Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רחוק מאיפה שצילמתי את הלנד-רובר שהעלתי לפני שבועיים בערך, צילמתי היום רנו 5 שנת 88 במצב מדהים (!!!) גם בחוץ וגם בפנים, עם 53 אלף ק"מ.

באותו איזור ראיתי גם BSA במצב "פחות" מדהים שגם אותו צילמתי, ולידו טרנספורטר עם המון חלודה.

ואחרון, גם מאותו איזור - שירוקו מקורית משנות ה90. הרכב שייך לאדם מבוגר כבר המון שנים, ועשה 85 אלף ק"מ.

אין לי קשר לבעלי הרכבים.

דניאל.

25072010170.jpg

25072010169.jpg

25072010166.jpg

25072010165.jpg

25072010164nn.jpg

25072010163nn.jpg

25072010161nn.jpg

25072010159nn.jpg

אני שונא את הקיץ!

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רחוק מאיפה שצילמתי את הלנד-רובר שהעלתי לפני שבועיים בערך, צילמתי היום רנו 5 שנת 88 במצב מדהים (!!!) גם בחוץ וגם בפנים, עם 53 אלף ק"מ.

באותו איזור ראיתי גם BSA במצב "פחות" מדהים שגם אותו צילמתי, ולידו טרנספורטר עם המון חלודה.

ואחרון, גם מאותו איזור - שירוקו מקורית משנות ה90. הרכב שייך לאדם מבוגר כבר המון שנים, ועשה 85 אלף ק"מ.

אין לי קשר לבעלי הרכבים.

דניאל.

כמה יפה לראות רכב כמו הרנו 5 שמור כל כך !!!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

התמונות כולן צולמו באיזור הכרמל בחיפה.

הרנו באמת מדהימה, ואפילו יש לה מזגן אני לא יודע אם מקורי או לא.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם
המנוע בפורמולה נראה אפילו בתמונות האלו דיי מעניין אולי יש מצב עדיין להוציא ממנו חלקים האדלברוק נראה למרחוק.

צריך למצא סוחר ברזל שיוציא את הרכבים.

חחח

וואללה חבל שלא חיכיתי לעצה הזאת - כמעט עצרו אותי שם בשבוע שעבר

ודיברתי עם סוחר המתכת שזכה במכרז,הוא לא מוכן לתת בורג מהרכב ו"תמורת שום סכום שבעולם"

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

טנדר שברולט ישן, עומד כבר מעל 10 שנים ככל הנראה.

נמצא בשכונה ערבית בחיפה.

אין לי קשר לבעל הרכב.

דניאל.

26072010172.jpg

26072010171.jpg

אני שונא את הקיץ!

פורסם
חחח

וואללה חבל שלא חיכיתי לעצה הזאת - כמעט עצרו אותי שם בשבוע שעבר

ודיברתי עם סוחר המתכת שזכה במכרז,הוא לא מוכן לתת בורג מהרכב ו"תמורת שום סכום שבעולם"

תגיד לי בפרטי מי זכה אולי נפעיל קצת קשרים.

פורסם

את היפהיפיה הזו ראיתי היום. היא נימצאת בשימוש יומיומי, אצל נכה (לפי המדבקות), ולא אספנות- לפי המספרים, שש ספרות! אני בכוונה מחקתי את הכל חוץ מהאוטו, ולא מפרסם את מיקומו אפילו קרוב, וגם מבקש ממי, שמזהה- לא לפרסם גם כן: האוטו נימצא בשימוש, לא למכירה, ואין כל עניין בהתקרצץ לבן אדם. אני סתם רוצה "לשטוף את העיניים" עם האוטו, שכמהו מזממממממממןןןן לא ראיתי כבר, ועוד במצב טוב יחסית ונוסע! אז קבלו בבקשה::-D8)

Fiat.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את היפהיפיה הזו ראיתי היום. היא נימצאת בשימוש יומיומי, אצל נכה (לפי המדבקות), ולא אספנות- לפי המספרים, שש ספרות! אני בכוונה מחקתי את הכל חוץ מהאוטו, ולא מפרסם את מיקומו אפילו קרוב, וגם מבקש ממי, שמזהה- לא לפרסם גם כן: האוטו נימצא בשימוש, לא למכירה, ואין כל עניין בהתקרצץ לבן אדם. אני סתם רוצה "לשטוף את העיניים" עם האוטו, שכמהו מזממממממממןןןן לא ראיתי כבר, ועוד במצב טוב יחסית ונוסע! אז קבלו בבקשה::-D8)

פיאט 131 אם איני טועה.

בהחלט יפיפיה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אינך טועה, פיאט 131.

אבל דגם אמריקאי(פגושים הידראוליים, מנוע מוחלש וחנוק וכו') :cry:

מצד שני זה עדיף על הטופאש המקבילה מתוצרת תורכיה :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אין לי קשר לבעלי הרכבים.

דניאל.

אמ מישהו מכיר שירוקו בדיוק כזאת אבל עם ג'אנטים עמדה עד לפני כשנתיים - שלוש לא רחוק מהטיילת בת''א (אזור אלנבי באחד הרחובות הצדדיים).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...