Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש עוד אחת כזאת (פיאט 124) מסתובבת לה בגני תקווה ונוהג בא אדם מבוגר

לפי מיטב ידיעתי זו אותה אחת ואכן שייכת לאדם מבוגר ונכה (ולכן גם יש לו תו נכה ברכב)

פעם אחרונה שפגשתי אותו נדמה לי שסיפר שהרכב יד 1 (או שאולי אמר 2 אני לא בטוח)

הוא לא מבין במחשבים וכ"ו אבל בטוח היה כועס מאד אם היה רואה את הרכב שלו (ובמיוחד עם מספר רישוי גלוי) כאן.

הרכב במצב מצויין מאד ונוסע יום יום .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 681
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחניה של מסעדת מקום בלב ברעננה נצפו- אוטובוס משאית לילנד\טייגר דומה לאלה שהיו בסדרה עספור ,כנראה שימש להובלת אסירים כי יש בו סורגים אחרי הנהג.

יש שם פז'ו טנדר במצב סביר וגם פזו פרייבט (505?) ועוד רכב, כולם מתחת לעץ ובמצב סביר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בחניה של מסעדת מקום בלב ברעננה נצפו- אוטובוס משאית לילנד\טייגר דומה לאלה שהיו בסדרה עספור ,כנראה שימש להובלת אסירים כי יש בו סורגים אחרי הנהג.

יש שם פז'ו טנדר במצב סביר וגם פזו פרייבט (505?) ועוד רכב, כולם מתחת לעץ ובמצב סביר.

יש לך אולי תמונות או מידע לגבי ה505

מחפש כל חלק למיצובישי גאלנאט משנתונים 1994-1997 למסירה או למכירה.מחפש כל חלק לאודי 80 משנתונים 1988-1995 למסירה או למכירה!

תודה לעוזרים

פורסם

פשר קצת יותר פרטים \תיאור\צילום (מספר רישוי יעזור מאד) של האוטובוס לילנד ?

פעם ראשונה שאני שומע עליו (קצת חדש לי מכיוון שבעבר תיעדנו אני וכמה חברה את כל האוטובוסים הנטושים בארץ וזה לא מוכר לי )

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מצטער לא צילמתי ככה שאין לי איך לעזור..

אם מישהו מרעננה יכול לעבור שם ולצלם זה יהיה נחמד.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

למיטב ידיעתי זה אחד מפליטי אל על

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום.

להלן מספר רכבים מאובקים שיצא לי לראות ברחבי ירושלים.

אין לי שום קשר עם אף אחד מהבעלים, ומיקום מדויק של הרכבים ינתן בה"פ.

מצטער אם רובם עדיין לא אספנות.

אוסטין מונטגו-

jnzaoiz1jfwi.jpg

סיטרואן XM-

itjz4inym5gw.jpg

wmtizmdczjyo.jpg

סיטרואן BX-

mkmltjcomzd2.jpg

פולקסוואגן קארמן גיה-

w5fejnztinjz.jpg

zgoilwvm5ndq.jpg

הצבע נראה שמור, ואולי היא באמצע פרויקט שיפוץ... אינני יודע. מה שאני רואה זה שחסרות גומיות בחלונות, איתותים, פנסים אחוריים ומספר רישוי מאחור.

כמו כן, לפני האבק מתחת לרכב, ומשום שיצא לי לראות אותו לפני כמה חודשים באותו המקום, הסקתי כי כנראה הוא לא בשימוש.

חיפושית-

mnzyzzyddlnd.jpg

ניתן לראות כי יש חלודה רבה, ואפילו 2 חורים.

שברולט מאליבו-

ize5y5q2zzgw.jpg

רנו 5-

jzttbooizmgh.jpg

סמוראי-

ji5tuzzy0lgd.jpg

פרטים לגבי מיקום הרכבים בה"פ.

Honda civic EJ6

פורסם

בפירוקיה בין חדרה לאזור התעשיה עמק חפר ,על כביש 4 יש רנו 5 שנת 88, נראית שלמה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
פיאט 125 צבע בז' , נצפתה נוסעת על כבישי נתניה. יש אחד ששומר עליה טוב

אם כך הרי זו הפתעה בשבילי,לא חשבתי שפיאט 125 שרדה בישראל (אלא אם כן מדובר בזיהוי של לאדה/פולסקי פיאט שיכול להטעות לפעמים).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני ראיתי לפני כ 3-5 שנים בנתניה פיאט 125 (לא, לא לאדה, ולא פולסקי פיאט ולא פיאט 124, אני מכיר הייטב את המכוניות האלו).

הייתה משפצת ובצב מצויין.

אם אני זוכר טוב הייתה בצבע כסף, כך שלא בטוח שזו אותה אחת.

פורסם
אם כך הרי זו הפתעה בשבילי,לא חשבתי שפיאט 125 שרדה בישראל (אלא אם כן מדובר בזיהוי של לאדה/פולסקי פיאט שיכול להטעות לפעמים).

אז זהו שאני זכרתי את האוטו הזה מלפני 6 שנים בערך, וחשבתי שכבר אבדו עקבותיו. גם ידעתי איפה הוא חונה.

ולהפתעתי בשבוע שעבר ראיתי אותו נוסע במצב חבל על הזמן.

זו אותה אחת צבע חום בהיר

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם

בירושלים ברחוב שמואל הנגיד חיפושית שחורה.

נראה שלא זזה כמה חודשים לפחות.

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

בראשון לציון סוברו סטיישן 4x4למכירה שנת 1986 במצב לא רע טלפון 039614939 אין לי קשר לרכב.

• תוכן חדש...