Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי שברולט קורבט 1962

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להילחם במכס . לכל רכב יש מחיר ריאלי המחיר שאתה נקבתה אינו ריאלי. נניח למשל וקיבלתה את הרכב במתנה ללא כל תשלום כשתביא אותו לארץ תשלם עליו לפי מחירו ולא לפי כמה שהוא עלה לך {מתנה}המכס יחושב לפי מחיר חשבונית רק בתנאי שהיא ריאלית כלומר קרובה למציאות.כך שגם אם תקנה אותו במחיר שנקבתה אתה תשלם מכס בגובה המחירון של הרכב .

כמו שנירשם כאן המחיר שציינתה לרכב כזה הוא בערך חצי מערכו האמיתי מאחר ומדובר ברכב שהוא {לפי התמונות } מצב 1-2 והוא עבר שיפוץ לא מזמן. אני מעריך שבשביל להביא רכב כזה לארץ צריך 120K בדולרים .ככה זה שהמיסים הם למעלה מ100%

אני מאחל לך הצלחה והלוואי באמת ותביא את הרכב רק אני מציע לך לבדוק היטב לפני איזה סכומים אתה עומד לפני שאתה מתחיל בתהליך.

בהצלחה!

תום

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין מה להילחם במכס . לכל רכב יש מחיר ריאלי המחיר שאתה נקבתה אינו ריאלי. נניח למשל וקיבלתה את הרכב במתנה ללא כל תשלום כשתביא אותו לארץ תשלם עליו לפי מחירו ולא לפי כמה שהוא עלה לך {מתנה}המכס יחושב לפי מחיר חשבונית רק בתנאי שהיא ריאלית כלומר קרובה למציאות.כך שגם אם תקנה אותו במחיר שנקבתה אתה תשלם מכס בגובה המחירון של הרכב .

כמו שנירשם כאן המחיר שציינתה לרכב כזה הוא בערך חצי מערכו האמיתי מאחר ומדובר ברכב שהוא {לפי התמונות } מצב 1-2 והוא עבר שיפוץ לא מזמן. אני מעריך שבשביל להביא רכב כזה לארץ צריך 120K בדולרים .ככה זה שהמיסים הם למעלה מ100%

אני מאחל לך הצלחה והלוואי באמת ותביא את הרכב רק אני מציע לך לבדוק היטב לפני איזה סכומים אתה עומד לפני שאתה מתחיל בתהליך.

בהצלחה!

תום

אל תדכה אותו סתם. הבחור רוצה להביא רכב יפה לארץ וכולנו בעד.

האמת שלדעתי כדאי שיבדוק את זו:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-Corvette-ZR1-16-295-miles-only-20-made-/120589584136?cmd=ViewItem&pt=US_Cars_Trucks&hash=item1c13b30708

זה באמת מעל 120K בדולרים.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

הקורבט משגעת!

נראה שעברה שיפוץ מסיבי והפרטים מרישימים. מצטרף לקודמי באשר לרמת הרכב , אבל...וחשוב לציין שדיי בקלות אפשר להוריד את רמת הרכב לרמה 3 לפחות. בלי יותר מידי מאמץ..(צפה באלבום התמונות של המוסטנג שלי, וקבל רעיונות..)

פורסם

בהצלחה!

תום

תום , אתה טועה ומטעה.

לפי החוק והתקנות , ולאחר שישראל התקבלה למספר גופים של מסחר בינלאומי , ביבוא בכלל יש להתחשב במחיר החשבונית בלבד , ולא במחיר "מחירון". אלו התקנות שישראל חתומה עליהן (אני לא זוכר אילו אבל הן נכנסו לתוקף ב 2007 ואני בטוח שמספר חברים בפורום יודעים באלו אמנות מדובר), ומאז החל היבוא האישי לפרוח של מכוניות חדשות, היות שהמכס נאלץ לקבל את המחיר האמיתי בחול ולא את המחירון הפקטיבי של יצחק לוי ,

זה שהמכס בוחר להתעלם מהתקנות , ופועל כאוות נפשו, בגלל מספר אנשים שסרחו, אם משהו יהיה עם ביצים מספיק וילחם בו זה יעזור לכולם, התקנות צריכות להיות במקרה הזה כמו בארה"ב , מאמינים לך ואתה עובד לפי החוק, אבל אם פעם אחת תופסים אותך , אתה מקבל עונש חמור יותר מאשר זריקה של נעל על נשיאת בית המשפט העליון.

התקנות אמורות לתפוס לגבי כולם, לגבי המכס וגם לגבי האזרחים

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאור הדברים הנכונים שכתבו פה חבריי לפורום לגבי המחיר הנמוך יחסית שנדרש עבור הרכב - הייתי נוקט בצעדים הבאים:

1) מזמין בדיקה של מומחה חיצוני בלתי תלוי לפני הרכישה.

2) במידת האפשר נוסע לראות את הרכב לפני התשלום

עם המכס אני מאמין שתוכל להתמודד.

בהצלחה ברכישה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור בעלים לסובארו glf ,וחובב מ ו ש ב ע.. של קורבט .בן אדם תקנה תקנה תשלם כמה שצריך ותביא כבר את הכוסית הזו אלינו.זו יצרת מופת מוטורית ,ובלי גוזמא היא יכולה לשבת אצל "סטפ וורטהיימר בתפן" בנכבדות מוחלטת. מה זה משנה כמה מס ..זה סימפוזיון מיותר יש תעריף וחוק יבוא.הם לא ישנו סדרי עולם בגללך. פשוט אח שלי,תביא אותה וכמה שמהר.וחוץ מזה למה כל כך הרבה תמונות למה? אתה רוצה לגרום לי התקף לב. מספיק אחת או שתיים. מברוק..בהצלחה אני מחזיק לך אצבעות. נ.ב אני הולך לשלוח כמה טופסי לוטו.

דין הרדטופ 81

פורסם
לאור הדברים הנכונים שכתבו פה חבריי לפורום לגבי המחיר הנמוך יחסית שנדרש עבור הרכב - הייתי נוקט בצעדים הבאים:

1) מזמין בדיקה של מומחה חיצוני בלתי תלוי לפני הרכישה.

2) במידת האפשר נוסע לראות את הרכב לפני התשלום

עם המכס אני מאמין שתוכל להתמודד.

בהצלחה ברכישה :)

על איזה מחיר נמוך אתה מדבר??

המחיר המוצע כרגע הוא 30,000$ והרזרבה למכירה שהציב המוכר עדיין לא הושגה ויש עוד שלושה ימי מכרז. זה ייגמר לבטח הרבה יותר גבוה ממה שאתה חושב.

פורסם
על איזה מחיר נמוך אתה מדבר??

המחיר המוצע כרגע הוא 30,000$ והרזרבה למכירה שהציב המוכר עדיין לא הושגה ויש עוד שלושה ימי מכרז. זה ייגמר לבטח הרבה יותר גבוה ממה שאתה חושב.

כן, הוא כנראה לא שם לב שזה מכרז. אני מעריך שהרכב ייגמר בין 50,000$-60,000$+ אם יימכר בכלל.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

ירון

השאלה היא מה קורה במקרה ובן אדם מקבל משהו במתנה או שלא בערך שלו בצורה חריגה כמו כאן?

בו נקצין ונניח ואני קונה פרארי ב1000$ ממכרז של פשיטת רגל בארהב. אתה חושב שאני יחוייב כאן לפי החשבונית?

מנסיון של חבר קרוב שלי שהביא חלק של אופנוע לארץ במחיר מציאה הוא חויב לפי ערכו הריאלי ! ולא לפי החשבונית בטענה שמחיר הקניה אינו משקף את ערך המוצר שיובא...

בכל מקרה נראה לי שפותח השרשור קצת התקרר ...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

Guest שברולט קורבט
פורסם

פותח השרשור לא התקרר...

עדיין במשא ומתן לגבי הרכב ...

פרטים בהמשך ,בכל מקרה הרכב בסוף ינחת בישראל .

פורסם
ירון

השאלה היא מה קורה במקרה ובן אדם מקבל משהו במתנה או שלא בערך שלו בצורה חריגה כמו כאן?

בו נקצין ונניח ואני קונה פרארי ב1000$ ממכרז של פשיטת רגל בארהב. אתה חושב שאני יחוייב כאן לפי החשבונית?

מנסיון של חבר קרוב שלי שהביא חלק של אופנוע לארץ במחיר מציאה הוא חויב לפי ערכו הריאלי ! ולא לפי החשבונית בטענה שמחיר הקניה אינו משקף את ערך המוצר שיובא...

בכל מקרה נראה לי שפותח השרשור קצת התקרר ...

אתה שואל מה אומרות התקנות והחוק או מה יקרה בפועל,

בפועל לגבי רכבים בתקופה האחרונה אתה משלם הערכת מס לפי חשבונית קניה או הערכת שמאי הגבוה מבין השניים

לפי התקנות , אם זה מתנה , אז צריך לשלם מס לפי השווי

אם קנית במכרז גם במחיר נמוך אתה אמור לשלם לפי החשבונית

ונקח לדוגמא רכישת חנות או כל נדלן שהוא לא דירה (בגלל הפטורים ברכישת דירת מגורים) , שבה כל קניה ממוסה במס רכישה ,

אם אתה מקבל מתנה או מבצע עסקה עם קרוב משפחה אתה משלם מס רכישה לפי השווי

אולם אם למשל אתה קונה את הנכס מכונס נכסים של בנק למשכנתאות שעיקל את הנכס , והתמזל מזלך וקנית את הנכס ה30% הנחה , גם המס שתשלם יהיה לפי הקניה ולא לפי השווי. באגף מס שבח ומקרקעין יקבלו את החוזה שלך מול הכונס ותשלם את הסכום הזה ,

ביבוא רכב אספנות לא יקבלו, למרות שמדובר בסכומים קטנים בהרבה...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...