Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם....

אבקש עזרה ברכישת רכב אני מתלבט בין כמה רכבים האם מישהו יכול לייעץ לי.אני מוכן להשקיע בין 35 ל40 אלף

הרכבים הם:

רובר R75 שנת 2003

וולו S40 שנת 2001

אופל וקטרה שנת 2003

שברולט אפיקה שנת 2004

אשמח לתשובה מפורטת לגבי הרכבים מה חסרונם ומה יתרונם

בתודה מראש:shock:

פורסם

בוקר טוב,

הרובר 75 היא מכונית יוקרה מדהימה בעיצובה ואיכותה, אבל...היא מורכבת מאוד ומסובכת לאחזקה. מכונית יוקרה שכזו מתאימה לאנשים עם כיס עמוק, וסבלנות לקבל שהאוטו יבלה במוסך. ביליתי לא מעט במוסכים בהם גם הרובר היתה מקבלת שירות)

הוולוו 40 - היא אמנם וולוו אבל חלקה את אותו קו היצור עם מיצובישי כאריזמה בהולנד. אני לא מוצא שום סיבה אמיתית לרכוש אותה. היא מכונית משפחתית עם שיק של יוקרה, ומחיר חלפים של מכונית יוקרה .

האופל ווקטרה נחשבת למכוניות מצויינת. בהתאם למסורת של אופל בישראל היא לא נהנית מסחירות גבוהה, דבר שאומר שתרכוש אותה בזול יחסית וגם כשתרצה למכור זה יהיה בזול יחסית. אין לי מושג כיצד צלחה את מוסכי ישראל. באירופה היא נחשבת לאוטו מוצלח.

האפיקה היא עוד רכב מבית דייהולט (דייהו ושברולט). היא לא ברמה של האימפלה והמאליבו, למרות שהיא "שברולט גדולה". מנוע 2.0 ליטר בסיסי ופשוט (שנמצא גם בויונט), שאין שום דבר טוב ללומר עליו וגם לא משהו רע.

מכל המכוניות שרשמת הוולוו היא הקטנה ביותר (מבחינת גודל) והאפיקה תהיה הגדולה.

אישית - לא הייתי בוחר באף אחת מהן, אולי באופל או בוולוו בלית ברירה, אם מצאתי רכב במצב ממש טוב, ויש היסטוריית טיפולים ברורה. אני הייתי מעדיף סובארו B4, או אפילו ביואיק לה-סייבר אם אמריקאית גדולה עושה לך את זה.

י'

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המפורטת והמצויינת...

האם יש רכב אחר שעומד בסטנדרטים טובים ושמראו הוא יפה

רכב בלי הרבה תקלות ושוק סביר ונע בין 35 ל40 אלף ש"ח

לגבי האופל באתרים עולמיים נותנים שבחים לרכב זה !!!

נ.ב האם אתה יודע אם הרובר 75 2003 זה מנוע של רובר או הונדה כי משנה מסויימת מנועי רובר הם באיחוד עם הונדה

שוב תודה מראש

פורסם

הרובר 75 הגיע לארץ ב שני דגמים 2.0 ליטר ו 2.5 ליטר ושנייהם מנועים של רובר , אתה כנראה מתבלבל עם גירסת ה 600 אשר גם הגיע ב שתי גירסאות אחת 600SI ואחרת 600TI כאשר אך ורק לגירסת ה SI יש מנוע של הונדה אקורד .

נ.ב

קשה לי להאמין שתצליח למצוא 75 שנת 2003 פרטית ושמורה ב 35 אלף ש''ח , אבל אם מצאת זה בהחלט רכב שנותן תמורה גבוהה מאוד למחירו , במקומך לא הייתי מתקרב לרכב שאינו טופל כראוי אחרת תמצא את עצמך או עם הוצאות מאוד כבדות ...

בכל מקרה בהצלחה .

פורסם

לא יודע כמה בעיות חושבים שיש לה, ה75 הרבה פחות בעייתית ממה שחושבים ואין לה בעיות מיוחדות, חפש אחת שמורה ובמצב טוב, אני הייתי מסתכל גם על MG ZT, האחות הקצת יותר ספורטיבית במראה של הרובר 75, חבל שלא הגיעו לפה הדגמי מפלצת שלה, 4.6 ליטר V8 או ה1.8 טורבו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
קודם כל תודה על התשובה המפורטת והמצויינת...

האם יש רכב אחר שעומד בסטנדרטים טובים ושמראו הוא יפה

רכב בלי הרבה תקלות ושוק סביר ונע בין 35 ל40 אלף ש"ח

אולי יונדאי סונטה שנת 2003-2004 יכולה להיות אופציה לא רעה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

גם אני חשבתי ללכת בזמנו על S40 או על רובר, ובסופו של דבר בחרתי לחפש סיטרואן C5, כולם רכבים שמתומחרים נמוך במחירונים השונים.

קשה להקיש משביעות רצון באירופה לגבי רכב מסוים שנמכר גם פה. סיטרואן, רובר ואופל זוכות בדרך כלל לאחזקה לא טובה בישראל בהשוואה לאירופה משתי סיבות עיקריות - חוסר מודעות של ציבור בעלי הרכב לחשיבות איכות הטיפול ברכב ומקצועיות נמוכה של רוב המוסכים (לחלוטין לא כולם!) בדגמים מסוימים.

לעניין הסיטרואן: לדעתי C5 נותנת, בסכומים האלה, בטיחות ונוחות נסיעה פשוט ללא תחרות. זה נכון שיש לה בעיות ספציפיות, אבל כמו ה - Fire Swamp ב"נסיכה הקסומה", זה פחות נורא מהמוניטין שיצא לה.

כללי הזהב ברכישת רכב שכזה הם: מצא אקזמפלר שמור מפרטי, קמ"ג' נמוך והיסטורית טיפולים מלאה. קח גם בחשבון לשים בצד כמה אלפי שקלים לתיקונים, כמו בעת רכישת כל רכב ישן..

יש הרבה מידע בפורום אודות רכישת C5 ואחזקתו, אני מציע שתעשה חיפוש על "C5" ותקרא. אם תחליט ללכת על זה כמובן שאשמח לעזור.

בכל מקרה - בהצלחה ונסיעה בטוחה.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...