Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף מאזדה 6 מנוע 2000 או 2500?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בימים אילו אבא שלי מחליף את האוטו ואנחנו רוצים ללכת על המאזדה 6 החדשה לאחר שהיה לנו כמה שנים את הגירסה הישנה ובהחלט היינו מרוצים.

אנחנו כרגע מתלבטים בין גירסת הלקצ'ורי מנוע 2000 מה שהיה לנו לבין הפרימיום מנוע 2500.

האם ההבדל של ה22,000 שקל בערך שוה את זה?

אני שואל כי הבנתי שבין המנוע 2000 לבין ה2500 ההבדלים מאוד זניחים בביצועים,אבל בצריכת הדלק כן יש הבדל גדול...

כמו כן הבנתי שריפודי העור שבאים עם הפרימיום פשוט נהרסים במשך הזמן בגלל השמש החזקה בארץ.

כמו כן האם טיפולים של מנוע 2500 יקרים באופן משמעותי מטיפולים של מנוע 2000? הכונה לטיפול אצלך מוסך מאזדה מורשה.

אשמח לתשובה עם התייחסות לגבי כל הנקודות שהזכרתי.

תודה.

פורסם

בעניין הדלק, מן הסתם ככל שנפח המנוע גדול יותר כך גם האוטו יצרוך יותר דלק.

לדוד שלי היה במשך שנתיים בערך את המאזדה 6 מנוע 2000, לפני שבוע וחצי בערך הוא קיבל את המאזדה 6 פרימיום שהוא הזמין מהחברה.

אני נהגתי המון על ה6 הקודמת, ובשנייה שעליתי על ה6 החדשה הרגשתי את השינוי בכוח [שינוי לטובה כמובן].

לא יודע עד כמה הביצועים שונים [0-100 וכדומה] אבל בתוך העיר בהחלט מרגישים הבדל גדול בכוח.

לא יודע להגיד לך לגבי הטיפולים, וגם לא לגבי הריפודים מכיוון שהאוטו אצל דוד שלי רק שבוע וחצי.

מה שכן לדעתי, אחרי שהתנסתי גם במנוע 2000 וגם 2500, אם יש את הכסף והאפשרות הכלכלית כדאי ללכת על ה-2500.

למה אתם לא מסתכלים על רכבים נוספים אחרים? בסכום הזה יש עוד רכבים שלא יורדים מהרמה [הלא כל כך גבוה] של ה6 ואף עוברים אותה.

• תוכן חדש...