Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבייבי שלי-הרדטופ glf 81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לחברי הפורום,אני מציג את הרכב שברשותי מזה 28 שנים,הרכב בתהליך שיפוץ

היא מדהימה! והיא נראת בתמונה במצב כמעט מושלם מה כבר יש לשפץ בא חוץ מכמה מכות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
עם כל הכבוד להרד-טופ, יכול להיות שאני רואה XT טורבו מציצה שמה בצד?

:lol: :lol: :lol:

לא טעית, הוא שייך לאיזה "אגוז משוגע".

דין אמרתי בעבר ואומר שוב, הרכב יפייפה ואין עליו הרבה עבודה להביאו למצב שלמות!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הXT טורבו היא של ארז Simply Nuts

דין, מתי נראה את האוטו שלך במציאות כבר???

אולי ביום שישי במפגש??

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דין אני מתפלא עליך! דווקא מכל התמונות את היפה ביותר (לדעתי) לא שמת!

imgp1460a.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין על הסובארו מהשנים האלה ואחריהם לפי דעתי האיכות פלסטיקה מדהימה שורדת המון שנים במיוחד בשמש הישראלית

רכב יפיפה:)

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

קלאסיקה אמיתית.

למיטב הבנתי מדובר ב 1600?

ה1800 הגיעו עם פנסים כפולים וסאן רוף?

למיטב זכרוני גם עם לוח שעונים אחר.

תהנה, כיף לראות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קלאסיקה אמיתית.

למיטב הבנתי מדובר ב 1600?

ה1800 הגיעו עם פנסים כפולים וסאן רוף?

למיטב זכרוני גם עם לוח שעונים אחר.

תהנה, כיף לראות

שלום לכל המכורים,כנראה שבזכותכם פיסות היסטוריה נשמרות.....בזכות ההתלהבות,וההערכה,כנראה שזה מובנה בקוד הגנטי..שלנו, ישר כח.! לנהג השודים,אם היית מחזיק ברשותך עלמת חן במשך 28 שנים,מן הסתם היית יודע את כל החן שבה ואת סגולותיה הפיזיות. אח שלי מדובר ב1.8 ליטר.ומבחינת האבזור, הדיפון הזה היה הכי מפואר למיטב ידיעתי.רק כדי לסבר את אוזנך ב- 81 שנת הבציר הטובה ביותר של סובארו לא היה סאן רוף וגם לוח השעונים איפיין למעשה את הדגם הזה. תודות לשאר החברים על ההערכה,וכמו שכתבתי בפורום סובארו אין ספק שתמיכתם מאוד משמחת,ומאתגרת להמשך שיפוץ איכותי.......ולארז וולף תודה אחי על הוספת התמונה.....שלכם בחיבה ובידידות..דין

דין הרדטופ 81

פורסם

רכב של חבר שלי ,עד היום מצטער שמכר את הרכב בשנות ה-90 המאוחרות

מנוע 1600 GLF-5 רכב שנת 80

עופר

מ+1.jpg

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
יפהפיה ומדהימה, אתה היד הראשונה ?

שלום ידידי לשאלתך,הרכב נרכש ע'י אבי מנוחתו עדן, ב1983 כך ששמרתי עליו בקנאות מאז, בסיום השיפוץ אשמח לשמוע את דעתך,להתראות.

דין הרדטופ 81

פורסם
רכב של חבר שלי ,עד היום מצטער שמכר את הרכב בשנות ה-90 המאוחרות

מנוע 1600 GLF-5 רכב שנת 80

עופר

פשוט.....חבל .. חבל אני מכיר את הדגם.כמעט רכשתי כזה באזור חיפה לפני כמה שנים,במבט לאחור מצטער שלא רכשתי.

דין הרדטופ 81

פורסם

בהחלט אוטו מקסים ומיוחד, בהצלחה בשיפוץ!8) מעניין, האם היו כאן בארץ דגמי 4X4 שלו? זה הקדימה המקורית שלה?! -כי עד עכשיו הייתי בטוח, שהגריל כזה והפנסים כאלה שייכים אך ורק לטנדר במקור! האם טעיתי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...