Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוג'ייר VS דני סורדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולנו

לכל מי שהיה ספק לגבי מעמדו של דני סורדו בסיטרואן או הירידה במעמדו, במיוחד לנוכח ראלי פורטוגל האחרון וניצחונו של סבסטיאן אוג'ייר, היום פורסמה הודעה רשמית מצידה של קבוצת סיטרואן שאוג'ייר מקודם לקבוצה הבכירה למרוצי העפר הקרובים .

אם זה לא רמז לבאות...בשלב הבא דני סורדו ימצא את עצמו מחוץ לקבוצה , אלא אם יצליח להפתיע ולנצח באחד מהמרוצים הקרובים.

אז ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
מישל

פתחתי על הנושא הזה שרשור נפרד כבר לפני מספר ימים ....

=============================================

דובי , צודק לא שמתי לב , מעביר ההודעה שלי לכאן !!

=============================================

לאור הצלחתו של סבסטיאן אוג'ייר , קבוצת סיטרואן עשתה חושבים והודיעה שאג'ייר יהיה מספר 2 של לאוב בשלושת מירוצי הראלי בפינלנד,יפן ובריטניה ,שהם על עפר, ומאידך סורדו , יהיה המשנה של לאוב ב-4 מירוצי האספלט בבולגריה,גרמניה,צרפת וספרד.

בקיצור תהיה תחלופה בייצוג בין סורדו ואוג'ייר בקבוצות סיטרואן ב-Citroën Total WRT ו- Citroën Junior Team.

Olivier Quesnel,מנהל קבוצת סיטרואן הסביר שלאור תוצאותיו במירוצי עפר,אוג'ייר יעזור מאוד לקבוצה להשיג את יעדיה השנה שהם -אליפות הנהגים ואליפות היצרנים , וציין שזו החלטה מקצועית ולא סנקציה נגד סורד , זה גם יתרום לכך שסורדו יחזור לכושרו ויסייע להחזיר לו את הבטחון שהוא איבד.

עוד הוסיף Quesnel, שבשנה הבא הם שוקלים ייצוג נרחב יותר ב-Citroën Total WRT שיתבטא בתמיכת 3 הצוותים -לאוב,סורדו ואוג'ייר !!!

יהיה מעניין , העיקר "שסבסטייאן" יהיה אלוף :beerchug:...??...!!!

מישל

פורסם

עצוב לי על סורדו (באותו הקשר עצוב עוד יותר על הירבונן, אבל זה נושא לשיחה אחרת)

בעונה שעברה הוא היה כל כך יציב בשלשה הראשונה שהייתי בטוח שהוא יפרוץ השנה

דובי, מישל, מה בעצם החשיבות של להיות מס' 2 של נהג כלשהו?

יש הבדל בניקוד לקבוצה או לנהג או שמדובר בכבוד בלבד?

אני מקווה שסורדו יתעשת ויחזור לעצמו וינצח מירוץ אחד לפחות

בלי קשר לזה אני מפרגן בגדול לאוג'ייר, הוא ענק ויש לו עתיד זוהר

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

דובי שלום לך

כבר שאתה ודני בטוכנית ראלי אולמי דברתם אלב אבנתי שי נאג חדש טוב וטגלית חדשה

אניה בא אלוף עולם חדש :wink:

אני בפרמול ישר עדתי את שומי ופו אני לא מריץ את לבוו

אבל עכשב אני מריץ את אוג'ייר

מה כבוצה צרפתי נאגים צרפתים חחחחחחח....

אינה כמה תמונות שלי מי wrc מישנה שאברה ביוני 09 ביוון דובי תודה לך התמונת אלו בסכותך על אזרתחה לנסיה שלי לשם :-)

אוג'ייר חוטם לי פו

dsc0695o.jpg

ואוג'ייר בזנקה הרישונה שלו ביום המיקצה הרישון שלו ואני לידו מניף לו אם עיד שלי

dsc9721.jpg

אוג'ייר חוזר ביום אחרון שלו לאחר הפגיה בפרה

dsc0907.jpg

ולסים עוד תמונה של מקת הפרה מיקרוב ואוג'ייר פו אחרי המידידות ועיטונים

dsc0922.jpg

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...