Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות קטנוע 50 סמ"ק מפני שאני הרבה נוסע באוטבסים , אני גר בבת ים והעבודה שלי ברמת גן

וזה נסיעה של שעה אמרתי לעצמי שאני יקנה קטנוע ובמלא הבעל הבית שלי משלם לי נסיעות וגם אני יגיע יותר מהר

לעבודה ולעוד כמה מקומות אבל לפני שאני קונה רציתי לשאול כמה שאלות :

1.רציתי לדעת כמה עולה ביטוח לקטנוע 50 סמ"ק לשנה? (יש לי רישון שנה וחצי ואני בן 18 )

2.כמה עלה לעשות טסט כול שנה לאופנוע 50 סמ"ק?

3.בכללי רוצה לדעת מה ההוצאות של אופנוע בשנה ...?

4.אם מותר ליסוע באופנוע 50 סמ"ק באיילון?

5.אני כנראה יקנה בתחילת החודש הבא את הקטנוע אבל אני לא כזה מבין בקטנועים

אז רציתי לשאול בשביל שלא יעבדו עלי מבחינת בעיות בקטנוע או העברת בעלות וכאלה דברים

אני לא כזה מבין אז עם מישהו יכול לתת לי טיפים לפני שאני קונה איזה דברים לבדוק?

6.סתם שאלה הבנתי שהביטוח לקטנוע ממש יקר ועם אני נוסע בלי ביטוח חובה ושוטר עוצר אותי

לבדיקה או מבקש ממני להראות לו ביטוח ? כי אולי חשבתי ליסוע בלי ביטוח (מצטער עם זה נשמע דפוק )

תודה לכול מי שיעזור smile.gif

פורסם
אני מעוניין לקנות קטנוע 50 סמ"ק מפני שאני הרבה נוסע באוטבסים , אני גר בבת ים והעבודה שלי ברמת גן

וזה נסיעה של שעה אמרתי לעצמי שאני יקנה קטנוע ובמלא הבעל הבית שלי משלם לי נסיעות וגם אני יגיע יותר מהר

לעבודה ולעוד כמה מקומות אבל לפני שאני קונה רציתי לשאול כמה שאלות :

1.רציתי לדעת כמה עולה ביטוח לקטנוע 50 סמ"ק לשנה? (יש לי רישון שנה וחצי ואני בן 18 ) בערך 2700-2800 ש"ח, אני מדבר על ביטוח חבוה בלבד.

2.כמה עלה לעשות טסט כול שנה לאופנוע 50 סמ"ק? מחיר אגרת טסט שנתית ל 50 סמ"ק - 41 שקל.

3.בכללי רוצה לדעת מה ההוצאות של אופנוע בשנה ...? תלוי מאוד במחיר ההתחלתי של הכלי שתקנה.

4.אם מותר ליסוע באופנוע 50 סמ"ק באיילון? כן, מותר ספציפית באיילון, בכל כביש מהיר אחר - אסור.

5.אני כנראה יקנה בתחילת החודש הבא את הקטנוע אבל אני לא כזה מבין בקטנועים

אז רציתי לשאול בשביל שלא יעבדו עלי מבחינת בעיות בקטנוע או העברת בעלות וכאלה דברים

אני לא כזה מבין אז עם מישהו יכול לתת לי טיפים לפני שאני קונה איזה דברים לבדוק? תבצע בדיקה לפני קניה במוסך מתמחה.

6.סתם שאלה הבנתי שהביטוח לקטנוע ממש יקר ועם אני נוסע בלי ביטוח חובה ושוטר עוצר אותי

לבדיקה או מבקש ממני להראות לו ביטוח ? כי אולי חשבתי ליסוע בלי ביטוח (מצטער עם זה נשמע דפוק ).נשמע דפוק מאוד מאוד, אם תעשה את זה - אתה טיפש גמור וחסר אחריות לחלוטין. אל תחשוב על זה אפילו.

smile.gif

אם התקציב שלך מאפשר - קנה 125 סמ"ק ולא 50. מחיר הטסט והביטוח גבוהים יותר, אבל קטנוע 125 סמ"ק מאפשר נסיעה בינעירונית סבירה באיזור מרכז הארץ, מה ש 50 סמ"ק לא יכול לעשות.

פורסם

סבבה, אז 50 סמ''ק לא יעזור לך, כי אסור לעלות איתו על כבישים מהירים. ומה גם שייקח לך פי שתיים זמן מאוטובוס להגיע עם קטנוע חלש כזה לעבודה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מותר לעלות עם 50 סמ"ק לאיילון. היה שינוי בחוק לפני כמה שנים.

זה נכון אך ורק לגבי כביש "נתיבי איילון", ועדיין אסור לעלות עם 50 סמ"ק על כל כביש מהיר אחר.

היום לאחר שינוי בדרגות הרישוי קטנוי 50 סמ"ק הולכים ונעלמים, ומוחלפים על ידי 125 סמ"ק.

אין דבר כזה "אין לי שימוש ל 125 סמ"ק". קטנוע 125 סמ"ק עדיף בהרבה גם בעיר.

פורסם

עניתי לך על רוב השאלות בגוף ההודעה שלך בתגובה מספר 2, זה בצבע ירוק, נראה לי שלא שמת לב לזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...