Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חבר שלי החליט לקנות את רכב השטח הראשון שלו.

בכל מקרה התקציב הכללי נע בין - 60-70 אש"ח.

התחלנו להסתכל על כלים, והשוק די נחצה לשניים - כלים סטנדרטים שמתגאים שהם "לא ראו שטח", וכלים משופרים.

(יש גם מודעות מצחיקות ששמות לך תמונה של הרכב בשטח וכתוב - לא ראה שטח...)

בכל מקרה, הכוונה של הרכב היא כן לעשות איתו טיולי שטח. לא משהו מטורף, אבל כן שטח.

מהבנתי אבזור בסיסי שכולל מיגון תחתון מלא, הגבהות, נעילות, בולמים וצמיגי 50/50 זה די חשוב לרכב שיורד לשטח- ואני חושב שהערכה של בין 10-15K ש"ח לכל האבזור הזה היא לא מוגזמת, או שכן?

הופעתי לגלות שרכבים משופרים בד"כ לא יותר יקרים מרכבים סטנדרטים, אולי אפילו להפך.

האם כדאי ללכת על רכב ששופר כבר? ככה אפשר לחסוך המון כסף אחר כך ולקנות שנתון מתקדם יותר.

מצד שני מישהו טען באוזני שרכב משופר הוא רכב טחון ועדיף לקחת רכב שלא היה בשטח - וגם אז אפשר לשים לו איזה תוספות שאני רוצה, אבל לדעתי זה הפסד כפול - גם קונים רכב יותר ישן וגם צריך להוציא המון כסף על תוספות שבטוח לא יחזרו אלינו במעמד המכירה.

מה דעתכם? משופר או סטנדרטי?

בעיקרון - אין עדיין החלטה ממשית על סוג הרכב, היי-לקס מסוף שנות ה-90 הוא נכון לעכשיו המועמד המוביל אבל זה רק בתיאוריה.

פורסם

היי, אם אין צורך בהיילקס למטרות עבודה, אני הייתי הולך לכיון ג'ימני.

הסיבות:

ביטוח מקיף זול בהחלט, חלקים זולים ושפע

ב50 אלף תוכל לספח את הרכב של טל (ג'ימני ירוק משופר כמו שצריך)

ב70 אלף תוכל לספח ג'ימני משנת 2007 עם ק"מ ממוצע

עשה את השיקולים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

היי,

זה פחות רלוונטי סוג הרכב כרגע, בכל מקרה הג'ימני לא אופציה (נהג גבוה מאוד וגם יש רצון שיהיה קצת מקום ברכב)

השאלה יותר מתמקדת בהאם לחפש רכב משופר/סטנדרטי?

פורסם

תחפש רכב טוב.

ממילא תיקח אותו לבדיקה.

מיגון לא משפר ולא מרע את איכות הרכב (ובוודאי לא מנוע וגיר) ורכב ממוגן לא בהכרח טוב או רע יותר.

אל תימנע מרכב שהיה בשטח כי בד"כ , אלה גם מתוחזקים טוב..

ולגבי הערכה כספית - סט בולמים וקפיצים הכי טוב - 7-8 אלף ש"ח. מיגון עוד כ-5 , כך שאם אתה מוצא רכב טוב ומובזר - הרווח כולו שלך.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...