם זה, לפי מצבי רוח.

אבדוק את המודול, אולי אפילו אחליף אותו, יש לי אחד חלופי. בנוגע לאגזוז, אנסה להוציא אותו ולעשות כמה סיבובים לבדיקה אם זה ישתפר.

נקווה לטוב, עוד דבר שרציתי לדעת, איך אפשר לדעת את מצב הדיסטורבוטור ואת המכלולים שלו?

JEP.

פורסם

תבדוק חופש בציר ומה מצב המכסה מפלג,ושההצתה מכוונת.

אם זה בעיה שבאה והולכת אז זה לא מכאני וזה קשור להצתה או אספקת דלק.

אני לא מתמצא ברכב שלך אבל זה הכיוון הכללי.

חיפושיות 73-74

פורסם

לפני מספר שנים היתה לי את הבעיה הזו בדיוק ברכב מסוג פיג'ו 205. לקחתי את הרכב למוסך וגילו שהקונקטור שמתחבר לדיסטריבוטור , מחובר בצורה קומבינטורית והחוטים מלאים קורוזיה (ליפפו אותם בעזרת איזולרבנד..) , במוסך הלחימו את החוטים כמו שצריך והבעיה לא חזרה על עצמה.

אבל כל מקרה לגופו.

G-D will give me justice

פורסם
שלום.

את מכסה המפלג אני יכול להזיז קצת, האם הדבר אומר משהו?

JEP.

לא!

מכסה המפלג מקובע למקומו, על ידי שני קליפסים ממתכת, ולא על ידי ברגים. ניסיון בכח להזיז את המכסה יתאפשר, אך במצב נורמלי, מכסה המפלג אמור לשבת כאשר בליטה במקום מסויים, מתישבת על שקע במפלג, ומונעת מיקום לא נכון של מכסה המפלג, לכן בעייתך לא שם.

המשך בספקולציות, ונראה לאן תגיע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כדי לשלול בעיה באספקת הדלק, תוודא שמתי שאתה מרים טורים בניוטרל , אז יש אספקת דלק לקרבורטור, והוא לא מקרטע.

בכל מקרה הייתי מבקש מבעל מוסך שיפרק את צינור הדלק שנכנס לקרב' ויכניס שם לחץ אוויר, יכול להיות שיש שם לכלוך שתקוע.

תבדוק גם מפלי מתח, ייתכן ויש חיבורים לא תקינים בדרך למשאבת דלק, בדוק שחוטי ההצתה מורכבים היטב ומחוזקים במקום.

בקשר לאגזוז ,לא צריך לפרק שום דבר, תתחיל מלבדוק כשהרכב על ליפט, אם קיימים הפרשי טמפ' לאורך האגזוז , אם כן אז יש סתימה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום.

אבדוק את הקונקטור של הדיסטורבוטור. בנוגע להספקת דלק, הכל תקין, בניוטרל הקרב' לא מקרתע ושום דבר דומה לכך לא קורה.

חוטי ההצתה מחוברים היטב ואין שום בעיה איתם.

צביקה, אין לי אפשרות אחרת כרגע, לכל מוסך שאני נכנס בערד מנסים למצוא לי בעיות חדשות שלא קיימות בכלל, זו אחת הסיבות שאני מטפל באותו לבד ועושה הכל לבד מלבד לכיוונים וכו'.

תודה לכולם, נחזור עם עדכונים :)

JEP.

פורסם

איך אתה יודע שאספקת הדלק תקינה?

ב100 קמ"ש הטורים גבוהים והרבה דלק זורם זה לא כמו בסרק.

אני חושד באספקת הדלק ואולי גם משהו בקרבורטור.

מה מצב הפילטר אוויר?

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...