Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבייבי שלי-הרדטופ glf 81

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הXT טורבו היא של ארז Simply Nuts

דין, מתי נראה את האוטו שלך במציאות כבר???

אולי ביום שישי במפגש??

דניאל.

נשמה..אני מת להביא את הרכב למפגשים!!! אבל הרשיונות מוקפאים מזה 5 שנים ואני ממתין לסיום השיפוץ.

דין הרדטופ 81

• אחראי פורום
פורסם

סובארו יפהפייה ונדירה כזו הרבה זמן לא ראיתי :-)

זה דגם שמלווה אותי מילדות (היתה לאבא שלי) ומקווה שיום אחד ארכוש כזו (בעיקר ההארדטופ אבל גם GLF תשמח אותי).

לשמר רכב ברמה כזו למשך 28 שנה זה מאוד מרשים.

קלאסיקה אמיתית.

למיטב הבנתי מדובר ב 1600?

ה1800 הגיעו עם פנסים כפולים וסאן רוף?

הפנסים הכפולים באו מ-82' בדגמי ה-GLF.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מכונית יפה!

לענין הסוברו 1800 לפי זכרוני כל שנה הוסיפו עוד אביזר יוקרה. כך שיש הבדל משמעותי בין השנים מבחינת האיבזור.

שלמה דן גדרון

פורסם

לשמר רכב ברמה כזו למשך 28 שנה זה מאוד מרשים.

איתי.

הוא מכסה אותו יותר טוב מאשר אמא את הילדים שלה:

attachment.php?attachmentid=3594&d=1277039178

על הדרך בדקתי את המצלמה של המחשב הנייד החדש שקניתי:

rCuNAFGEquI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

דין, דיברת עם עדי?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

רכב נדיר ומיוחד, לדעתי אחת האחרונות שנעות על כבישי הארץ.

בכל חיי יצא לי לראות רק אחת כזו, במצב מזעזע עם אילתורים מחרידים באינטריור.

אפשר תמונות של הפנים, אגב? ממש יפהפייה.

לי הייתה את הקופה של הדגם שבא אחריו והיה מאוד קשה להשיג חלקי פלסטיקה, אפילו מחו"ל.

פורסם
בהחלט אוטו מקסים ומיוחד, בהצלחה בשיפוץ!8) מעניין, האם היו כאן בארץ דגמי 4X4 שלו? זה הקדימה המקורית שלה?! -כי עד עכשיו הייתי בטוח, שהגריל כזה והפנסים כאלה שייכים אך ורק לטנדר במקור! האם טעיתי?

היי.. למיטב זכרוני לא שמעתי על 4X4 שהגיע לארץ, בכל אופן לא באזור חיפה והצפון,אני יודע שהדגם הזה שווק לשוק האמריקאי בעיקר,באשר לתצורת החזית,היא איפיינה בעיקר את דגמי ה-80 81 ,היצרן העתיק את ארשת הפנים לטנדרים,למעט דמיון בפנסי איתות קדמיים ובפנסי חזית נותר היחוד העיצובי של חזית ה-glf כולל גריל,וסמל גריל שונה ומובדל מהטנדר,עד לסוף ייצורו.בנוסף כנראה מטעמי חיסכון הועתקו לטנדר מה-glf מכסה מנוע זהה,כנפיים קדמיות זהות,כולל שתי הדלתות הארוכות.לידיעה כללית ב79 80 שווק בארץ דגם צנוע בנפח 1.6 ליטר.בעל מרכב זהה,תחת הסימול gft היתה לדגם הזה נוכחות קיקיונית והוא נעלם מהשטח.

דין הרדטופ 81

פורסם

היי דין

אין ספק שהיא מהממת!

מצורפת תמונה של האוטו של אילן (הירוקה), שלי (הצהובה) והנכדה שלהן באמצע...

אני מזכיר לך את ההזמנה לקפוץ אלינו למושב.

ירון

NPIC125-1.jpg

פורסם

יפהפיה,אמין מהיר וזול לאחזקה,מתגעגע לקרבורטור אוטו בלי מחשבים ממירים חישני למדה אוויר ואיר בג ועוגד כל מיני קשקושים

פורסם
היי דין

אין ספק שהיא מהממת!

מצורפת תמונה של האוטו של אילן (הירוקה), שלי (הצהובה) והנכדה שלהן באמצע...

אני מזכיר לך את ההזמנה לקפוץ אלינו למושב.

ירון

שלום ירון שמחתי לשמוע ממך,איזה תמונה!דורות כל כך שונים של סובארו,וכל כך בעלי יחוד.תגיד לאילן שהתרשמתי מאוד והתרגשתי מהחתיכה שלו,בעלת קווי מתאר חדים,מקרינה בטחון ונכבדות כל כך אופייני לglf .אני מה זה שמח שעוד נותרו בנות משפחה כל כך שמורות למכונית שלי,נ.ב תמסור ד'ש לאילן אני מעוניין לקבל מידע על הרכב שלו.באשר לביקור אני אבדוק עם ארז מתי נוכל לקפוץ...שלך דין

דין הרדטופ 81

פורסם

תנוחת הישיבה הנמוכה...

הזריזות וקלות הרגלים...המראה קרבי...

ריבוי הכפתורים בתא הנוסעים והסקאלות...

רעש גרגור מנוע הבוקסר בשיוט בסל"ד נמוך..

והריח... הריח של פעם....

רכב מעולה!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

רכב יפייפה.

תמיד הייתה לי חיבה לדגם הזה,בזמנו היו לי 82 גיר רגיל ו 84 אוטומאטיות.

חבל שכבר אין אותם על הכביש, או יותר נכון חבל שהחלודה אכלה אותם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
רכב יפייפה.

תמיד הייתה לי חיבה לדגם הזה,בזמנו היו לי 82 גיר רגיל ו 84 אוטומאטיות.

חבל שכבר אין אותם על הכביש, או יותר נכון חבל שהחלודה אכלה אותם.

בוקר טוב..מה הסיבה שוויתרת על שתי המכוניות..בטח לא רק בגלל החלודה! אני מחזיק ברשותי גולף שני ליטר מאובזרת, אחת היפות באזור לא מקבלת אהבה כמו ה-glf

דין הרדטופ 81

• תוכן חדש...