Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום במסגרת פרויקט צילום שאני עושה אני מעוניין לצלם תחתיות של רכבים כמו הנ"ל

הגעתי היום למוסך באזור חיפה ולא נתנו לי לצלם , אני לא מבין למה ?

אם יש כאן בעל מוסך שיאפשר להגיע אליו ולצלם רכבים על הגק אני אשמח מאד

בתודה ארז

0548092040S5%20UNDER%20CAR%20X-PIPE.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התמונה מעניינת, איזה רכב הנעה אחורית נמצא על הליפט?

סתם ניחוש - ב.מ.וו כלשהי, כנראה מאחת הסדרות החדשות יותר (המתלים נראים דומים - עצה כפולה מאלומיניום). הסטאפ של האגזוזים גורם לי לחשוב שזו אולי M3 או 335. אבל מה אני יודע? זו יכולה להיות גם סוזוקי אלטו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סתם ניחוש - ב.מ.וו כלשהי, כנראה מאחת הסדרות החדשות יותר (המתלים נראים דומים - עצה כפולה מאלומיניום)

דווקא בגלל המבנה של המתלים חשבתי שלא מדובר ב-BMW אבל מצד שני לא ראיתי יותר מדי תחתיות של רכבי הנעה אחורית (בטח לא של דגמי ה-3 החדשים) והתמונה הזאת לא מרמזת על רודסטר או משהו בסגנון, אז סיכוי טוב שמדובר באחת מהאופציות 335/M3.

יאללה מי פותר את החידה?

פורסם

עזבו רגע את הזיהוי, אני הבנתי שעשו שם איזו קומבינה והורידו את הדוד?

מה זה צריך להיות :shock:

מה שמופיע כאן:

1s1owk.jpg

לא מופיע פה:

118oqjc.jpg

אני חכם? ;)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...