Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשעה טובה החלטתי לשדרג את ה audi a3 2.0T 2007 שלי למשהו קצת יותר מעניין.

אני מחפש משהו עד תקציב 300-400K בערך - או קופה או קבריולט. (יחסית גדולים - אני ממש לא אוהב roadster קטנים)

הכיוון הוא ליד שנייה / יבוא אישי של bmw 335 / 330 או משהו בכיוון (אני יותר אוהב את הסדרה 6 כמובן :wink:) שלאחרונה קצת ירד לי מה A5 - S5.

מה אתם חושבים על ה Lexus SC350 / 250?

עוד רעיונות? את ה G37 cuope פסלתי כבר

תודה

פורסם

אפשר לשים 400 אלף על ספרד שתיקח את המונדיאל ביחס של 1/3 ולשלש את הסכום ואז לרכוש r8, במידה ומפסידים סובארו פשע.

וברצינות בסגמנט שאתה מחפש ,bmw מתעלה על כל המתחרות שלה ואני ממליץ לחפש 330 335 אולי ביבוא שהיורו נמוך.

פורסם

E CLASS קופה ביבוא אישי יכול להיות שתיכנס בתקציב+-.

פורד מוסטנג החדשה

או

קאמרו שבקרוב יוצאת עם גרסאת קבריולה.

LEXUS ISC 350 ביבוא אישי 304 כ"ס.

או במוו לשלל גרסאותיה שנכסות בתקציב היבוא האישי ולא הייתי ממהר ברכבים כאלו ביד שניה מכיוון שברובם מחזיקים ערסים.

אני במקומך הולך על Z4 החדשה רק חבל שהיא רודסטר.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

עוד אופציה מעניינת זאת הניסאן Z370 החדשה.

ובייבוא איש אפשר להביא קורבט.

יש גם את אאודי TT, ובקרוב גם את הפיג'ו RCZ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

335 מאוד יקרה בארץ, ייבוא אישי עדיף אבל המכונית עצמה נוקשה מדי ולא נעימה. אודי A5 או S5 יפה פי כמה וגם נוסעת נהדר.

אם את ה-G37 פסלת (למה?) אז אני מניח שגם את הניסאן 370Z תפסול (אותה פלטפורמה). זה לא מותיר הרבה אפשרויות... TT מיותרת כשיש A5, אלפא בררה יפיפיה אבל המחיר מטורף והביצועים נחותים. זה מותיר שלוש אפשרויות: Z4, SLK או קאיימן. אני מעדיף את האחרונה, אבל כולן יקרות יחסית ושווה לבדוק אם ניתן לקנות בייבוא אישי ולחסוך כסף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום ותודה לכולם על התגובות

לגבי האינפינטי, אני פשוט רוצה להרגיש רמת פאר יותר כבוהה ברכב בתקציב הזה והG37 לא נתנה את התחושה הזאת

מה לגבי ה 330 והלקסוס 350 (מייבאים את הלקסוס ביבוא אישי?)

תודה

אורי

פורסם

כדי שב.מ.וו תתן לך רמת פאר גבוהה מספיק, תצטרך להוציא המון כסף בייבוא רגיל. ייבוא אישי - לא יודע. הבעיה היא שבשביל לקבל ביצועים כמו ב-G37 אתה צריך את ה-335, ומומלץ מאוד לבצע עליה נסיעת מבחן לפני כי היא באמת מאוד נוקשה.

לגבי הלקסוס לא יודע.

קאיימן לא תתן לך פאר אלא איכות. Z4 זה סיפור דומה כמו ה-335.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הלקסוס IS שמיובאת לארץ היא ה-IS250 בלבד.

יש בארה"ב IS350.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שלום לכולם

בשעה טובה החלטתי לשדרג את ה audi a3 2.0T 2007 שלי למשהו קצת יותר מעניין.

אני מחפש משהו עד תקציב 300-400K בערך - או קופה או קבריולט. (יחסית גדולים - אני ממש לא אוהב roadster קטנים)

הכיוון הוא ליד שנייה / יבוא אישי של bmw 335 / 330 או משהו בכיוון (אני יותר אוהב את הסדרה 6 כמובן :wink:) שלאחרונה קצת ירד לי מה A5 - S5.

מה אתם חושבים על ה Lexus SC350 / 250?

עוד רעיונות? את ה G37 cuope פסלתי כבר

תודה

לא יודע למה ירד לך מהן, אבל A5 לסוגיה נבנתה בדיוק עבור הדרישות שלך. דרך אגב, עם היורו כמו שהוא עכשיו, תוכל להשיג 335 מייבוא אישי בהרבה פחות מ400K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האמת היא שהמחיר קצת הוריד לי את הA5 - גרסת ה 3.2 ממש יקרה (קרוב ל600K מאובזרת לגמריה)

מה לגבי ה330? אותו סגנון כמו ה335?

אורי

פורסם
האמת היא שהמחיר קצת הוריד לי את הA5 - גרסת ה 3.2 ממש יקרה (קרוב ל600K מאובזרת לגמריה)

מה לגבי ה330? אותו סגנון כמו ה335?

אורי

אני מניח שאיפה ששער היורו עומד כרגע, אתה תצא עם אוטו יפה מאוד בפחות מ500. אגב, הייתי בודק את ה2.0T. זה מנוע חדש וחזק משלך, ופוטנציאל לא מבוטל להספקים גבוהים מה3.2. סביר להניח שגם סטוק הוא ירגיש חזק מה3.2 רוב הזמן בגלל המומנט העדיף. מה שכן, ה3.2 נשמע מעולה. הבעיה ב3.2 היא בעיקר שהבדל המחיר מS5 אינו מאוד גדול יחסית, והS5 מגיעה מאובזרת מאוד (כמעט ולא צריך תוספות), ושוב הייתי מהמר שמתחת 500K גם בשבילה זה ריאלי. ועם זה כבר באמת קשה להתווכח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עשיתי היום נסיעת מבחן בIS250 - רכב נחמד מאוד מבחינת עיצוב אבל בהחלט לא מתקרב לרמת הביצועים שרציתי. חבל שלא ניתן להביא 350 (משהו עם התקינה הישראלית?)

אנסה לחפש משהו בתחום הבמו ביבוא אישי או A5 - אפשר להגיע שם למחירים סבירים.

אורי

• תוכן חדש...