Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה שלי כנראה הלכה לעולמה.

מדובר בסיאט אביבזה 88 1.5, אני לא יודע מה ואיך, מה שכן האוטו הניע ונסע עד שהחום מנוע עלה קצת מעבר לטמפרטורת פיתחת הטרמוסטט והדלקת המאוור ברדיאטור.

חשוב לציין שחום המנוע לא עלה לטמפרטורות מרקיעות שחקים כי כיביתי אותו ברגע ששמתי לב המנוע מתחמם.

פתחתי מכסה, לא מצאתי שום דבר מוזר, אך כמת המים במיכל הרזרבי הייתה קטנה, הוספתי מים נתתי למנוע להתקרר מעט, הנעתי ונסעתי, שמתי לב שהבעיה ממשיכה.

עצרתי בצד, ראיתי ששוב המים נעלמו, היה לי מזור אך לא המשכתי בנסיעה, כיוון המהרתי החנתי את האוטו בשלויי הדרך והתקשרתי לחבר שיעשה לי טרמפ.

כשסיימתי את עיסוקי חזרתי לרכב, בדקתי שכמות המים שוב ירדה, הוספתי מים והנעתי, המנע שוב התחמם אז כיביתי אותו והבדקתי אם יש שמן...

התוצאה מזעזעת... תערובת דמויית טחינה שרצה באגן השמן שלי, אני לא גאון הדור, אבל מייד חשבתי על הראש מנוע.

רציתי לדעת אם ההנחה שלי נכונה ואם לא, אז מה ההבחנה של אלו המבינים יותר ממני...

בנוסף לכך אבקש הצעות בקשר למה לעשות עם הרכב מלבד לתקן כי כסף אין...

העניין הוא שלפני שבועים הרכב עבר טסט וזו הייתה חוייה די יקרה, ככה שלא הייתי רוצה שכל הכסף שהשקעתי ירד לטימיון...

:(

הצעות לטיפול יתקבלו בברכה... בתודה מראש לכל העונים.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

יכול מאד להיות שהתמזל מזלך,ורק האטם ראש נשרף,תופעה מוכרת באיביזות האלו.במקרה כזה התיקון לא מאד יקר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"טחינה" = נוזל קירור (מים) התערבב בשמן. וקלעת לשם המדוייק של זה במוסכניקית.

מעיד, כמו שכתבו לפני, ככל הנראה על פריצה באטם/ראש וניתן בהחלט לתיקון.

מה שכן אין לך מנוס מפתיחת ראש למיטב ידיעתי, ואם אין לך כוונה לנסות לעשות את זה לבד (ואני מקווה שאין), אז ישר למוסך.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

(1)לבצע תיקון ראש מנוע.

(2)לבצע חצי אוברול או אוברול מלא.

במנועי ה-1.5 יש מצב לבצע רק ראש מנוע(במנועי ה-1.2 הייתי ממליץ ישירות על מינימום חצי אוברול).

השאלה כרגע היא - מה היתה תצרוכת השמן לפני התקלה הזו :?:

באם היא הייתה גבוהה אזי רצוי מאד לבצע לפחות חצי אוברול, כי לאחר שיפוץ ראש יתכן מאד מצב שהתצרוכת תגדל עד פי 2 מהמצב הנוכחי.

באם היא הייתה סבירה(כ-1/2 ליטר מטיפול לטיפול) אזי יש סיכוי טוב למדי ש"רק" ראש מנוע יפתור לך את התקלה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...