Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי לוח שעונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לוח שעונים שאותו אני מתכוון להוציא למכירה דרך E.BAY. למיטב ידיעתי, לוח כזה היה מותקן בפיאט 500, אבל יתכן שגם ב-600 או אפילו ב-850 סדאן - אני פשוט לא מצליח לאתר תמונות ברשת של דגמים אלה בצילומי-פנים.

וכאן אתם נכנסים לתמונה - אם מישהו יוכל לאשר את הדגמים בהם היה לוח שכזה מותקן (500, 500L, 600 וכו') ובאילו שנים פחות או יותר, אהיה אסיר תודה.

אכן, אתגר, אבל בואו נראה אתכם... :wink:

P1010146.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לוח המחוונים הזה שייך לפיאט 850 ספיישל(רק לספיישל היה שעון חום,לרגילה היתה נורה)שיוצרה בשנים האחרונות של ייצור הדגם(68-71).ל600 היה לוח מחוונים קטן יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קודם כל - תודה. ראיתי תמונות של פיאט 500 עם אותו לוח - היתכן? והאם המדובר ב-500L או שגם בשאר ה-500?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שלילי בזנט.ל500 היה לוח מחוונים קטן בהרבה ועגלגל יותר,וולא שום חיווי לחום(יש לה קירור אוויר...)אגב,לוח מחוונים דומה מאד,אם לא זהה היה למיסחרית של פיאט ה 238.

פורסם

הסקלה של הספידומטר של ה-850 / 500L נגמרת ב-140. מדובר בספידומטר של הדגמים הרגילים של ה-124 (לספיישל היו שעונים עגולים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב גם בגירסאות הבסיסיות (כאילו יש משהו לא בסיסי ברכב הזה) של לאדה ריבה יש לוח שעונים כזה (או דומה לו מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פיאט 850 ספיישל,סופי.שימו לב לנקודות משיכת ההילוכים הנמוכות יחסית,ה 124 היתה מסוגלת כמובן למשוך למהירות גבוהה בהרבה.מה שנכון הוא של 124 הרגילה(1200)היה לוח שעונים די דומה(לספיישל היו שעונים עגולים).

פורסם
ברשותי לוח שעונים שאותו אני מתכוון להוציא למכירה דרך E.BAY. למיטב ידיעתי, לוח כזה היה מותקן בפיאט 500, אבל יתכן שגם ב-600 או אפילו ב-850 סדאן - אני פשוט לא מצליח לאתר תמונות ברשת של דגמים אלה בצילומי-פנים.

וכאן אתם נכנסים לתמונה - אם מישהו יוכל לאשר את הדגמים בהם היה לוח שכזה מותקן (500, 500L, 600 וכו') ובאילו שנים פחות או יותר, אהיה אסיר תודה.

אכן, אתגר, אבל בואו נראה אתכם... :wink:

אני מצטער שאני קצת סוטה מהנושא אבל אתה מוכן בבקשה לפרט קצת באיזה איביי אתה מוכר (גרמניה/אנגליה/ארה"ב)??? האם זה כלול בתשלום כלשהו??? האם מכרת כבר פריטים באיביי (כלומר האם אנשים נגיד מגרמניה באמת יסכימו לקנות ממך חלק מישראל ולא מגרמניה ולשלם משלוח יותר גבוה) ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

א. תודה לכל העוזרים והמתעניינים. אכן, 850 ספיישל למרות של-500 שחונה ליד הבית שלי יש לוח דומה עד כדי זהות ממש (חוץ מהמהירות הסופית - 160 קמ"ש הוא יראה רק אם איזה וולוו יתקע בו מאחור והצעצוע הקטן יהפוך ל-HOOD ORNAMENT, יענו סמל על מכסה המנוע דוגמת מרצדס וכו'...).

ב. תודה גם על המחמאות. זו ההוכחה שהיה משתלם להשער עיר בשיאורי ענגלית (אבל נרדמתי דווקא בשיעורי העברית... :p ). סתם, אני דובר אנגלית.

ג. בקשר לאי.ביי - הכי מומלץ לפרסם באי.ביי הכללי (http://WWW.EBAY.COM) מכיוון שבו מירב הקונים והמוכרים, השפה הכי ידידתית (לפעמים יש איזה אמריקאי אדיוט עם אנגלית ברמת בי"ס יסודי, אבל זה עדיין קריא) והיתרון הוא שגולשים מכל העולם רואים בו כאתר המוביל. יחד עם זאת, אם יש בידיך חלק שמתייחס לרכב שלא נמכר בארה"ב אלא בעיקר באירופה, אולי רצוי לפרסם במקביל גם באתר אירופאי.

ד. בעקרון, הפרסום פשוט ועלותו הבסיסית נמוכה (לחלק בשווי התחלתי של $25, יוצא בערך דולר אחד) ואפשר לשפר את הפרסום (עוד תמונות, הדגשה וכו') בתוספת צנועה. בפעם הראשונה צריך להרשם וכו', אבל אח"כ זה די פשוט וידידותי. המרחק לא תמיד מרתיע, במיוחד אם המדובר בחלק נדיר ו/או במחיר בסיס נמוך, ואזי כדאי גם למי שיושב בארה"ב לקנות מישראל ולהיפך.

ה. בסה"כ ביצעתי עד עכשיו די הרבה רכישות, ורוב המוכרים והקונים נחמדים ואמינים. למי שדובר אנגלית ברמה טובה ומעלה, כך שהוא יכול להתנסח היטב באי.מיילים, העסקאות מהירות ופשוטות. ניתן ליפול על רמאים, ולכן כדאי תמיד לבדוק את הפידבק שקיבל מי שמולך טרם הצעת מחיר, שכמוה כהתחייבות לרכישה.

• תוכן חדש...