Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

אני רוצה לעשות ווילון אחורי עם סמל מותאם אישית.

כלומר, לא ווילון עם סמל של הרכב או כל מיני כאלה, ווילון עם סמל כמו שמועדון PSI עשו לדוגמא.

מישהו יכול לתת לי קצת הכוונה בנושא?

תודה מראש :wink:

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם

אם אתה מוכן לקנות לפחות מאה וילונות לא תתקל בבעיה. כל עסק שמעסק במוצרי פרסום ישמח לבצע את העבודה. כמו למשל אלו:

http://www.mp10.biz/?p=productsMore&iProduct=668&sName=%EE%E2%EF-%F9%EE%F9-%E5%E9%EC%E5%EF-%E0%E7%E5%F8%E9-%EC%F8%EB%E1&sHP=0

אם אתה רוצה אחד מיוחד ויחודי לעצמך, תצטרך לקנות אחד, רצוי לבן,(לא מאמין שהאילתור שלי יעבוד על שחור)לפרק ממנו את יריעת הפלסטיק ולמצוא מכון העתקות שגם מדפיס על קנווס וגם יש לו סבלנות להתעסק עם להכניס לפלוטר יריעה בודדת ,לא מהגליל ועוד מחומר שהוא לא ממש קנווס...

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

או שתשלח לי ה''פ ואני ייתן לך מישהו שמכין כאלה וילונות בשחור או צבעים אחרים, זאת בתנאי שאתה מאשדוד או מוכן להגיע לפה בשביל זה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ויש אפשרות לעשות שבלונה ולרסס עם ספריי?

כי סה"כ זה לא איזה לוגו מסובך..

Opel Astra Hatcback 1.6 16v 1996

8)

פורסם
בכמויות גדולות אפשר אצלי (דפוס משי).

ליחידה אחת אתה צריך דפוס דיגיטלי.