Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקוח לא צריך לשלם על מוצר שלא ביקש בלי קשר למצבו הפיננסי או אמצעי התשלום. אני אישית לא מבין למה אתם נופלים על הבחור במקום לבוא בטענות לתחנות הדלק שעוברות בצורה גלויה על החוק ואף מחתימים את העובדים על חוזה לא חוקי בו כתוב שחור על גבי לבן שהעובד ישלם ממשכורתו על כל נזק בתחנה.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל אופי כזה של אנשים כל כך רחומים אילת מלאה באלפי סודנים ולערבים יש עדין אומץ לשלוח משטי תעמולה.

מי אתם שתחליטו אם נוח לבנאדם לשלם? מי אתם שתגידו לו יאללה שיצא גבר וישלם מהמשכורת הבאה שלו?

הוא ביקש 100 ש"ח דלק וקיבל בטעות מעל למה שביקש.

זה לא מעניין אם יש סיכוי גבוה שהוא ישתמש בדלק הזה בכל מקרה, הוא החליט שהוא רצה 100 וקיבל מעבר.

אם היה מקבל 500 ש"ח מעל מה שביקש? או אז הייתם מסתכלים על כל הבעיה אחרת?

וזה ממש אבל ממש לא מעניין אם המתדלק עני והוא עובד בתחנת דלק... אם הוא כל כך עני וחסר אונים שיהיה טיפה יותר מרוכז בעבודה שלו, הוא יודע שבמקרים כאלו הוא נקנס.

פורסם

אני מאמין שהקצין שלישות אומר בדיוק אותו דבר "זה לא מעניין אותי כמה הוא יכול להרוויח בחוץ, הוא חתם על חוזה והוא לא זז מפה עד שהחוזה מסתיים!!!"

MAX2005b כתב:

1. לא שואלים למה לא בנוגע לשנת ר'. בד"כ מדובר במתכנתים שמרוויחים בכל מקום בחוץ משכורות יפות (מעל 15). אז למה כן להישאר בצבא כשאתם מקבלים אותו או יותר נסיון בחוץ והרבה יותר כסף?

2. אם יש לך סיכום ראיון עם סא"ל (לא רס"ן) שאומר שהוא אמר לך שהר' שלך מבוטל, אתה יכול לקבול ויבטלו לך אותו. כמובן שאתה נכנס לסכסוכון עם הסא"ל (במידה וההמלצות שלו נניח חשובות לך).

3. אני בדיוק באותה בעיה כרגע. לא יודע אם מבטלים לי את הר' או לא, אני אמור להשתחרר \ להיכנס לקבע עוד 18 יום, יש לי גם סיכום ראיון עם סא"ל שאומר שמבטלים לי את הר' אבל מצד שני השלישות עושה עם זה בעיות... הבעיה היא שאני מתראיין להמון חברות בו זמנית ואני לא יודע מה להגיד להם בתשובה הסופית, בכל אופן נחיה ונראה.

או שבעצם כשזה נוגע אליך אז מותר להתחמק מ"טעות " שעושים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

ניתן לתת עשרות דוגמאות למה נותן שרות שטעה צריך לשאת בנזק. גם אם מקבל השרות "נהנה" מהשרות.

הרי שהוא אולץ - קראת נכון אולץ - לשלם כדי לכפר על הטעות.

דוגמא קטנה: הזמנת חדר במלון. התחייבת לשלם בהזמנה ככה וככה. הגעת למלון. מסתבר שהיתה טעות ונותן השרות העביר הזמנה לסוויטה (או לא העביר בכלל). ומה לעשות, מדובר על אמצע אוגוסט ואין חדר סטנדרטי אחד פנוי לרפואה.....

הפקידה הנחמה אומרת לך שיש רק סוויטה, אלא שהיא כמובן עולה עוד 500 ש"ח ללילה...

מה תעשה:

• תיקח את מטלטלייך ותעזוב.
  • תשלם את המחיר הכפול ומכופל - שהרי אתה הולך להנות מהמוצר...
  • נניח ואפשרי - תאמר לפקידה שכרגע אין באפשרותך, אבל אתה תחזור חודש הבא לשלם עוד 500 ש"ח...
  • אתה תאמר שהטעות לא מעניינך ואם המלון או הפקידה טעתה, שיתכבדו ויתנו לך את הסווטה במחיר ששילמת?

תרשה לי לנחש מה תהיה תגובתך ותגובתו של כל אחד ואחד פה (שוב אני מדגיש כל אחד ואחד)

כנ"ל בכל שרות שתרצה, שכרת רכב מיני, התחייבת על ככה וכהה, יש טעות בסוכנות ויש רק מאזדה 3...הבנת את הרעיון אני חושב.

אגב אני עובד בשרות סלולרי (ונחסוך כרגע תגובות שלא קשורות), קורה של' בא ומבקש לתקן בתשלום רק משהו ספציפי.

הטכנאי טועה ותקן גם משהו נוסף. מה נראה לך, שאני מחייב את הל' על הטעות של הטכנאי?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אגב אני עובד בשרות סלולרי (ונחסוך כרגע תגובות שלא קשורות), קורה של' בא ומבקש לתקן בתשלום רק משהו ספציפי.

הטכנאי טועה ותקן גם משהו נוסף. מה נראה לך, שאני מחייב את הל' על הטעות של הטכנאי?

אני מציע לך לוותר על זה בגירה וכול השאר פה צבעים ואוהבים להטיף מוסר עכשיו הוא יגיד לך (אם הוא בכלל ישיב על זה) שבטוח שהוא היה משלם אבל במבחן המציאות כולם פה סתם מז*** את המוח ואף אחד מהם לא היה מוותר אולי אם הם היו יוכלים לשלם בתחנה אז אולי הם היו וותרים אבל אם זה היה מצריך אותם לעשות משהו מעבר אף אחד מהאנשים פה לא היה מתסכל אחרוה לשנייה.

• תוכן חדש...