Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק - פיג'ו 206 XS שנת 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים

לא מזמן רכשתי פיג'ו 206 XS מודל 2001

הבנתי בגדול שהרכב אמור לשתות משהו בכיוון הליטר ל 11 קילומטר

עשיתי בדיקה קטנה

מילאתי טנק מלא נסעתי רבע טנק הרכב עשה משהו כמו 75 קילומטר

תדלקי שוב כדי לראות כמה דלק נצרך, יצא משהו כמו 9 ליטר

יוצר בגדול שהרכב עושה ליטר ל8 קילומטר

אז מפה אני מבין שמשהו לא בסדר

אני השתדלתי כל הזמן הזה להיות במשמעת 2 טור כדי לחסוך בדלק

שאלתי היא כזאת מה אני צריך לבדוק שמשפיע על הצריכת דלק ניקוי של פילטרים או משהו בסגנון (ובטח יש איזה 1000 דברים כאלה)

איך אני יכול לבדוק את הצריכה של הדלק בצורה יותר מדוייקת?

ומישהו עם אותו רכב יכול להגיד לי מה הצריכה אצלו.

תודה רבה אנשים יקרים.

פורסם

דבר ראשון בדוק צריכת דלק למרחק גדול יותר, 400-500 ק"מ ואם אפשר יותר מה טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא, עד שלא תבצע בדיקה בדיקה מדוייקת יותר, כלומר תגמור 3-4 מיכלים, ותחשב צריכה ממוצעת.

75 קילומטר זה מעט מידי, וזה לא מעיד על שום דבר. בבדיקה שלך יכול להיות שבתלדוק השני נכנסו כמה ליטרים יותר , וזה משבש את כל התוצאה.

פורסם

מצטרף להמלצות החברים על בדיקה מעמיקה יותר.

מה שכן, בדוק לחץ אוויר בצמיגים ואביזרים מיותרים אצלך ברכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מלאתי לחץ ללחץ תקין כשקניתי אוו (35) ככה הייה רשום שתחנת דלק

תודה חברים אני יבצע בדיקה מעמיקה יותר

רק עוד שאלה קטנה כשהרכב מונע בניוטרל (ללא מזגן) הסל"ד נמצא על 1 זה תקין ככה הוא לא צריך להיות במקור יותר נמוך?

פורסם

35PSI זה הלחץ הנכון (אם מידת הצמיגים שלך היא 185/55/15 או 195/55/15).

מעבר למה שכבר כתבו לך כאן, בXS שלי תצרוכת הדלק נעה בין 1:10 ל1:14. לרוב באזור ה1:12.

סל"ד סרק ללא מזגן אכן צריך להיות קצת מתחת ל1000 סל"ד. זה לא בהכרח מעיד על התקלה שגורמת לצריכת דלק גבוהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא לעבור את ה 2000 סלד לא אומר שזה הכי חסכוני.

יכול להיות שאתה הילוך רביעי ב 2000 סלד ואתה רוצה להאיץ אז אתה שורף יותר דלק ועדיף לך לעבור ל 3 והאוטו יתאמץ פחות..

אם התכוונת לשיוט אז סבבה אבל בכללי להעביר הילוכים אתה יכול להגיע גם ל 2500~ בערך וזה יהיה חסכוני יותר מאשר לחנוק את המנוע בסלד נמוך ולהזריק יותר דלק

ותדלק לפחות טנק מלא אם לא כמה טנקים עד שתראה מה הצריכה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...