Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה שעלתה לי בראש, אצלי למשל במנוע יש חיישן MAF שמחובר ישירות לתיבה פילטר האוויר.

ראיתי סופר לאנסר שפשוט הוריד את כל הבית עם החיישן וחיבר ישירות את הפילטר, מבחינת הגיון משהו לא כשר , השאלה איך זה מתבטא, אני פחות או יותר יודע שהחיישן מחשב כמות אוויר ולפי זה מוזרק דלק למנוע, אם חסר חיישן אז מה התוצאה? שריפה מוגברת של דלק?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

נסיעה עם חיישן MAF תקול או ללא חיישן תגרום לצריכת דלק מוגזמת ולעבודה לא עגולה של המנוע.

החיישן מבצע ניטור בזמן אמת של כמות האוויר הנכנסת למנוע ולפי נתון זה מחשב הזרקה/הצתה קובע את משך הזמן שבו מזרקי הדלק פתוחים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ואין אפשרות שעקפו אותו? מוזר לי מאוד, היא דווקא נסעה לא רע בכלל, אני שואל משום שאני קניתי קיט התאמה לפילטר וכו', וכבר חשבתי שסתם זרקתי כסף על המתאם לבד.

אגב אם איכשהו כמות האוויר קשורה להזרקה, במידה ונכנס יותר אוויר ככה יותר דלק מרוסס ? כלומר במידה ואני יכין קיט ראמ-איר הרכב ישתה יותר אבל ירגיש יותר חד?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...