Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בוצע תיקון תקר בצמיג קדמי שלי עקב חור קטן כתוצאה מחדירת מסמר . לאחר התיקון והתשלום נסעתי לדרכי ובנסיעה בכביש המהיר על 100 110 קמ"ש התחילו רעידות מעצבנות בהגה . ברור לי שיש צורך לבצע איזון לגלגל . השאלה שלי היא האם הפנצ'ריה לא מחוייבת לבצע זאת במסגרת תיקון התקר באופן אוטומטי ? יכול להיות מצב שהוא ידרוש תשלום נוסף עבור האיזון . ואם כך זו תהיה חוצפה לדעתי , כי הרי הצמיג היה מאוזן לפני הכנסתו לתיקון , ובמסגרת התיקון והתשלום עבור התקר הוא מחוייב להחזיר את הגלגל לאיזון לפני ההרכבה . אציין שהתקר בגלגל היה קטן מאד ובריחת האוויר היתה ממש מזערית .

פורסם

בדרך כלל, תמיד לאחר תיקון תקר (פנצ'ר) מבצעים בצמיגייה (פנצ'ריה) איזון גלגלים כחלק נןלווה לעבודה.

אולי לא בצעו האיזטון או שהוא בוצע לא נכון.

חזור אליהם לבדיקה שאמורה להיות ללא תשלום (תיקון חוזר).

בברכה - רפי לין

פורסם

חובה לבצע איזון לאחר תיקון תקר .

לא משנה אם התקר הוא קטן או גדול , עצם התיקון (הדבקת חומר וכו') משנה את חלוקת המשקל בצמיג מה שבא לידי ביטוי ככל שמהירות סיבוב הגלגל גדלה . הפתרון הוא איזון וזה חייב להיות חלק מהתיקון .

לגבי החיוב , בד"כ כלול במחיר התיקון . אם הגעת למקום במחייב עבור איזון בנפרד , השווה את סך העלות (לכל הפעולות) למחיר תיקון כולל איזון שתקבל בפנצ'ריה נוספת .

צביקה

פורסם

ניסו עלי את שיטת 'מצליח' ולא כל כך הלך להם . חזרתי אליהם ובוצע איזון גלגלים לשני הגלגלים הקדמיים ללא כל חיוב נוסף . בעל הבית ציין שרק משום שהוא מכיר אותי שנים אז לא יגבה עלות איזון . לשאלתי אם איזון גלגל לא מחויב המציאות לאחר תיקון תקר , טען שלא :shock: .

לתפארת עם ישראל .

פורסם

לי קרה שאחרי איזון גלגלים בפנצ'ריה אחת המשקולות נפלה,

חזרתי אליו לאחר שבוע והוא תיקן לי בלי למצמץ ולא רצה תשלום.

אם השירות שאתה מקבל הוא כזה גרוע,

אל תחזור אליו.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...