Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , היום נתקלתי בבעיה בבורר ההילוכים בפיז'ו 307 דגם XT טיפטרוניק. כששילבתי ל הילוך D הרגשתי שהבורר משוחרר וכל טילטול קטן גורם לו לזוז בין מצב D לטיפטרוניק בחופשיות.

כשבחנתי לעומק הבנתי שכנראה הקפיץ או הגומיה אשר אמורה להחזיק את הבורר במקומו ולהקפיץ אותו בנגיעה קלה בין מצב אוטומטי לידני פשוט השתחררה כנראה.

מחר אני אקח את הרכב למוסך (לא יודע עדיין איזה) אבל רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה כזאת ברכב הנ"ל כדי שיהיה לי איזשהו כיוון ושלא יגידו לי סתם להחליף בורר (אני יודע שזה יקר).

כמו כן הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממליץ על מוסך לפיז'ו (לא חייב מורשה למרות שעד היום טופל במורשה) באיזור העמקים?

טבריה עפולה בית שאן והסביבה.

תודה מראש.

פורסם

באם תצטרך להחליף בורר - תמיד תוכל לבקש בורר מפירוק ולהוזיל עלויות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל אני עדיין צריך עזרה, וישנו עדכון שיכול לעניין(בעלי 307 או C4)

במוסך המורשה אמרו שיש צורך להחליף את כל הפאנל , הכסוף והשחור שזז ביחד עם הידית , בעלות של 700~ ש"ח לפני עבודה ומע"מ וכמו כן יש צורך להזמין את החלק הנ"ל.

המחיר אמנם גבוה אך הייתי מוכן לשלם סכום זה כדי לפתור את הבעיה סוף סוף.

הבעיה העיקרית היא שהבחור שבחן את הבעיה של החופש בידית שקופצת לה בכיף ממצב D ל מצב ידני אמר שאין קשר בין הפלסטיק המוזכר לעיל לבין הבעיה אמר שיש חלק שנקרא "ת/טובלן" (?) שכנראה השתחרר / נשבר וצריך להחליפו בעלות של 500~ ש"ח בלי עבודה ומע"מ וגם אותו צריך להזמין מראש.

כאן כבר הרגשתי שעדיף לי לא לסגור ולחפש את החלק בעצמי ולנסות למצוא מוסך אחר שיתקן, רק שאף אחד בפירוקיה או בחנות חלפי רכב לא מכיר את החלק הנ"ל בשם המיוחד שלו.

אולי מישהו אחר כן מכיר את החלק ואת השם , האמיתי שלו?

מצורפת תמונה של חבר פורום אחר עם אותה בעיה של שבר בפלסטיק (השחור) כדי להמחיש את הבעיה הראשונה אך הבעיה השניה, החופש בידית יותר קריטית.

עריכה:

מצאתי תמונה של חבר פורום אחר שהראה איך אפשר לתקן את הבעיה השניה :)

רק שעדיין אני לא יודע איך קוראים לפלסטיק הלבן שרואים בתמונה השניה שצירפתי , עזרה מישהו?

borer.jpg

6.JPG

• תוכן חדש...