Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

בימים הקרובים אני אתחדש לי בפולו קלאסיק SDI שנת 2001, ואני מעוניין לבטח אותה גם במקיף. בנתיים כל ההצעות שאני מקבל די הזויות. 2300 לחובה (שזה נשמע סביר), וכמעט 4600 למקיף, שזה הכי זול. ב-AIG רצו ממני 23 אלף שקל :shock:

אני גר באיזור נהריה, אין שום בעיה שהסוכן יהיה גם באיזור חיפה.

תודה מראש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה רוצה זול או טוב?

אני הייתי מבוטח בעבר אצל "שאול ששה" בקרית אתא.

http://www.ssss.co.il/

הבחור הוא כמו פרילנסר ועובד מול כל חברות הביטוח, תלוי איפה הכי זול.

אציין כי בתאונת צד ג' שהייתה, הטיפול לא היה לשביעות רצוני המלאה. אך כנראה שבמקיף קל יותר (כי חברת הביטוח שלך משלמת לך).

משכנתא זה קל

פורסם

אני אשמח לשילוב של השניים, עד כמה שאפשר. 200-300 שקל, אפילו 500 שקל לא ישברו אותי, אבל הם שווים זאת בשביל שירות טוב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

השירות שלו טוב, זמין בשעות מאוחרות, ימי שישי. הכל.

לא יודע מה התהליכים בלתבוע נהג בלי ביטוח, דרך ביטוח צד ג' שיש לך...

היה לי עוד סוכן מעולה בנווה שאנן, אני אחפש בבית איזו עדות לקיומו.

משכנתא זה קל

פורסם

ממליץ על הסוכן ביטוח שלי (ושל אבי) - אוני סוכנות לביטוח. הם נמצאים ברח' המגינים בחיפה (איפה שהיה פעם ביטוח לאומי). זול, שירות טוב ויעיל ולא מאכזב כשצריך אותו.

חבר אחד מהפורום כבר שלחתי אליו.

אם אתה מעוניין במס' הטלפון, תפנה אליי בה"פ.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...