Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת פולו 2001 אוט' (16V 1400 סמק) . לאחר שהרכב עומד מס' שעות ללא תזוזה (יכול להיות לילה / בוקר וכו') כאשר מעבירים מ PARKING ל DRIVE לוקח לרכב כ-2 דקות להיכנס להילוך ולהתחיל לזוז. אציין גם שאם אני נוסע עם הרכב , מחנה וחוזר לנהוג (כאשר המנוע עדין חם) התופעה לא חוזרת.

אם הטמפ' בחוץ (מזג אוויר ) חמים אז זמן ההמתנה מתקצר, אם המזג אוויר יותר קר , לוקח קצת יותר זמן. התופעה כאילו הגיר צריך להתחמם או משהו בסיגנון. התופעה לא מתרחשת בשילוב לרוורס (הרכב מגיב טוב ונכנס להילוך ונסיעה ללא השהייה)

מה יכול לפתור את הבעיה? אשמח לתשובה של מוסך רון

תודה

פורסם

לפי דעתי בעיית צמיגות בשמן הגיר

הייתי ממליץ לגשת לרון ולבצע החלפה של השמן הקיים כולל הפילטר

להשתמש בתוסף איכותי לשמן גיר לא יזיק

בוא נמתין להמלצת רון

Golf 2008 MK5

פורסם

אם יש לך שאלה לרון שלח לו הודעה פרטית. אם יש לך שאלה לפורום זה המקום.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא התעוונתי להעליב אף אחד, חשבתי לפנות אליו כאן ולא"לשגע " אותו בפרטי. בכל אופן אם למישהו יש עצות אשמח גם לקבלן, שום דבר לא נעשה כדי לפגוע במישהו

פורסם

צחי לדעתי זה היה בסדר לכוון את השאלה ברכב שלך לרון כי אני ורבים כמוני חושבים שאין מישהו שמתמצא במכוניות הללו כמותו.

אני מכיר את הבעיה הזו בלאנטיסים ששם מקור הבעיה הוא פנימי בגיר (משאבה).

• תוכן חדש...