Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני מבין צריך בין 8-10 מעלות צלסיוס במהירות מפוח הגבוה ביותר??

זה הכיוון..יותר לכיוון 8 מעלות כאשר את הטרמוסטט מכניסים לתוך פתח האיוורור במצב סיחרור מהירות בינונית

לדאוג שהדלתות והחלונות סגורים לגמרי.

בהצלחה

פורסם

אין טמפ' אבסולוטית קבועה לכל הרכבים או לרכב אחד כי היא תלויה בהרבה פרמטרים, שמבלי לספק אותם, אין אפשרות לקבוע תקין או לא תקין.

פורסם

שלום רב.

אני מחפש כלל אצבע אם יש?

טבלה עם טמפ' סביבתית/מהירות מפוח/סטית תקן הגיונית.

האם ניתן לדעת מצב תקין של קירור במיזוג אויר לרכב?

תודה לכול מי שטרח וענה עד לרגע זה...

שבת שלום

פורסם

אין כלל אצבע כי כל לכל מערכת מיזוג יש את הביצועים שלה. רוצה לדעת אם מזגן תקין או לא? יש לבדוק בהוראות היצרן את דרך הבדיקה של ביצועי המיזוג וכל יצרן ושיטת המדידה שלו.

פורסם

ישנם מחקרים וטבלאות של ייצרני מערכות המיזוג לרכב המבוססות על ההנחה מהי הטמפ' ורמת הלחות הרצוייה בתא הנוסעים או לייתר דיוק בחלקי גוף שונים בכדי שהיושבים בו ירגישו בנוח.

הטבלאות או הגרפים יוצאים מתוך נקודת הנחה שהטמפ' הרצוייה בתא הנוסעים היא בסביבות 23-25 מעלות צלזיוס ומציינים גם את הספיקה הדרושה.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום רב.

אני מחפש כלל אצבע אם יש?

טבלה עם טמפ' סביבתית/מהירות מפוח/סטית תקן הגיונית.

האם ניתן לדעת מצב תקין של קירור במיזוג אויר לרכב?

תודה לכול מי שטרח וענה עד לרגע זה...

שבת שלום

התאוריה המדוייקת אומרת שהטמפ' הנמדדת בכניסה למאדה ישר אחרי השסתום צריכה להיות 5 מעלות צלזיוס ביציאה מהמאדה היא אמורה להיות 10 מעלות.רוב אנשי המקצוע מסתפקים בבדיקה של שעון היניקה שקיימת בו גם סקאלה של טמפ' .

פורסם

גם זה לא נתון מדוייק ולא ניתן להתסמך עליו כלל, כי למשל מעגל הקרר יכול לעבוד תקין לחלוטין, אבל מספיק דליפה אויר קטנה של תא החימום ואין קירור מספק בתא הנוסעים.

למתעניינים, מצורף דף הוראות לבדיקת ביצועים קלסית של מיצובישי- נוהל דומה קיים אצל מרבית יצרני הרכב.

PERFORMANCE TEST - AC.pdf

פורסם

שאלה, אם שעון הלחץ שמתחבר ליציאת המדחס מראה לחץ של 250 , האם זה תקין?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

במצב עמידה מדחס עובד, טמפ' סביבה של 27 מעלות בערך, סל"ד 1000

פרטים בה"פ .

פורסם

טמפ' שיוצאת בעמידה היא 9-10 מעלות, כשהרכב נוסע בכביש מהיר אז יש שיפור משמעותי , לא חסר גז והמעברי אוויר בראדיאטור מים ובראדיאטור של המזגן חופשיים, (הוחלף ראדיאטור מזגן ובוצע ניקוי ראדיאטור מקצועי)

יש לציין שמתי שהורכב המדחס לפני שנתיים הוא קירר פיצוץ, ממש כמו המקרר בבית

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...