Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכי תזדייני תל אביב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ת"א היא כמו הרגל מגונה שאי אפשר להיפטר ממנו.

אני לא רואה את עצמי חי בת"א כשאתמסד וכשתהיה לי משפחה משלי בעזרת ה' (למרות שאני כבר חי כמעט 28 שנים בת"א מיום היוולדי).

מצד שני, אני גם לא רואה את עצמי גר במקום אחר שארגיש שייכות וארגיש שהוא "הבית" שלי חוץ מת"א.

אולי בגלל העובדה שאני לא רגיל למשהו אחר.

*בחודשיים האחרונים חפשתי דירה בחולון אך לעת עתה ירדתי מזה עקב חוסר ודאות לגבי משרה קבועה.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכו תזדיינו, כל המתלהבים שקנו סמארט ועכשיו מחנים עם הפנים למדרכה רק כדי שיוכלו לתרץ לעצמם את ה- 100 ומשהו אלף שקל שהם השכיבו על המכונית בגודל של הביצה שלי.

חזק!

אבל לא הבנתי מי כתב את כל זה.

חלק מזה כתבה אישה וחלק גבר (או שילוב מוזר ביניהם).

פורסם

חזק, בהחלט טקסט מעניין, חבל שהסוף הרס הכל.. האמת, ציפיתי לקאטץ' הזה בסוף, חוץ מלתת סיומת נוצצת אין בו ממש.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
חזק!

אבל לא הבנתי מי כתב את כל זה.

חלק מזה כתבה אישה וחלק גבר (או שילוב מוזר ביניהם).

זו תל אביב אתה יודע.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לדעתי הקטע היה יכול להסתיים יותר טוב.

אגב, אם אתם כ"כ שונאים, אז אל תבואו. יהיה יותר מרווח.

צאו למיטב הפאבים,התיאטראות והאירועים בערים אחרות "ללא הפסקה", כמו : מודיעין, פתח תקווה , שוהם ... :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• אחראי פורום
פורסם

צאו למיטב הפאבים,התיאטראות והאירועים בערים אחרות "ללא הפסקה", כמו : מודיעין, פתח תקווה , שוהם ... :D

טוב, זה היה צריך להגיע מתישהו.

מאמר בכייני שמסתיים בצורה צפוייה לאללה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

1. כל מזרחי שיודע לבשל משהו אבל פותח את החור שלו רק כמה שעות ביום כי הוא חושב שזה מוסיף הילה מיסטית למרק רגל מזדיין... אני אגיד לכם מה זה אומר: שבעל הבית עצלן, זה מה.
  2. כל המתלהבים שקנו סמארט ועכשיו מחנים עם הפנים למדרכה רק כדי שיוכלו לתרץ לעצמם את ה- 100 ומשהו אלף שקל שהם השכיבו על המכונית בגודל של הביצה שלי.
  3. אני אגיד לכם איזה קיש יש היום: קיש לאחותכם!

שלושת הגדולים בעיניי

מצחיק כל פעם מחדש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני מסכים עם הכל חוץ מהקביעה האחרונה , מסיים את התואר ומזדיין מפה.

+1 ענק!!

אני מקווה שעוד לפני שהדיפלומה תוגש לי לידיים אני כבר אהיה בפרבר אחר.

הטקסט שהובא באמת מצויין.

:-D

אגב, אם אתם כ"כ שונאים, אז אל תבואו. יהיה יותר מרווח.

צאו למיטב הפאבים,התיאטראות והאירועים בערים אחרות "ללא הפסקה", כמו : מודיעין, פתח תקווה , שוהם ...

לא הכל שחור ולבן ידידי.

היה הרבה יותר נכון לבקש מרווח בת"א אם המדינה המרושלת הזאת לא הייתה משקיעה את כל משאביה ועניינה במרכז הארץ וחושבת לפתח גם את הצפון (כבר לא אומר דרום כי אותו כבר דיי הפסדנו בגלל אותם סיבות).

יש כאלה שבשבילם האיזון המושלם הוא לגור בפרבר שקט ונינוח הרבה יותר מת"א הגועשת ואם רוצים קצת רעש (בילוי/תרבות וכו') נותנים קפיצה עם הרכב לת"א וחוזרים הביתה.

ת"א באמת הייתה מיוחדת ומובדלת מכל הערים האחרות.

היום היא הפכה לבועה מנופחת ופלצנית שמסמלת את "הכפתור האדום" של מדינת ישראל (כי קטיושות על כל שאר החלקים זה בסדר) והיא גם אחת הסיבות לבועת הנדל"ן שמאיימת להתפוצץ בפרצוף של השכבה הבינונית++.

אי אפשר להשוות את ת"א המגובשת של פעם לת"א שהיא כור ההיתוך של היום.

נ.ב- עכשיו שאני נזכר איפה אתה גר, אתה לא באמת גר בת"א- זה יותר בסגנון של פרבר בתוך ת"א :lol:

הדברים שלי מתייחסים לת"א הארדקור- אזור 1 וכו'.

אמרתי גם לחברה שאם כבר ת"א (בגלל מקום עבודה או מה שזה לא יהיה), אז רק באזור הזה של צהלה/משתלה/תל ברוך (כמו קפריסין)

פורסם

וואו זה היה מושלם עד השורה האחרונה - ת"א היא העיר הכי מגעילה בארצנו הקטנטונת, הכל דחוס אחד על השני, כל אחד שם הוא עוף יותר מוזר מהשני, התשתית כבישים מקבילה לזו של רמאללה ובעיקר הכמויות אנשים. לא מבין מה יש לחפש שם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
+1 ענק!!

נ.ב- עכשיו שאני נזכר איפה אתה גר, אתה לא באמת גר בת"א- זה יותר בסגנון של פרבר בתוך ת"א :lol:

הדברים שלי מתייחסים לת"א הארדקור- אזור 1 וכו'.

אמרתי גם לחברה שאם כבר ת"א (בגלל מקום עבודה או מה שזה לא יהיה), אז רק באזור הזה של צהלה/משתלה/תל ברוך (כמו קפריסין)

אני מסכים איתך, לא מתאים לגור באיזורים צפופים ובבנייה ישנה. אבל כשאתה גר בשכונות הפחות מרכזיות של תל אביב, גם בקצוות. 5-10 דקות אתה נמצא באיזור 1 בסבבה. (אפשר גם באופניים כפי שאני עושה לפעמים , כי אני משתדל לא להכניס את הGTI לאיזורים צפופים)

אני מסתכל על יתרונות נוספים,פונקציונליים במגורים בעיר : נסיעה תמידית נגד כיווני הפקקים לא משנה איפה מחוץ לתל אביב אתה עובד, אלו דברים שאי אפשר לתמחר.

למשל, אני כרגע עובד בראשון לציון. לי לוקח תל אביב- ראשון לציון בבוקר - 20 דקות ובדרך כלל גם בערב. מי שנוסע בכיוון ההפוך -אלוהים יעזור לו (או שמגיע מפתח תקווה לת"א, נתניה לת"א וכו'). כנ"ל כשעבדתי בהרצליה / פתח תקווה /ראש העין / רחובות וכל מקום אחר שיצא לי. תמיד נגד כיוון הפקק.

אבל עזבו, זה לא שרשור רציני... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...