Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם,

אני כבר גולש בפורום הזה מזה מספר שבועות אך לא הצלחתי להגיע לתובנות מעמיקות מספיק ואף לא הצלחתי לגבש דעה באופן עקרוני.

ההורים שלי כבר בארץ מזה 18 שנה,והם מעוניינים ברכב ראשון. הדרישות שלהם הם:

-אוטומט

-רכב משפחתי(אנו 4 נפשות)

-אמינות וצריכת דלק יחסית סבירה(סביבות ה1:10 או יותר?)

אני מאמין שלא ניסע יותר מ20 אלף ק"מ בשנה.

לקראת סוף השבוע הזה אנו מתכוונים לחפש רכב מתאים לדרישות אלו במגרשי מכוניות או במגרשי ליסינג למיניהם.

האם יש רכב בעל יתרון מסויים?

ועד איזו שנה אפשר לכוון עם תקציב שכזה?

(אני בעל רשיון מזה חצי שנה,ההבנה שלי במכוניות היא ביסיסית ביותר,ואף שואפת לאפס ביחס לחלק מן הגולשים כאן)

*אני מודע לזה שיש ריבוי בדירשה לייעוץ שכזה,אך מכיוון שהדרישה כאן היא גם לרכב ראשון תשנה את ההצעות.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

טויוטה קורולה דור קודם (עד 2007) נשמעת מתאימה מאוד לדרישות, אני ממליץ לחפש רכב מיד פרטית ולא במגרשי הליסינג למינהים משום שבדגמים הפרטיים הרכבים מאובזרים יותר.

עוד נכנסת לתקציב גם המאזדה 3 מאותם שנתונים בערך ושוב, לא חסרים רכבים בשוק הפרטי ולדעתי הם עדיפים על רכבים יוצאי ליסינג.

אלה ההמלצות שלי, בנוסף יש את רנו מגאן, סובארו אימפרזה, הונדה סיויק דור קודם ושאר המשפחתיות, בשנים האלה לדעתי המאזדה 3 הייתה המשפחתית שהציעה את החבילה המגובשת ביותר ולדעתי היא מתאימה לדרישותיכם.

בהצלחה.

פורסם

יש מגוון גדול של רכבים משפחתיים לדרישות שלך, עם יתרונות חסרונות לכל אחד.

הרכבים בתקציב שלך יהיו ממודל 2007 או 2008.

לא להתקרב למגרשים, שהם לא המגרשים הישירים של חברות ליסינג\השכרה\טרייד אין רשמי של יבואני רכב!

בגלל שיש לך רשיון רק חצי שנה, כדאי לשקול קנית רכב שביטוח מקיף שלו לא יקר מיסודו (לנהג חדש יש תוספת רצינית לביטוחים).

אני דווקא חשבתי על ניסאן (נוט - בצורת 5 דלתות או טיידה - סדן).

רכב שמתאים ל 4 נפשות, צירכת דלק יחסית טובה, ביטוחים לא יקרים ומחירי הקניה סבירים. האמינות צריכה להיות טובה.

לא רשמת את הדרישות לגבי גודל הבגאז' - בטיידה הוא גדול מאוד, בנוט סביר בלבד.

נוט

טידה

רכב נוסף שאני ממליץ לחפש , עוד לפני ניסאן - טויוטה קורולה מודל 2007- 2006 (הצורה הישנה) עם גיר אוטומטי (לא רובוטי).

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=1428&FromYear=2006&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

ועוד לפני מגרשי ליסינג הייתי מחפש קורולה פרטית רצוי מדגם GLI היותר מאובזר.

אפשרויות נוספות - פורד פוקוס, סובארו אימפרזה, מאזדה 3, מיצובישי לנסר, רנו מגאן.

עריכה: MIKE808, תאמין לי שלא ראיתי את ההודעה שלך - לגבי קורולה אנחנו מסכימים.

לגבי מאזדה 3 יש לי הסתייגות - ביטוחים יהיו יחסית יקרים לנהג חדש, צריכת הדלק לא מהטובות, המושב האחורי יחסית צפוף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ב- 70 אלף ₪ אתה יכול למצוא רכב מודל 2007 מליסינג – ואחלה רכב.

יש מאזדה 3, יש פורד פוקוס, סובארו אימפרזה, מיצובישי לאנסר, רנו מגאן.

כולן סבבה ל- 4 נפשות, אמינות, צריכת דלק די דומה ובאזור של מה שכתבת (המגאן אולי טיפה יותר חסכונית).

שים לב שהרכב טופל ע"י חברת הליסינג כמו שצריך (תבקש הסטורייה של טיפולים ואם אפשר – לך לחברה שטיפלה במוסכים מורשים ולא במוסכים שלה), תעשה בדיקה – אל תזוז בלי בדיקה שלך. זה יכול לחסוך לך המון כסף ועוגמות נפש.

תתעקש על אחריות, ולא פחות חשוב – התחייבות לטרייד אין עתידי (לך תמכור רכב מליסינג עוד 3 שנים).

• תוכן חדש...