Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא זוכר אם יש במגבר הזה כניסת HI-POWER, אם יש אז מחברים יציאות רמקולים של רדיודיסק למגבר

אם אין כניסת HI-POWER, אז אפשר לקנות (או לבנות) מנחת שיוריד את הסיגנל של רדיודיסק לרמה מקובלת של מגבר. אם קונים מנחת כזה, זה יעלה בין 50 ל-150 ש"ח תלוי באיכות. שאל את המתקין.

אני מאמין שיש תשובות טובות לשאלתך בפורום, תשתמש בחיפוש.

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

איזה מישהו אמר לי שאם אין לו יציאות RCA אי אפשר לחבר מגבר..

עכשיו אתם פה אומרים לי שלפי מה שכתוב אפשר לחבר מגבר למרות שאין RCA

איך זה ייתכן?

פורסם

לגבי החשמל למגבר אם אין לך חוט אנטנה חשמלית (החוט הכחול) ברדיו אתה יכול לחבר את החשמל הראשי במגבר ל 30+

ואת החוט הכחול שאמור להתחבר לפיקוד של האנטנה החשמלית ברדיו לחבר אותו מהמגבר ל 15+ (יעני חשמל אחרי סוויץ')

וכך גם הרדיו (במידה והחוט האדום מחובר גם ל15+ ) וגם המגבר התכבו וידלקו עם הסוויץ'

בנוגע לRCA אני חושב שיש לי פיתרון עבורך. אבל קח בחשבון וגם חשוב לי לציין שהוא לא מקצועי ולא וודאי! ואולי גם לא בטיחותי!

אם המגבר יושב מאחור, קח חוט RCA בודד ותחצה אותו לשניים, כך שבכל חתיכה תהיה לך בננה אחת של RCA,

תאריך אותם עם כבל סאונד לאחר שתפריד ותבודד את שני החוטים שנמצאים על כל בננה, ואת החוטים שהארכת

תחבר ליציאות של הרמקולים האחוריים ותבודד עם אינזוליר-בנד, את הקצוות עם הRCA תחבר למגבר.

ושוב! חשוב לי לציין זאת למען הסר ספק!

זה לא רעיון מקצועי! ואולי לא בטיחותי! ובטח ובטח שלא איכותי!

הייתי ממליץ לך לרדת במחיר המגבר לטובת רדיו דיסק עם לפחות זוג RCA אחד

אפילו בקנווד KRC-288 שלי יש זוג RCA ומדובר ברדיו טייפ!

המלצה שלי... יש באתר יד2 הרבה מציאות טובות בתחום רד במחיר המגבר

ותוכל למצוא שם רדיו-דיסק מצויין... גם אם הרדיו-דיסק שתקנה יהיה עלום שם

זה עדיף בהרבה מאשר אילתורים "חאפריים" שתבצע ברכב שלך...

כי הרדיו דיסק שתקנה יהיה ב90% מצוייד בRCA...

בהצלחה!

sex. drive. and rock&roll-Old America never die

אני לא סובל מאי שפיות....אני נהנה ממנה!

Viva La Chevrolet - The Heartbeat Of America

• תוכן חדש...