Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו במשך 7 שנים היה לי ברכב מערכת MP3 ורק דיסקים של MP היתי שומע, משום מה היום בבוקר יצא לי לישמוע דיסק אודיורגיל {לא MP3}. פשוט עולם אחר, אומנם ידעתי שזה לא אותה איכות ה-MP3 וקובץ אודיואבל ברמה כזאת שונה.

היתי בהלם מה שהמערכת שלי מוציאה, אף פעם לא שמעתי אותה ככה.

אז היום החלטתי שאני מחליף פאנל.

וכמו תמיד יש בעיה.

כמות השירים שניכנסים בMP3 לא ניכנס בדיסק רגיל של קובץ רגיל.

אז חשבתי ללכת לכיוון של SD כארד ולהכניס שם שירים בקובץ אודיו

השאלה שלי היא :

1. האם ישמעו את השיר באיכות של אודיו ולא באיכות של MP3?

2. איזה פאנל אתם יכולים להמליץ לי שתומך בSD, משהו איכותי וטוב {הבנתי שהסונד מושפע רבות מהפאנל}

תודה רבה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי עדיף בשבילך לקנות נגן DVD ולצרוב אליו את המוזיקה בפורמט מקורי?

אם יש לך אייפון/אייפוד יש לך אופציה להמיר פורמט מקורי בפורמטים קטנים יותר אך שעדיין לא מאבדים איכות (lossless)

ויש הרבה נגנים היום שיודעים לשלוט במכשירים אלו.

מתחדשת*

פורסם

יש לי שברולט לומינה. אין לי ממש מקום לDVD, חוץ מיזה אני לא ממש מחבב את העיניין של הDVD כי באלרו יש לי אחד כזה. אני לא ממש רואה סרטים או תמונות זה יותר לשירים.

אין לי לא אייפון ולא איפוד.

חשבתי פשוט על פאנל קורא SD, זה ביכלל מומלץ הפאנלים האלה ?

פורסם

לא יודע אם מומלץ, אין לי נסיון איתם.

מה לגבי HU עם כניסת USB?

אצלי מחובר דרך קבע DOK של 8 ג'יגה, ואפשר גם יותר.

יש מבחר הרבה יותר גדול של מכשירים תומכים.

מתחדשת*

פורסם

סליחה, HU ???

יש לי את הפאנל הזה אני רוצה להחליף את כולו למשהו קצת יותר חדיש, יותר מיתקדם, וכמובן יותר איכותי,

אני מבסוט ממנו, הוא אחלה מכשיר, יש לי אותו 7 שנים ואין איתו בעיה 1 אפילו, פשוט האיכות של האודיו נישמעים לי יותר טוב ויותר חי

DEHP750MP-2.jpg

פורסם

למרות שהשירים על הכרטיס הם בסיומת של דיסק רגיל ???

אז מה שנישאר זה מה שלא רציתי וביגלל זה קניתי MP3 ערמות של דיסקים באוטו על קובץ רגיל:|

פורסם

מה התקציב שלך לר"ד?

בגדול, אם אתה רוצה לשמוע איכותי, מומלץ להאזין לדיסקים מקוריים או לקבצים באיכות של FLAC.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ההבדל בין דיסק מקורי, לדיסק שצרוב ללא איבוד מידע מקובץ FLAC, הוא קטן מאוד. מאוד.

אתה צריך מערכת ברמה גבוהה כדי להבחין בהבדלים שבין FLAC איכותי לדיסק מקורי.

ד"א, גם בדיסקים מקוריים יש הקלטות טובות יותר ויש הקלטות טובות פחות.

חוץ מזה, שה- HU עצמו משפיע על איכות הצליל, אם תשמע דיסק מקורי עם הפיוניר שלך ותשמע את אותו דיסק עם DENON Z אתה תבחין בהבדל לטובת הדנון. (אני מדבר עם מצב ששאר הרכיבים לא מגבילים).

HU-Head unit-יחידת ראש- ברוב המקרים- רדיו דיסק.

ב- 1500 שקלים ניתן לרכוש קלריון מסדרה 7.

אם הקרוס האקטיבי המלא שלו לא כ"כ חשוב לך, יצא לי להתנסות עם JVC AVX44 ואני חייב להגיד שהוא לא נפל מהקלריון באיכות הצליל, ומצד שני, היה הרבה יותר יפה, נוח ופונקציונלי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על ההסבר

אז אם הבנתי נכון מה שעכשיו אני צריך לעשות זה להוריד שירים בעל איכות של דיסק רגיל ושאני צורב אותם אז ליצרוב אותם על קובץ FLAC הבנתי נכון ?

נגיד ויש לי MP3 זה כבר לא יעזור לי לצרוב אותם על קובץ FLAC אין בזה שום תועלת

ובעיה אחרת שחשבתי עלייה עכשיו, המערכת ביכלל לא קוראת קבצים בסיומת FLAC יש חיה מערכת כזאת שקוראת את הסיומת הזאת ?

פורסם

נכון.

המכשיר שלך לא יקרא FLAC.

סרול הרחיב יפה את הנושא אבל אני מחדד את שאלתך לגבי איכות הUSB.הבדל גדול מאד בינו לדיסק רגיל.

ואתה לא צריך לזרוק שום דבר.אפשר להינות גם מMP3.תקפיד להוריד שירים באיכותם הגבוהה (320)

ליאור

פורסם

ב- 1500 שקלים ניתן לרכוש קלריון מסדרה 7.

אם הקרוס האקטיבי המלא שלו לא כ"כ חשוב לך, יצא לי להתנסות עם JVC AVX44 ואני חייב להגיד שהוא לא נפל מהקלריון באיכות הצליל, ומצד שני, היה הרבה יותר יפה, נוח ופונקציונלי.

אפשר קישור לקלריון?

אני מיצטער שאני קצת בור בנושא אבל מפה אני לומד

מה הכוונה לקרוס אקטיבי

פורסם

:lol::lol::lol: זה כבר מוגזם 1000$ בשביל HU בשבילי. אני עוד מהאחרונים שנישאר שפוי

אבל הוא יפייפיה , אלגנטי

מה שלקלריון לא {וסליחה אם אני פוגע} פשוט הוא ניראה ככה בתמונות ואולי כי זה אני לא רגיל אחרי 7 שנים

• תוכן חדש...