Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סרט ישן משנות ה 70

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו זוכר סרט שבו הייתה מכונית אדומה שהייתה הורגת אנשים ?

הסרט דיי ישן וארני מת לראות אותו שוב.

מישהו יודע איך קוראים לסרט ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

LOL!!!

ארני !! לא יודע איך זה יצא לי. :D:D

התכוונתי לאני. :wink:

תודה, מצאתי אותו כרגע.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אמממ בשנות ה70 אני עדיין לא הייתי קיים אבל לא מזמן ראיתי סרט משנות ה80 סרט אמריקאי על נהג שמיהר ועקף משאית (הסרט התרחש במדבר ) ומאז אותה עקיפה המשאית חיפשה לנקום באותו איש וכל הזמן נסעה אחריו וחיפשה להרוג אותו ואף פעם לא ראו את הפנים של הנהג משאית וכל הסרט הנהג מכונית במנוסה עד שלבסוף הוא מצליח לגרום למשאית לפול מהר.

אני בטוח שהרבה פה ראו את הסרט הראו אותו בערוצי סינמה לפני חצי שנה או משהו כזה

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

אגב , הסרט קריסטין הוא משנת 1983 (לפי הלינק שצירפתי) ולא משנות ה-70 כמו שרשמתי.

http://www.fast-rewind.com/christine.htm

שמוליק

פורסם
אמממ בשנות ה70 אני עדיין לא הייתי קיים אבל לא מזמן ראיתי סרט משנות ה80 סרט אמריקאי על נהג שמיהר ועקף משאית (הסרט התרחש במדבר ) ומאז אותה עקיפה המשאית חיפשה לנקום באותו איש וכל הזמן נסעה אחריו וחיפשה להרוג אותו ואף פעם לא ראו את הפנים של הנהג משאית וכל הסרט הנהג מכונית במנוסה עד שלבסוף הוא מצליח לגרום למשאית לפול מהר.

קוראים לסרט הזה דואל. הסרט הזה מדביק אותך למסך...

זה אחד הסרטים הראשונים של סטיבן שפילברג.

פורסם

אני יודע על מה אתה מדבר..

זה מתרחש במדבר כזה וכל הזמן הוא מנסה להכנס בו ולהרוג אותו.

יש קטע שהוא בתא טלפון או משהו כזה ואז המשאית נכנסת בתא ומאחוריו יש איזה חנות חיות משהו בסגנון.

סרט מרתק מאוד.

הכינוי האמיתי שלי צונזר :)

פורסם

יש סרט משנות השיבעים על מכונית שרודפת דווקא אחרי האנשים הטובים,והורגת

אותם,עד שאיזה בחור על אופנוע מצליח להערים על המכונית ,ולהפיל אותה לתהום.

אבל המכונית היא משהו אמריקאי בילתי מזוהה, ובצבע שחור.

פורסם

ראיתי את הסרט

סרט חזק ויפה מאוד .... חחח איזה מזל יש לו שהוא לא מת בסוף.

והכי קטע היה בפאב הזה (הרבה זמן לא ראיתי את הסרט)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דברים מיוחדים ומפתחת יחסי קרבה עם הנהג שלה-זכור לי קטע שמצחיק שהמכונית שפכה שמן על הרגלים של השוטר שעצר את הנהג ורצה לתת לו דוח :lol:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
דברים מיוחדים ומפתחת יחסי קרבה עם הנהג שלה-זכור לי קטע שמצחיק שהמכונית שפכה שמן על הרגלים של השוטר שעצר את הנהג ורצה לתת לו דוח :lol:

בוודאי - "החיפושית המשתוללת" , מבית וולט דיסני . בכיכובו של הרבי , חיפושית מס. 53.

היו כמה סרטים , כשהכי טוב לדעתי היה "החיפושית במונטה קרלו" , בו השתתפה כביכול החיפושית בראלי מונטה קרלו.

• תוכן חדש...