Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האופנוען הכפייתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, תופעה מוכרת, מגיעה אפילו עד לרמות של הטרדה מינית של האופנוע...

שלושה הרגלים מגונים של הנשיא

1. בעצירה ברמזורים...ליטוף..פשוט..ליטוף של האופנוע..של המיכל דלק בעיקר...

2. בסוף רכיבה..אחרי שכבר נעלתי ,קשרתי ,הפעלתי וכו', הנשיא נותן לו טפיחה קלה על המושב

יענו..."וואלה..הייתי בסדר...תודה על המאמץ".

3. לפני שהולכים לישון..הנשיא תמיד ניזכר (אחרי שכבר סגר את התריסים והחלונות)

לפתוח את הכל מחדש..לצאת למירפסת..להעיף מבט..לראות שאצלו הכל בסדר

שהוא לא רוצה אולי איזה כוס מים לפני השינה...למלמל כמה מילות אהבה לאופנוע..ואז ללכת לישון.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

לפני כל מירוץ ולפני שהוא עולה על האופנוע ולנטינו רוסי מגיע לאופנוע מתכופף ומתעסק שם במשהו , מה הוא עושה ???

פורסם
לפני כל מירוץ ולפני שהוא עולה על האופנוע ולנטינו רוסי מגיע לאופנוע מתכופף ומתעסק שם במשהו , מה הוא עושה ???

הוא מחזיק את קצה הרגלית וקד עם הראש

חלק מהאמונות הטפלות שלו (אבל אני חושב שזה כדי להוציא את התחתונים מהתחת)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

כן כן, חלק מהאמונות הטפלות שלו זה לעמוד על האופנוע ולהראות למצלמה איך הוא מגרד בתחת ובביצים.

מי אמר הומו? :roll:

פורסם

כל כך נכון....

אפשר להוסיף לרשימה:

* אחרי הרמת ג'ק הצד, ולפני שילוב ההילוך אני תמיד שולח יד לתיק הנשיאה הקטן של מנעול הדיסק, לוודא שהמנעול שם, כי אם הוא לא שם - הוא כנראה עדיין על הדיסק...

* את עשרים הסנטימטרים הראשונים אני תמיד נוסע בגלישה איטית ביותר - שוב אותו מנעול דיסק מעצבן

* אחרי כל בדיקת שמן, ולפני הברגת הכיסוי למקום, אני מעביר אצבע על החורים של פיני הפלסטיק שמחזיקים את הכיסויבמקום כדי לוודא שהגומיות עדיין שם, וזאת אחרי שפעמיים כבר חיכיתי שבועיים שמטרו יביאו לי גומייה כזאת שעולה 5 ש"ח כי לא היה להם במלאי אחרי שהוא איכשהו נפל בזמן הורדת הכיסוי. (בפעם הראשונה שקניתי אחת שאלו אותי אם אני רוצה שניים, כי הם הביאו שניים. חשבתי ואמרתי לא. מה הסיכוי ששוב ייפול לי הגומי הקטן הזה? מאז כל פעם שאני צריך נורה או עוד משהו קטן, אני תמיד קונה שניים...)

* בכל הפסקת נסיעה, ולו הקצרה ביותר (למשל לקנות רוגלעך בדרך לעבודה) אני תמיד משחיל את מפתח הסוויץ' חזרה לצרור המפתחות, וזאת אחרי שפעם ביקרתי בפירוקיה כדי לחפש חלק לאוטו, ובגלל שזה היה ביקור קצר, דחפתי את מפתח הסוויץ' לכיסון הקטן של הג'ינס.

לקח לי חצי שעה של חיפושים ליד כל הפג'ואים בפירוקיה עד שמצאתי את המפתח שוכב לו על הרצפה בין סרפד לדיסק חלוד....

* בכל פעם שאני יוצא מהעבודה לכביש רטוב אחרי שבאתי בבוקר על כביש יבש אני בודק איפה מפתחות האופנוע לפני שאני מלביש את חליפת הגשם. זה לא קל להוציא את המפתח מהכיס הצדדי של המעיל אחרי שמלבישים חליפת גשם חלק אחד...

* בכל פעם שאני ממלא אויר אני סורק את כל השטח מסביב למשאבה ואוסף את פקקי הונטילים שבמצב טוב. אתם יודעים כמה זה נראה טפשי לנסות לקנות מכסה ונטיל בודד? (אגב, אם מישהו צריך, יש לי כמה וכמה ספיירים....)

* לפני כל נסיעה אני מסתכל לנעליים לבדוק מה אני נועל ואם יש עודף אורך בלולאות של השרוכים. אתם יודעים איזה בעסה זה לעצור ברמזור, להוריד רגל, ולגלות שלא מגיעים לרצפה כי הלולאה נתקעה ברגלית? (קורה בעיקר עם מוקאסינים עם שרוכים מעור)

הדברים הקטנים האלה....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

כן כן, חלק מהאמונות הטפלות שלו זה לעמוד על האופנוע ולהראות למצלמה איך הוא מגרד בתחת ובביצים.

מי אמר הומו? :roll:

:lol:

פרשני יורוספורט טוענים שהקידה לפני האופנוע היא מעין 'תפילה' של הדוקטור...

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

כנראה שהיתי צריך לשמוע מבעל XT שמסתובב בפרוקיות כדי לדעת שגם לי יש סימפטומים.........

הקטע הזה עם הגומיות - בכלל לא חשבתי שמוכרים,.....חסרה לי עוד אחת.....

להחנות את האופנוע כך שחייבים "רברס" קטן כדי לצאת, להתחיל את הסיבוב שלפני הנסיעה מצד שמאל - לודא שהמנעול כבר לא שם, שהאזעקה נותרלה לפני פרוצדורת גשם, אצלי גם יש ענין לודא שהצופר עובד, בגלל שפעם אחת הוא הפסיק לעבוד - הסתבר שהמחבר שלו נשבר - כנראה נכנס לרזוננס מהמנוע.....

אגב - יצרני ה XT עוד תרמו לאובססיה בכלך שהדביקו מדבקה על המיכל שלק שדורשת לפתוח את המיכל לפני רכיבה........

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

הקטע הזה עם הגומיות - בכלל לא חשבתי שמוכרים,.....חסרה לי עוד אחת.....

........

קבל את המק"ט של שרוול הגומי במטרו (אני שומר את התווית של השקית של הגומיה בתוך הכיס של המעיל כדי לחסוך את הנבירה של חצי שעה במיקרופישים בפעם הבאה שאני מאבד אחת :-) )

9048013428

אחחחח..... באמת כפייתי..... :p

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

למה כלב מלקק לעצמו את הביצים?

כי הוא יכול.

עשה ניסוי.

לך לאופנוע שלך ולפני שאתה מתחיל לנסוע עשה כמעשה ולנטינו רוסי (עמוד לצד האופנוע, קוד קידה עמוקה תוך הבלטה חושנית של הישבן לכל הפייגלאך שבסביבה ולחש מילות אהבה לרגלית).

הצלחת? קצת קשה לעשות את זה תוך כדי החזקה של האופנוע, הא?

לולנטינו ידידנו יש יתרון אחד קטן עליך ועלי, בני התמותה. מהשניה שהוא יורד מהאופנוע, ועד השניה שהוא עולה עליו, מכונאי חסון דואג לכל גחמות האופנוע. רוסי פשוט טורח להזכיר לנו את זה כל פעם מחדש.

אמן שתזכה יום אחד למכונאי צמוד משלך.

Super Max

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

למה כלב מלקק לעצמו את הביצים?

כי הוא יכול.

עשה ניסוי.

לך לאופנוע שלך ולפני שאתה מתחיל לנסוע עשה כמעשה ולנטינו רוסי (עמוד לצד האופנוע, קוד קידה עמוקה תוך הבלטה חושנית של הישבן לכל הפייגלאך שבסביבה ולחש מילות אהבה לרגלית).

הצלחת? קצת קשה לעשות את זה תוך כדי החזקה של האופנוע, הא?

לולנטינו ידידנו יש יתרון אחד קטן עליך ועלי, בני התמותה. מהשניה שהוא יורד מהאופנוע, ועד השניה שהוא עולה עליו, מכונאי חסון דואג לכל גחמות האופנוע. רוסי פשוט טורח להזכיר לנו את זה כל פעם מחדש.

אמן שתזכה יום אחד למכונאי צמוד משלך.

Super Max

לחברה שלי יש מכונאי צמוד משלה.

מה זה אומר? :roll:

• תוכן חדש...